Sunday, February 12, 2017

BUTTON BADGE COMEL - CENDERHATI AKAMIKAGIFT


Button Badge Comel di cenderhati akamika gift...
Saiz 58 mm diameter
Tempahan minima.  : - 10 pcs dan ke atas
Cetak gambar apa sahaja..
Harga :- RM 1.50 perpcs

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

KEYCHAIN AKRILIK - Cenderahati akamika gift


Keychain Akrilik 
Tempahan minima 50 pcs
Saiz 4-5 cm 

Cetak gambar apa sahaja.. depan belakang
harga RM 2 perpcs

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

Thursday, February 9, 2017

JAM DINDING BERCETAK



Jam dinding bercetak dengan kata kata motivasi...  
Pelbagai design sedia untuk dipilih... 
Hanya rm 20 perpcs 
Tiada tempahan minima..
Atau anda boleh berikan kata kata anda sendiri untuk di cetak...









Sunday, February 5, 2017

DESIGN JAM BERCETAK PILIHAN CENDERAHATI AKAMIKA GIFT

SALAM KEMBALI BUAT SEMUA FOLLOWER CENDERAHATI AKAMIKA GIFT

setelah sekian lama menyepi.. sebenarnya bukan menyepi.... takde la menyepi pun.. 
cenderahati akamika gift masih lagi beroperasi seperti biasa.. cuma tidak lagi ada premis untuk anda semua datang walk in..  cuma ada production house sahaja buat sementara waktu ...
itu bermaksud.. semua tempahan perlu la di buat secara online... faham faham??

Ok kali ini.. cenderahati akamika gift  cuma akan update design design jam dinding bercetak yang telah di siapkan... nampak macam kata kata motivasi kan....
 menarik tu.. kata kata motivasi .. sambil tengok jam di dinding.. sambil tu anda akan sentiasa di ingatkan dengan kata kata motivasi ini.. tak gitu...

 Lagi... owh lupa.. nak beli buat apa jam nie? tatau rupa macam mana kan.. erm.. ok..takpe.. anda boleh whatsapp kami di  no berikut

017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)
017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)
017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)

012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)
012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)
012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)

nnt kami akan pm kan gambar jam... so kalau berminat dengan design2 sini ...boleh terus jer mention nak yang mana.. senang dan mudah...
 Eh... nak kata kata sendiri? nak letak design sendiri? Pun boleh la.. itu kan keistimewaan tempahan di cenderahati akamika gift.. 
Di sini..kami akan siapkan design mengikut pilihan dan citarasa anda.. tapi ada la charge nye.. 
kalau tak nak di kenakan charge ... anda boleh sediakn design anda sendiri siap2..
 Ok.. jadi macam mana? takkan nak fikir lagi kot.. kalau fikir lama lama pun..bukannye jam tu sampai kat rumah anda... anda kena hubungi kami di cenderahati akamika gift dengan segera.. di talian di bawah

017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)
017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)
017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)

012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)
012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)
012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)
item akan di siapkan dalam masa 3-5 hari bekerja.. takde la lama sgt.. aclty kalau ada stok .. lebih cepat siap sebenarnya... tapi dengan syarat juga.. design mesti la dah ready...kalau 10 kali nak tukar tukar.. memang takkan siap la cepat nye.. so jangan cerewet cerewet ye pelanggan kesayangan cenderahati akamika gift ye.. 


Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"