Sunday, May 26, 2013

Logo Brand Cenderahati Akamika Gift Terkini


 Hah ini pengumuman baru.. 
mulai hari ini.. cenderahati/cenderamata akamika gift akan menggunakan brand logo berikut di atas barangan akamika gift.. 
cenderahati akamika gift adalah produk keluaran Studio Akamika


BUy 1 FREE 1 Jigsaw Puzzle - Tawaran Istimewa!!

Hi Kembali... 
Lama rasanya tak bagi promosi di cenderahati akamika gift ini.. ok ok.. kali ini .. admin akan bagi promosi istimewa.. iaitu.. cenderahati jigsaw puzzle bersaiz A4... 
Ok..promosi nya seperti di bawah.... tau.. cepat2.. dapatkan promosi nie.. kalau tak nnt melepas.. 
 
 

 Gambar bagi cenderahati jigsaw puzzle ini boleh lain2.. tak semestinya sama.. design perlu di sediakan sendiri.. best tak? buy 1 free 1... boleh bagi as hadiah perkahwinan kawan2.. atau hadiah harilahir..


Ops.. lupa nak inform.. promosi ini tak termasuk frame.. anda cuma akan dapat jigsaw puzzle je.. kalau nak frame pun boleh... :) lagi cantik kalau di tambah siap dengan frame macam di bawah...


ok... amacam ?? nak tunggu lagi ke? atau nak buat tempahan sekarang?? tak kan tgk je.. kalau nanti promosi di cenderahati akamikagift ni dah tamat.. melopong je la tgk ye....

promosi yang baik tak datang selalu tau.. jadik sementara ada peluang nie..baik "grab" terus...  
ok..
Jika berminat untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.



Sticker Fridge Magnet - Sempena Hari Guru




Salam buat semua pelawat dan pelanggan akamikagift
wah..rasa sangat lama tak update review di blog akamikagift nie ye.... bukan apa...tempahan terlalu banyak... sampai tak menang tangan.....  tambahan pulak... kekurangan kakitangan ... jadi tak sempat nak update...

Ok..entry kali ini.. adalah mengenai produk yang sangat sangat laris di cenderahati akamika gift..iaitu Sticker Fridge Magnet sempena hari guru... 
Tak sangka tempahan begitu menggalakkan untuk tahun ini... sampai tempahan mencecah 3- 4ribu pcs dlm masa kurang dari 2 minggu...


aha.. di atas ni adalah sebahagian dari tempahan yang telah pun siap di cetak ... tinggal nak packing je..  haaa menarik kan?? 
Untuk tempahan sticker fridge magnet ni... bentuk yang ada cuma bentuk petak.... sahaja.... lain2 bentuk ..tak boleh lagi buat masa sekarang..  Anda boleh tempah untuk sebarang majlis.. atau sebagai doorgift.. atau .. yang paling menarik..jika ada menjalankan bisnes.. anda boleh jadikan itgem ini sebagai free gift pada pelanggan anda...  boleh letak nama ngn no phone anda.. serta website......kan ? best tak gitu??

ok untuk dapatkan cenderahati menarik ini.. anda boleh buat tempahan di bawah
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.