Sunday, April 26, 2015

GENIUS AULAD - FRIDGE MAGNET - cenderahati & cenderamata akamika gift

Salam hujung minggu buat semula..
kembali kita dengan update dari page cenderahati dan cenderamata akamika gift
Bagaimana hari anda hari ini? ada baik?

Ok..untuk makluman... kini kami di akamika gift telah menukar kan waktu operasi kami .. iaitu seperti berikut:
Kini waktu operasi kami telah berubah seperti berikut:
Selasa hingga Jumaat - 10 pagi ke 6 petang
Sabtu - 10 pagi ke 2 petang
Ahad - 10 pagi ke 6 petang
Isnin - Tutup (Cuti)
Sila pastikan anda merancang sebelum membuat tempahan.. harap maklum..



Memandangkan hari ini kami beroperasi.. update untuk hari ini adalah tempahan Fridge Magnet bercetak dari Genius Aulad sebanyak 100 pcs. 
Anda pasti tahu kan Genius Aulad ?  Genius Aulad adalah pra sekolah untuk kanak anak dari 3 hingga 6 tahun ... untuk maklumat lanjut.. boleh ke http://www.geniusaulad.com.my
kita takkan cerita panjang lebar berkenaan Genius Aulad tu di sini ye.. 

Ok..kembali kepada produk cenderahati akamika gift iaitu fridge magnet bercetak.. tempahan minima..anda boleh buat sebayak 50 pcs.. dengan beberapa saiz mengikut budget anda...
untuk fridge magnet HARGA BORONG.. anda di kehendaki menembah sebanyak 1000 pcs.... bawah 1000 pcs..memang takde harga borong ye...

Jika anda ada perniagaan sendiri.. fridge magnet ini juga boleh di gunakan sebagai medium pemasaran anda.. dengan nilai yang budget.... 

jadi... apa tunggu lagi... bagi yang ingin mengadakan majlis .. terutamanya majlis perkahwinan ... ia juga sesuai di jadikan sebagai doorgift... boleh di cetak dengan sebarang gambar pilihan anda.. dan juga ucapan yang di ingin kan...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift


Thursday, April 23, 2015

KONVENSYEN WANITA 2015 - Cenderhati akamika gift


Tempahan Plaque sebagai hadiah penghargaan bagi majlis Konvensyen Wanita 2015 
siap di cetak ... anjuran Tun Fatimah Global Care..yang akan di adakan pada 24 April 2015

Nak tahu sesuatu yang menarik? Penerima Penghargaan ini salah seorang nya adalah Datuk Rosyam Nor.. pasti ramai yang mengenali beliau...menarikkan.. 

Plaque ini adalah item terbaru di akamika gift dalam kategori Medal & Trofi
Anda boleh berikan design sendiri untuk di cetak.. atau boleh request design dari pihak kami.. tapi akan dikenakan cas design..  atau ada juga boleh pilih template yang telah di sediakan...


Untuk plaque ini..ada 3 saiz.. yang boleh di pilih.. 
dengan harga yang berpatutan.. anda boleh tempah plaque dari cenderahati akamikagift ini dengan kuantiti yang banyak .. 

Jadi apa tunggu lagi...  jika tempah banyak..maka harga akan lebih murah.. 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift


Wednesday, April 22, 2015

BUNTING PERKAHWINAN DAN PENUNJUK ARAH - cenderahati akamika gift

Bunting untuk majlis perkahwinan ..... 
menjadikan suasana lebih meriah di majlis raja sehari..dan 

juga penunjuk arah... mana la tau kan..kalau2 nanti tersesat tak jumpa rumah pengantin..
walaupun dah di berikan peta..kadang2 peta tak berapa nak betul? yeke ? atau sebenarnya kita yang  tak berapa pandai nak baca peta tersebut? hihihi jangan marah ye.. gurau je.. 

Tapi sekarang nie..semua dah ada google map.. tak pun ada yang menggunakan waze.. 
akan tetapi..dalam keadaan tertentu .. belum tentu aplikasi ini dapat berfungi dengan baik.. mungkin di sebab kan tiadanya data internet.. atau pun aplikasi tidak uptodate... 

Maka penunjuk arah ini sangat sangat la berguna... supaya tetamu tidak sesat dan sampai lewat di majlis perkahwinan anda.. 

Jadi apa tunggu lagi...  jika tempah banyak..maka harga akan lebih murah.. 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift


Monday, April 20, 2015

[EBOOK= PANDUAN BISNES CETAK FRIDGE MAGNET] - Cenderahati dan cenderamata akamika gift


Ebook Panduan Bisnes Cetak Fridge Magnet - Version 2
"menjana pendapatan sampingan dari rumah

Ebook yang terbaru dan pertama kali nya di keluarkan oleh cenderahati akamika gift.. 
memandangkan GST  yang telah di kena oleh kerajaan.. kini telah menyebabkan kenaikan harga barang di seluruh malaysia...ramai yang tercari cari cara untuk menambahkan pendapataan sampingan..

Jadi .. panduan bisnes cetak fridge manget nie adalah salah satu cara yang sesuai untuk anda menambah pendapatan sampingan dari rumah..
Ebook ini.. menerangkan cara-cara untuk membuat dan mencetak fridge manget .
Juga di jelaskan..barang-barang yang di perlukan beserta kos yang perlu anda sediakan...

