Sunday, May 31, 2009

Curve Standard Mug

Berita baik kepada semua pelanggan Akamika, produk baru dari akamika - Curve Standard Mug...

Berketinggian 4 inci dan lebar 3 inci. Bentuk curve yang menarik.. sesuai sebagai cenderahati yang bagi VIP. Apatah lagi di tambahkan dengan gambar pilihan anda pada muka curve mug tersebut menjadikannya lebih menarik dan sesuai sebagai kenangan.



Harga yang berpatutkan..dan tempahan minima.. adalah sebanyak 2 biji. Harga bagi seunit adalah sebanyak RM 15.00 dan tidak termasuk kos penghantaran dan pembungkusan.

Diskaun akan diberikan sekiranya tempahan adalah melebihi 100 biji dan keatas..

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika
jadi .. apa tunggu lagi.. buat lah tempahan anda sekarang.. anda boleh menghadiahkan cenderahati ini kepada kawan- kawan yang ingin melansungkan perkahwinan, atau sebagai cenderahati bagi guru atau pun murid-murid sekolah.. malah, bagi sebarang majlis keraian syarikat-syarikat juga perasmian.

Kalau suka.. boleh tempah.. bagitau kawan-kawan.. mungkin anda akan menerima pemberian ini dari mereka.. cepat-cepat.. sementara stok masih ada..

Ingin membuat tempahan??

Langkah Mudah Untuk Menempah;

i) Email ke (akamikasupport@gmail.com) untuk dapatkan invoice bagi produk yang di inginkan.

ia) Booking order bayar 50% dahulu. 50% baki setelah barang ready untuk dihantar.

ii) Bank-in ke Akaun Maybank-(sila email saya terlebih dahulu - akamikasupport@gmail.com)

iii) Sahkan Pembayaran melalui email akamikasupport@gmail.com / sms ke 0173722584

iv) Emailkan Gambar dan Caption ( Nama,tarikh majlis, dsb) dengan TEPAT.

v) Berikan Nama, Alamat lengkap, No tel/hp untuk Proses penghantaran(Pos Laju @ PARCEL).(Lembah Kelang + Shah Alam ,perkhidmatan penghantaran by Hand( caj RM 35.00) atau anda boleh datang ambik sendiri(FREE) - Pinggiran USJ 3/4

vi) Draf artworks pertama akan disediakan secara (PERCUMA). Anda ada masa untuk komen dsb. Setuju boleh terus buat.

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

mini Akamika CWG - nasha&ezzam

Dan kali ini .. mini akamika .. yang di hadiahkan kepada pasangan Nasha & Ezzam sebanyak 9 biji sebagai free gift / cenderahati perkahwinan memandangkan mereka telah menempah pakej foto perkahwinan dari Dmartoza photo.




menarikkan? .. jadi apa tunggu lagi..tempah la sekarang..
bagi photographer yang ingin menghadiahkan produk ini kepada pelanggan mereka pun boleh buat tempahan.. atau pun mak andam yang sedang mencari doorgift yang agak berlainan bagi pelanggannya.. amat di alu-alukan..

Kalau anda suka.. bagitau kawan-kawan.. mungkin ada kawan-kawan anda yang ingin sponser sebagai hadiah cenderahati untuk anda..


Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

PSRP - by En Dzaki


Berikut adalah tempahan yang telah pun siap ..iaitu sebanyak 13 biji Personalized Small Round Plate di tempah oleh En Dzaki dari Kg Melayu Subang . . Beliau menjadikan plate ini sebagai cenderahati bagi majlis reunion yang di adakan di Port Dickson.






Jadi.. pada anda yang lain-lain.. jika berminat untuk menjadikan barangan ini sebagai cenderahati yang menarik untuk tetamu anda.. apa tunggu lagi.. buatlah tempahan anda sekarang.. jangan tunggu last minit..

Sebarkan pada kawan-kawan, sanak saudara...dan juga sesiapa saja..

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

Sunday, May 17, 2009

mini Garasu Classic (Colored Version)

mini Garasu Classic yang sebelum ini design nya bewarna itam dan putih sahaja.. kali ini.. mini Garasu Classic mempunyai versi design yang bewarna..

Contoh adalah seperti berikut:


Code Produk :MGC Harga: RM 2.40 seunit
Harga masih sama. walau pun yang bewarna mahupun yang hitam putih..

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika

menarikkan? .. jadi apa tunggu lagi..tempah la sekarang..

Kalau anda suka.. bagitau kawan-kawan.. mungkin ada kawan-kawan anda yang ingin sponser sebagai hadiah cenderahati untuk anda..


Tempahan telah di buka semula..

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

Monday, May 11, 2009

mini Garasu Classic

Kali ini ..adalah produk yang sedikit berbeza dari yang sebelumnya...
"Mini Garasu Classic" iaitu dari kaca dengan design gambar hitam putih. Bersaiz kecil dan sangat menarik untuk diberikan sebagai cenderahati.

Berikut adalah sampel bagi produk " mini Garasu Classic":

Code Produk :MGC Harga: RM 2.40 seunit

Design bagi produk ini boleh di buat..sama single design atau pun double design.. tapi kedua2 nya.. pada satu bahagian sahaja...

Berketinggian 2 1/4 inch dan lebar 2 inch menjadikan mGC ini lebih kiut dan comel kerana saiznya yang kecil.



Code Produk :MGC Harga: RM 2.40 seunit
Design yang pertama adalah PERCUMA bagi gambar yang ingin di cetak.

mGC ini adalah terhad, jadi siapa cepat dia dapat..
Bagi yang ingin membuat tempahan, tempahan minima adalah sebanyak 35 biji dan tidak termasuk kos penghantaran..


Tempahan telah di buka semula
Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

Cookie Jar


Seterusnya.. adalah produk dari kaca ... iaitu cookie jar .. ..boleh di isi dengan kuih muih atau pun biskut-biskut kecil.. ,gula-gula pun boleh...Amat sesuai untuk diberikan kepada tetamu VIP pada majlis anda.. atau sebagai hiasan di meja akan dan juga ruang tamu rumah anda.Berbentuk bulat dan sungguh comel ...apatah lagi bila di cetak gambar anda mahu pun keluarga anda. Malah .. boleh disesuaikan mengikut design anda sendiri.

Berikut adalah sampel bagi cookie jar:


Code Produk :CJ Harga: *rm 5.00
Bergantung kepada stok, sgt2 limited
Tempahan minima 12 biji

Design yang di atas adalah sampel pertama, memandangkan design produk ini baru di lancarkan. Pada asasnya, design adalah berbentuk bulat. Sample di atas nihanya untuk koleksi peribadi.Cookie Jar nie, adalah terhad.. dan tempahan minimum adalah 12 biji.

Design pertama adalah PERCUMA, setelah anda suka... baru buat atas produk.

Menarik? kalau menarik.. cepat2 buat tempahan ... kerana produk ini tak banyak.

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

Readymade deco round plate

Produk kali ni.. masih lagi round plate.. cuma beza produk ini ..ia mempunyai decorasi yang sedia ada di bahagian tepi bewarna hitam. Jadi.. design atau artwork akan berada hanya di tengah. Menarikkan? Dan saiz nya juga agak besar jika di bandingkan dengan personalized round plate. Dan dari segi ketebalan, ia agak nipis sedikit berbanding personalized round plate.

Bagi readymade deco round plate ini, ada dua saiz, iaitu:

Saiz sederhana : 8 1/2 inch diameter (RM 16.00 / item)
Saiz besar : 11 inch diameter (RM 25.00 / item)

Produk ini adalah terhad.. jadi.. siapa cepat dia dapat..
Berikut adalah sampel :



(p/s: harga di dalam gambar adalah bagi saiz besar iaitu 11 inci.harap maaf kerana sedikit kekeliruan.)
Code Produk :RDRP Harga:(sila rujuk saiz&harga di atas)

Suka? Kalau suka.. apa tunggu lagi.. buat lah tempahan sekarang..
Tiada minimum order... anda boleh membuat tempahan walau pun hanya 1 tempahan sahaja...


Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

Personalized Round Plate


Satu lagi produk dari Akamika, iaitu .. Personalized Round Plate.
Produk ini mempunyai dua jenis saiz.. iatu Small dan juga Large.. Ia sangat sesuai sebagai cenderahati atau pun sebagai hiasan pada rak di ruang tamu mahu pun di bilik anda..

Sample adalah seperti berikut:

Code Produk :PSRP Harga: RM 20.00 seunit

Bersaiz 6" inch diameter, dengan design penuh yang di berikan secara percuma dan juga stand bagi pinggan tersebut.



Code Produk :PLRP Harga: RM 30.00 seunit

Pinggan bersaiz besar.. dengan diameter seluas 9 "inch . Boleh memuatkan gambar keluarga anda.. dan juga gambar pasangan anda.. Berikan kelainan pada ruang tamu atau pun bilik anda dengan menempah Personalized Large Round Plate..

Jadi apa tunggu lagi.. jika anda suka.. buatlah tempahan anda sekarang..
Tiada minimum order... anda boleh membuat tempahan walau pun hanya 1 tempahan sahaja...


Sunday, May 10, 2009

Custom Coffee mug

Code Produk :CCM Harga: Telah di tamatkan.

OUT OF STOCK !!!


Satu lagi produk dari Akamika iaitu Custom Coffee Mug ..beserta dengan sudu sekali..
Menarikkan? Anda boleh letakkan gambar anda di atas coffee mug ini..

Sesuai untuk majlis hari jadi khas buat anak2 anda.. atau pun... sebagai cenderahati untuk pelajar2 sekolah, cenderahati untuk pekerja anda.. mahupun untuk mempromosi kan syarikat anda..... serta sebarang majlis... Siap dengan kotak.

Sampel adalah seperti berikut:

Tiada minimum order untuk tempahan custom coffee mug ini. Anda boleh membuat tempahan walau pun hanya satu order sahaja... Jadi apa tunggu lagi.. tempahlah sekarang..
Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.

***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

mini Akamika CWG


Code Produk :MAWG Harga: RM 2.80 seunit


Anda sedang mencari cenderahati atau door gift untuk majlis perkahwinan?
mini Akamika "Cute Wedding Gift" sangat sesuai untuk di jadikan sebagai cenderahati mahupun doorgift di majlis anda. Boleh di isikan dengan telur, bunga potpuri dan sebagainya...

Berikut adalah sample bagi mini Akamika "Cute Wedding Gift"


Code Produk :MAWG Harga: RM 2.80 seunit
Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika

Bersaiz 2" tinggi dan 2" lebar. Sungguh comel dan cantik untuk hiasan. Dan yang menarik sekali, design pertama ..adalah PERCUMA.. anda hanya perlu sediakan gambar.. dan saya akan buatkan design untuk anda..
Selepas anda suka dengan design tersebut, barulah akan di print..

Jadi apa tunggu lagi... Buatlah tempahan anda segera....

* untuk tempahan melebihi 100 unit, sila buat tempahan selewat2nya 1 bulan sebelum majlis.


Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com



mini Akamika CPCG


Salam buat semua,
Akamika..kini menawarkan ..mini akamika cute personal custom gift .. Sesuai sebagai cenderahati untuk sebarang majlis yang anda inginkan tak kisah sama ada majlis perkahwinan, korporat, majlis kelahiran, hari jadi atau pun sebagainya..

Berikut adalah produk yang pertama dari Akamika
Design.. terbahagi kepada dua jenis, iaitu :-
Code Produk :MA CPCG(small) Harga: RM 2.80 seunit



Code Produk :MA CPCG(regular) Harga: RM 3.00 seunit

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika

Untuk mini akamika "cute personal custom gift" ini.. minimum order adalah sebanyak 35 unit dan tidak termasuk kos penghantaran dan pembungkusan.

Langkah Mudah Untuk Menempah;
i) Email ke (akamikasupport@gmail.com) untuk dapatkan invoice bagi produk yang di inginkan.
ia) Booking order bayar 50% dahulu. 50% baki setelah barang ready untuk dihantar.
ii) Bank-in ke Akaun Maybank-(sila email saya terlebih dahulu - akamikasupport@gmail.com)
iii) Sahkan Pembayaran melalui email akamikasupport@gmail.com / sms ke 0173722584
iv) Emailkan Gambar dan Caption ( Nama,tarikh majlis, dsb).
v) Berikan Nama, Alamat lengkap, No tel/hp untuk Proses penghantaran(Pos Laju).(Lembah Kelang + Shah Alam ,perkhidmatan penghantaran by Hand( caj RM 35.00) atau anda boleh datang ambik sendiri(FREE) - Pinggiran USJ 3/4
vi) Draf artworks pertama akan disediakan secara (PERCUMA). Anda ada masa untuk komen dsb. Setuju boleh terus buat.

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

Akamika Gift -Custom Personalize


(Sampel produk dari Akamika Gift)


Salam sejahtera buat semua,
memandangkan ada di antara pelawat yang tidak dapat melihat gambar2 sample produk akamika, jadi, blog ini di wujudkan sebagai blog alternative bagi para pelawat yang tidak boleh acess gambar di fotopages dan juga flickr.

Sebagai intro dan pengenalan,
Akamika gift menawarkan cetakan gambar tau design ke atas produk-produk tertentu dengan menggunakan teknologi cetakan dakel. Pelbagai produk boleh di cetak menggunakan teknologi ini. Di antaranya, pinggan, mug, piring, dompet, besi dan pelbagai produk lain yang bersesuaian sebagai cederahati bagi sebarang majlis.

Langkah Mudah Untuk Menempah;
i) Email ke (akamikasupport@gmail.com) untuk dapatkan invoice bagi produk yang di inginkan.
ia) Booking order bayar 50% dahulu. 50% baki setelah barang ready untuk dihantar.
ii) Bank-in ke Akaun Maybank-(sila email saya terlebih dahulu - akamikasupport@gmail.com)
iii) Sahkan Pembayaran melalui email akamikasupport@gmail.com / sms ke 0173722584
iv) Emailkan Gambar dan Caption ( Nama,tarikh majlis, dsb).
v) Berikan Nama, Alamat lengkap, No tel/hp untuk Proses penghantaran(Pos Laju).(Lembah Kelang + Shah Alam ,perkhidmatan penghantaran by Hand( caj RM 35.00) atau anda boleh datang ambik sendiri(FREE) - Pinggiran USJ 3/4
vi) Draf artworks pertama akan disediakan secara (PERCUMA). Anda ada masa untuk komen dsb. Setuju boleh terus buat.

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com