Friday, April 20, 2012

Jawatan Kosong - Asistant

Berminat?? Sila email ke akamikagift@gmail.com atau pun sms ke 0173722584

Monday, April 16, 2012

Studio Akamika: Gift Shop - The Services and Products

Jangan lupa tonton video kami di sini... Mohon di share jugak jika sudi.
=)
Terima Kasih. 

Wednesday, April 11, 2012

Standard Mug & Mini Mug Cenderahati Menarik

Salam 1 Malaysia... Hari yang indah. Masih mencari-cari cenderahati untuk dihadiahkan sempena majlis-majlis tertentu? Atau memerlukan cenderahati untuk mengabadikan kenangan bersama-sama teman-teman dan jugak ahli kelab sosial?

Standard Mug & Mini Mug antara pilihan cenderahati yang sesuai & menarik. Tempah sekarang!


K-POP design Standard Mug. 
Rm25/pcs


Mini Mug untuk Maher Zain Fan Club. 
Min 35 biji - RM3/pcs. 

Tempah lagi banyak, dapat harga lagi murah :)



Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com

"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal


Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)


email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com



sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.



Cenderahati Ulang Tahun Kelahiran


Selamat ulang tahun kelahiran bagi yang menyambutnya hari ini, esok, dan hari-hari seterusnya. Apa cenderahati anda buat tersayang yang menyambut hari lahir?

Ini dia, beberapa item menarik untuk diberikan kepada yang tersayang sebagai kenang-kenangan. Tempah sekarang!



PVC Keychain & Fridge Magnet untuk dihadiahkan kepada tetamu pada majlis ulang tahun kelahiran . Harga mengikut kuantiti. Lagi banyak tempah, lagi murah :) 

2.5x2.5 inchi RM 3
2x2 inchi RM2.50
1.5x1.5 inchi RM2



Koleksi Heart Pillow Chusion & Square Pillow Chusion 
untuk cenderahati ulang tahun kelahiran. 






Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Tuesday, April 10, 2012

Cenderahati Set Bertema

Salam 1 Malaysia... Setelah sekian lama blog tak update hari ni kita update lah. Bukan sebab tak ada tempahan, tapi terlalu banyak tempahan sampai nak update blog pun tak sempat =)

Untuk anda yang sedang mencari-cari cenderahati terbaik untuk di hadiahkan kepada yang tersayang, tak kira lah sempena tarikh istimewa atau apa-apa sahaja termasuk majlis hari jadi, majlis perkahwinan & ulang tahun perkahwinan, atau sekadar suka-suka boleh lah tempah set bertema dengan mengabadikan wajah kesayangan anda di cenderahati.


Cenderahati Set Bertema untuk Pasangan Pengantin Baru.



RM 50 sahaja!

1 Pillow cusion
1 Standard mug
2 Keychain
2 Fridge magnet





Cenderahati Set Bertema Ben-10 dengan gelas Polymer untuk kanak-kanak.





Dengan itu... jika berminat dengan barangan akamikagift.. apa tunggu lagi.. jom lah tempah sekarang.. 

lagi cepat lagi baik...

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.