Wednesday, June 30, 2010

July Promotion - Akamika Special


Salam buat semua...
Bersempena..bulan July ini..iaitu bulan lahir saya.. , saya di Akamika Gift menawarkan promosi.

Percuma Artwork!!
Tiada minimum order.. anda boleh order mana2 item walaupun sebijik sahaja.. tidak kire sama ada produk mini atau pun produk standard.
dan yang menarik lagi..
Diskaun sebanyak 5% bagi setiap produk/item yang anda beli..

Hah..apa tunggu lagi...promosi/tawaran ini hanya bagi bulan ini JULY 2010 sahaja.. jadi..cepat2 la tempah sekarang..:)

Monday, June 28, 2010

world cup 2010 special

Salam buat semua..
Ok.... terasa mcm lama tak update..jadi bersempena kesempatan ini... so..saya update sedikit entry baru.... Bersempena World CUP 2010 nie..berikut saya designkan product Mikatee Large dan juga mini Mika tee bentuk baju.


Mikatee Large - Argentina

Nama dan no kat belakang nie..boleh di tukar sekiranya anda ingin tempah.


Yang brazil dan england nie.. mini mikatee ye. kecik.. depan je..ada logo dan logo worldcup pada bahagian kiri dan kanan.. belakang takde no or nama.. coz kecik... Tapi kalau nak tambah..boleh request..



Buat masa nie..mikatee Large ..cuma bagi pasukan Agentina sahaja..


So.. jika ada ingin tempah..sama ada mikatee Large atau pun mini mikatee.. anda boleh email kepada saya atau hubungi saya... Tempahan minima? Tiada tempahan minima.. Sebijik pun boleh... :)
Sila email untuk dapatkan harga... Kenapa saya tak letak harga untuk item ini? Coz saya inginkan pembeli yang serius sahaja.. ye..
orait..

Jadi.. apa tunggu lagi.. kalau ada yang berminat.. meh la tempah sekarang.. ingat..
Hanya di Akamika Gift
"Pasti Menarik Untuk Anda"

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.