Wednesday, December 16, 2015

JAM REUNION DAN GATHERING SEMBRA - CENDERAHATI CENDERAMATA AKAMIKAGIFT


Salam kembali..dan apa khabar semua??

  Pasti ramai yang ternanti nanti..dan tertanya tanya.. blog akamikagift nie tak di update ke? 
Dah tak beraktif ke? 
Ok jawapannya.. sekarang ini musim cuti sekolah.. jadi ramai la customer akamika yang tersayang buat tempahan..  macam macam tempahan..sehinggakan saya tak sempat nak update entry entry terkini...

Musim cuti sekolah ni.. ramai la yang buat aktiviti reunion.. masa nie la nak jumpa kawan2 yang telah lama tak jumpa.. 
Update kali ini adalah tempahan jam bercetak dari SEMBRA .. 
untuk majlis reunion dan gathering.. 


Jam siap di cetak dan di pack.. di balut dengan cantik... dan di ikat riben.. tapi dalam gambar masih dalam proses ikat riben.. 


Pelbagai bingkai warna .. dengan empat warna.. dari merah, biru, hitam dan kuning..



Untuk yang nak buat tempahan..tak boleh pilih warna ye.. warna kita akan bagi ikut stok yang ada,. biasanya campur2... sebab stok datang dalam kotak pun dah campur2.. jadi nasib la dapat warna apa pun..  


Ok.. dah siap..nie boleh la pos.. postage biasanya di buat melalui pos laju.. bagi yang tinggal di kawasan selangor dan kuala lumpur.. kalau tak nak pos.. boleh datang pick di akamika gift.. Lokasi di seksyen 19 shah alam.. dekat je tu..

Bagi yang tak berkesempatan nak datang.. boleh tempah secara online.. dan jika tak boleh nak pick up... penghantaran via runner jugak di sediakan.. tapi mahal skit .. harga minimum untuk runner RM 35 .  Jadi fikir fikirkan sama ada nak dtg pick up atau upah runner atau pos laju ye.. 

Untuk tempahan.. gambar boleh di cetak dengan gambar apa saja.... bagi design...jika nak pihak akamikagift designkan..cas design bermula dari rm 30 per design...(p/s: gambar di atas.. bos yang designkan)   kalau rasa tak nak byr design..boleh sediakan design siap2.. dalam bentuk bulat dan bentuk jam ye.. 

Orait.. Jika suka..... boleh terus hubungi akamikagift di bawah.. 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)
01137676810 Niefa (sale person 3)
01137676810 Niefa (sale person 3)
*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Kunjungi showroom kami di:
58-2,Jalan Nelayan B 19/B, Seksyen 19, 40400 Shah Alam,Selangor

Saturday, November 21, 2015

Cenderahati MUG FAMILY DAY MFB&MCSB - MELAKA


Tempahan cenderahati white mug dari MFB & MCSB  untuk cenderahati family day 
sebanyak 20 pcs

Boleh di cetak dengan pelbagai gambar pilihan anda.. 

Cetak design anda sendiri di mug 



Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)
01137676810 Niefa (sale person 3)
01137676810 Niefa (sale person 3)
*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzl

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Kunjungi showroom kami di:
58-2,Jalan Nelayan B 19/B, Seksyen 19, 40400 Shah Alam,Selangor

Sunday, November 15, 2015

MAJLIS GRADUASI PLAQUE - CENDERAHATI AKAMIKA GIFT


Exclusive Budget Plaque- Majlis Graduasi
Tempahan dari SK Assunta Satu 



Dan juga tempahan plaque penghargaan yang berkhidmat sebagai guru kelas bagi tahun 6




Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)
01137676810 Niefa (sale person 3)
01137676810 Niefa (sale person 3)
*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Saturday, September 12, 2015

TROFI KARAOKE - CENDERAHATI DAN CENDERAMATA AKAMIKAGIFT

TROFI KARAOKE 

Tempahan dari jauh .... trofi karaoke siap di cetak ... 
anda cuma perlu bagi perkataan untuk di cetak.. yang lain2 kami akan sediakan..

Sesuai sangat untuk pertandingan karaoke bagi mereka yang minat dengan nyanyian...

jadi apa tunggu lagi? 
Karaoke jom!


Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Friday, September 11, 2015

ALA TOMEY TOMEY - PILLOW CHUSION CENDERAHATI AKAMIKA GIFT

PILLOW CHUSION COMEY

ala..tomey tomey.... buat la sebijik dua utk anak akak yang comel comel...tu...Bukan selalu... kalau xde anak..buat utk anak buah ke..anak sedara ke..

kot2 la rindu..boleh peluk...yg akak akak tu..bawak je bantal tu pegi opis... sambil.buat keje boleh tenung n.peluk "anak" yang comei lagi.kiut tu
.. yang abang2 sado...tu tak payah bawak la

.kang pelik.pulak apa orang Kate... cuma belikan bagi dekat akak... hihihih amacam..best ni...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Thursday, September 10, 2015

BUY 1 FREE 1 - JIGSAW PUZZLE - Cenderahati akamikagift


BUY 1 FREE 1 - JIGSAW PUZZLE (tanpa frame)
Beli 1 percuma 1 .. kalau beli 2 ...percuma 2 la.. 
Jigsaw puzzle bersaiz A4 sahaja untuk promosi ini....
Tidak termasuk frame ye...

Ok ..senang cerita.. nak tempah .... pm aje... atau ke Cenderahati Akamika Gift dan boleh tempah di page berikut...
Pm gambar yang boleh terus di cetak.. siap cepat.... 
senang dan mudah.. kalau nak jadikan hadiah cenderahati hari lahir.. lagi la senang..boleh terus hantar pada penerima..

Itu aje.. tulis panjang2 pun... kalau korang memang nak tempah.. tengok gambar aje pun ..dah terus pm.. tak perlu baca pun..kannn 
smile emoticon

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Wednesday, September 9, 2015

BOS YANG BUAT! Cenderahati dan cenderamata Photo Props

BOS YANG BUAT!
Ada satu cerita.... cerita kawan saya.... ada sorang customer dia nie... marah.... ops.. sebenarnya.. tak berapa puas hati ... (ayat betul nye la) .... customer nie .. nak jugak si bos yang buat keje tu..... dia tak nak pengganti... dia tak nak staff lain yang buat... dia nak BOS YANG BUAT keje tu jugak... jadi di pendek kan cerita.... yang sambungan cerita tu... tak payah cerita la .tak penting sangat...
cuma nak bagitau..

 PHOTO PROPS dalam gambar nie... BOS YANG BUAT! okay..... Baca sekali lagi betul2.. BOS YANG BUAT dengan penuh KASIH SAYANG..... istimewa untuk customer Cenderahati Akamika Gift..... di buat khas.. ikut permintaan customer...

Jadi .. jika anda nak BOS YANG BUAT Kan... sila pm BOS... hihih.. tapi jangan cerewet sangat... nanti BOS taknak buat.. hahahaha....... (orang seni kalau dia cakap dia taknak buat.. memang dia taknak buat terus) .... jangan cerewet sangat la ye..




Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram