Saturday, January 16, 2010

Bengkel RahsiaCetak mencetak- RM 2500

Berminat untuk membuat perniagaan seperti Akamika? Secara part time atau pun fulltime hanya di rumah? Bermodalkan hanya RM 2500 anda mampu untuk melakukannya...

Bengkel RahsiaCetak - adalah untuk anda..

Apa yang anda Dapat ?

  1. Mesin Cetak Produk dan mesin-mesin sokongan lain
  2. Modul pembelajaran sehari
  3. Pantang Larang dalam melakukan proses ini.
  4. Teknik tempat mendapatkan bahan mentah yang murah dan berkualiti baik.
  5. Sampel bercetak-mug, pinggan, dll ( Hasil yang awk pelajari dari bengkel ini serta sampel yg telah siap sedia)
  6. Sampel Produk Kosong – mug, pinggan , dll.
  7. Bimbingan seumur hidup dari saya.
  8. *TERBARU ! – PERCUMA ! Teknik Pemasaran Berkesan saya !. Ya saya akan bimbing peserta untuk membuat satu laman web berbayar *.com dengan hosting dan domain nama kedai anda secara P.E.R.C.U.M.A ! untuk Tahun Pertama Sahaja – peserta akan diajar cara membuat laman web sendiri juga blog percuma.
  9. Bonus & Diskaun-Diskaun Rahsia.- Hanya di beritahu setelah anda mendaftar untuk bengkel ini. Pasti berbaloi dan lebih Nilai dengan kos yang anda bayar. Ini JAMINAN kami !
  10. Di Iktiraf sebagai Ahli VIP untuk update teknologi-teknologi terbaru dalam percetakkan di masa hadapan secara percuma.
  11. Membina rangkaian komuniti perniagaan sesama ahli lain.-untuk mengurangkan kos bergantung pada ketidak tentuan harga oleh pembekal. Sistem Back-up.
  12. Makan & Minum Ada di sediakan semasa bengkel berlangsung(konsep santai)

*Pilihan sahaja.

Berminat? tawaran ini amat-amat berbaloi dengan Ilmu yang akan anda dapat..kerana saya bercerita berdasarkan pengalaman serta pantang larang dalam bisnes percetakkan ini.

Hanya ingin mereka yang serius sahaja untuk mendalami bisnes percetakkan ini.

Info Bengkel:-

Pengajar :- En Nazri (Mr.Kugeeku)

Tarikh : 2011

Hari : (TemuJanji)

Masa : 8.30pg-6.00ptg

Harga: Rm 2500 - boleh bawak seorang kawan atau pun pasangan.

Tempat: TBD

Sekiranya peserta tidak mencukupi atau anda ingin belajar 1 to 1 dengan segera, anda boleh berbuat demikian dan akan di tempatkan di Studio Hijau.

Pihak Akamika hanya sebagai pendaftar dan tidak lagi mengajurkan bengkel.Terima kasih.


Sila buat Pendaftaran & pembayaran 1 minggu sebelum tarikh belajar.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya

Afdhal

0173722584

Terima Kasih..



Saturday, January 9, 2010

mini Akamika lagi..

Seterusnya... untuk entry kali nie.. mini akamika lagi... nie tempahan tahun lepas punya..cuma tak sempat nak update... so saya update la..sebelum hilang dari pandangan yek...

Order mini akamika di buat oleh En Shafizul..dari PTP (pelabuhan tanjung pelepas) untuk anak buah beliau..majlis nya dalam bulan october 2009.. so..kire dah submit dah item nie.. saje jela tunjuk..kalau2 ada yang berkenan nak mcm nie jugak yek..


Sebahagian daripada tempahan mini akamika..


Ada plak kalkulator, spek mata ngn handphone ... tu antara bende penting.. :) tapi tak di jual..heheh


Hasil akhir yang di tempah oleh En Shafizul..terima kasih..

Seterusnya.. Tempahan mini akamika oleh cik Diyana.. now dah jadik Pn dah..coz majlis nya dalam bulan November.. so rasanya dah selamat di terima oleh tetamu2 dan sanak sedara beliau..


maaf la ye..untuk yang nie..saya tak sempat nak amik gambar beramai2 sebelum masuk kotak.. urgent sgt.. so..lepas siap je..terus masuk kotak..tak sempat nak posing2 dlu..huhu.. so yang nie kire model solo aje la..


So.. itu je la...untuk entry bagi mini akamika... dan bagi yang berminat..boleh la tempah item ini.. tapi item ini pun terhad... stok tak berapa nak banyak.. so sape cepat dia dapat..:)


Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com
Akamika Gift / Cenderahati Akamika

Friday, January 8, 2010

mini Mikatee

Ok..kali ni update skit lagi..tempahan yang tahun lepas punya.. yang di tempah oleh..err..Pn.. ?? Maaf le dah lupa sape yang tempah nie.. sebagai cenderahati untuk majlis Aqiqah anak nya..pada bulan november.. 2009..
Kebetulan baru jumpa balik pic nie.. sebab raw filenya saya terdelete.. adeh..mcm mana la bleh salah delete file..sib baik la item dah submit. :)

*p/s: tak terdelete sebenarnya..sudah jumpa file tersebut.. rupanya ada di drive lain..patut la cari tak jumpa..hahaha.. so ..lagi update gambar mini mikatee ini..di bawah..





So kalau ada yang berminat nak tempah item seperti di atas? Min 35 pcs.. untuk harga..sila refer Katalog Akamika

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com
Akamika Gift / Cenderahati Akamika

Friday, January 1, 2010

VIP Gift dari Mykendurishoppe

ok..kali nie.. adalah tempahan Kak Ana dari Mykendurishoppe.. pelanggan beliau ingin cetak nama pada bahagian dalam gift. So..berikut adalah hasil dari Akamika Gift.
Gift yang istimewa buat V/VVIP. Jika berminat? boleh tempah melalui saya.. kalau nak pilihan lain..boleh singgah di sini Mykendurishoppe

Enjoy the picture..



Contoh nama dan juga tarikh yang di tempah oleh mykendurishoppe.


Tidak semestinya satu warna.. nak campur2 warna pun boleh.. dengan pelbagai font mengikut kehendak pelanggan..



Sebahagian daripada 500 pcs yang di tempah .. telah siap di cetak..


contoh berwarna gold/kuning.. menjadikannya nampak lebih ekslusif dan sesuai untuk para tetamu VIP/VVIP.



Apa tunggu lagi..tempah la sekarang.. anda pasti..puas hati..!!!


Yang di bawah nie.. pun tempahan oleh Mykendurishoppe.. kalau berminat dengan item yang di bawah nie.. boleh terus singgah ke laman berikut: Mykendurishoppe





Jadi ada yang berminat untuk tempahan seperti di atas? Sila hubungi saya..

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com
Akamika Gift / Cenderahati Akamika

Tempahan Pn Siti

Salam kembali.. lama tak update.. entry di sini.. ok.. nie just pic tempahan bagi tahun 2009.. sebelum jadi lapuk..saya upkan segera.. :)
Tempahan oleh Pn Siti... untuk majlis cukur jambul anak beliau..

mini akamika Extend - free gift



mini akamika (MA) -versi warna hijau




mini Garasu Classic (MGC)


Bertemakan warna purple pink.. simple n nice.. :)



Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com
Akamika Gift / Cenderahati Akamika