Penerangan yang mudah...pastinya dapat di mulakan dengan pantas .. 
Berapakah nilai ebook ini? Pastinya lebih bernilai untuk anda..jika anda tahu akan ilmu ini.. dan pastinya anda akan terkejut dengan harga ebook yang di tawarkan ini...

Jadi.. jika anda berminat untuk dapatkan ebook ini.. boleh terus hubungi... dapatkan segera dan mulakan langkah anda segera.. 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift


DESIGN TEMPLATE PLAQUE HARI GURU 2015

Kembali lagi update terkini untuk minggu ini....

Design tambahan untuk plaque / plak  bagi tempahan hari guru 2015
Hargai guru anda...

Ada dua design untuk di pilih.. ianya adalah readymade design. anda boleh tambah wording dan juga ucapan...  pasti menarik kan.. 

Plaque /Plak dari cenderahati akamika gift ini adalah exclusive untuk di jadikan hadiah.. 
dengan finishing sparkling.. permukaan nya lebih cantik...

Jika anda ingin lihat dengan jelas.. anda boleh berkunjung ke premis kami di seksyen 19 shah alam 
di atas myoneshop ... tingkat 2



Saiz boleh di pilih dari 3 saiz .. 4x6 inci, 5x 7 inci dan 6x8 inci 

Tempahan minima adalah sebanyak 1 pcs.. jadi anda tak perlu risau dan tak perlu untuk buat tempahan yang banyak...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift




Wednesday, April 15, 2015

[CIKGU YANG TERBAIK - Fridge Magnet - Cenderahati & Cenderamata Akamikagift]

[CIKGU YANG TERBAIK - Fridge Magnet - Cenderahati & Cenderamata Akamikagift]

" Cikgu adalah yang terbaik.."  Itu adalah salah satu design tema untuk tempahan hari guru bagi tahun 2015 di cenderahati akamika gift 

Bertemakan boboi boy dan rakan rakan.. di tempah oleh pelanggan.. lebih awal.. supaya tak ketinggalan seperti tahun tahun lepas... kalau tempah last minit nanti dah tak sempat nak buat.. 



Fridge magnet ini.. boleh di tambah nama.. bagi yang ingin tambah nama.. minima tempahan adalah sebanyak 10 pcs bagi satu nama dan design.  

Banyak lagi design yang boleh di pilih ... telah pun di upload... boleh la cari di entry sebelum ini.. atau anda boleh ke fb page kami untuk melihat list template.. 

Bagi yang pandai edit atau buat design sendiri. .. anda di galakkan untuk menghantar design sendiri.. supaya lebih cepat kami proses dan cetak... 
harga masih sama..  

Harga bergantung kepada design dan juga kuantiti yang anda ingin tempah.. berkenaan GST .. jangan risau.. kerana kami tak kenakan GST... Jadi apa tunggu lagi.. Buat lah tempahan sekarang.. 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

[Majlis Akikah - Cenderahati Fridge Magnet] - cenderahati dan cenderamata akamikagift

[Majlis Akikah - Cenderahati Fridge Magnet]
Tempahan fridge magnet sebagai cenderahati di majlis akikah si kecil anda yang comel.. sebanyak 100 pcs telah siap di pack dan menanti untuk di ambil..
Bukan sekadar majlis akikah.. tapi sebarang majlis.. dengan magnet berketebalan 0.6mm .. tak mudah tertanggal bila di lekatkan di peti sejuk atau pun whiteboard besi...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Monday, April 13, 2015

[Button Keychain ]- Tempahan Hari Guru 2015 - Cenderahati dan Cenderamata akamika gift


Salam semua ....  update kali ini.. mengenai tempahan hari guru bagi tahun 2015
tempahan yang terawal siap... iaitu Button Keychain...
dengan template siap boleh di pilih oleh pelanggan..


Button Keychain ini ..boleh di tambah nama .. 
harga?.. kalau nak tahu harga perlu la hubungi kami nye.. sebab harga bergantung pada kuantiti..
kalau tempah banyak.. lebih murah..

Jangan lupa untuk hargai guru anda...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift





Sunday, April 12, 2015

[Tshirt - YAYA Magic Clown] - cenderahati dan cenderamata akamika gift


Salam hujung minggu ..... untuk hari ini.. proses tempahan di production line adalah tshirt bercetak dari yaya magic clown... kenal tak dia nie? mesti kenal kan.. 
ok.. tempahan bertemakan robotic.. ironman, optimus prime dan bumble bee


Cetakan menggunkan teknik heat press.. full color printing.


Tempahan sebanyak 45 helai.. dengan pelbagai 3 design yang berlainan... 


Cetakan di bahagian belakang.. website yaya magic clown..  jika anda sedang mencari clown untuk memeriahkan lagi masjlis anda... jangan segan segan hubungi beliau... clown terbaik masa kini...


Untuk tempahan tshirt bercetak.. anda boleh request pelbagai design untuk cetak.. 
apa tunggu lagi.. hanya yang terbaik untuk anda.. di cenderahati akamika gift

Untuk lebih murah.. adalah lebih bagi buat tempahan banyak.. baru la murah..lagi banyak lagi murah..
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift