Tuesday, March 31, 2015

[WalimatulUrus - Glitter Pink Merelit Relit] - Cenderahati dan Cenderamata Akamika Gift

Tshirt WalimatulUrus cetakan dari cenderahati akamikagift
 bagi pasangan pengantin baru iaitu man & lyn
22 march 2015

Dengan cetakan glitter pink ... lebih menarik dan merelit relit bila terkena pancaran sinaran matahari di majlis walimatul urus yang berlansung.. 

Harga bermula dari RM 25 -35 sehelai .. bergantung kepada design dan juga kuantiti.. dan tshirt adalah dari tshirt cotton 160 gm .. 
pelbagai warna dapat di pilih.. dan juga cetakan glitter pun boleh di pilih dengan cetakan satu warna.. 


Siap 14 helai.. cetakan tshirt walimatulurus dari cenderahati akamika gift 
semoga pasangan ini gembira dengan tshirt yang telah di tempah ....

Anda bagaimana? Jika anda masih tercari cari sesuatu yang lain daripada yang lain..
jom tempah tshirt glitter ini.. 

p/s: kami juga ada jenis cetakan baru..iaitu GLOW IN THE DARK lebih menarik lagi..jika majlis di jalankan di waktu malam.. 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Katalog Akamika Gift - Cenderahati dan Cenderamata Akamika Gift

Salam kembali,

buat semua pelawat dan juga para pelanggan akamika, berikut adalah Katalog Akamika Gift -Cenderahati Akamika yang terkini. Jadi anda boleh semak harga bagi setiap barangan cenderahati yang anda inginkan.. sekiranya kuantiti yang di inginkan melebihi daripada katalog ini, sila email atau hubungi saya untuk dapatkan harga cenderahati pilihan anda.




Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

[ Polyresin Trofi ] Cenderahati dan Cenderamata Akamika Gift

Salam satu malaysia.. buat semua...

Update kali ini dari cenderahati akamika gift adalah polyresin trofi

Trofi ini di datangkan dengan 3 rekabentuk.. iaitu bowling, badminton dan juga bola sepak..

Dengan ketinggian 15 cm  atau 150mm  ianya agak comel lagi kiut sebagai hadiah untuk pemenang .

Walau pun kecil dan comel.. tapi ia nya agak berat dan padat.


Jadi jika anda sedang tercari2 cenderahati yang menarik bagi pertandingan bowling, badminton atau pun bola sepak.. mungkin ini adalah untuk anda.. 


Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

p/s: pada yang berminat untuk menjadi agen kami.. juga di alu alu kan.. sila email untuk permohonan..



[3D Pin Bowling] - Cenderahati dan Cenderamata Akamika Gift

3D Pin Bowling adalah satu lagi produk terbaru yang di keluarkan di cenderahati akamika gift.
Ia adalah salah satu produk di bawah kategori Medal & Trofi 

Trofi ini sesuai untuk pertandingan bowling.. memandangkan permintaan terhadap cenderahati pertandingan bowling semakin bertambah..jadi kami di cenderahati akamika gift telah menyediakan produk ini di atas permintaan anda.. 

Pin bowling ini mempunya beberapa saiz dari saiz 3 inci sehingga 12 inci. Tidak termasuk ketinggian tapak ye.. ketinggian tapak lebih kurang 2 inci..


Cetakan pada tapak ..adalah di atas permukaan label berwarna gold.. menjadikan cenderahati ini lebih exclusive dan lebih menarik sebagai cenderahati istimewa.... 

Jadi .. apa anda tunggu lagi... gambar telah pun anda di depan mata ...

*jika anda sedang mencari cari cenderahati istimewa?
*jika anda akan mengadakan pertandingan bowling pada hujung minggu ini?

Tempah segera dengan kami.... agar majlis pertandingan anda berjalan dengan lancar..

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift




Monday, March 30, 2015

[Button Badge 75mm BESAR PUNYA] - Cenderahati Cenderamata Akamika Gift

Salam kembali buat semua.. 
rasanya macam dah lama tak update blog ini.. tapi walau pun blog tak sempat update ..kami di cenderahati akamika gift masih beroperasi macam biasa..  facebook masih lagi di update.. dan ada juga boleh follow kami di instagram - akamikagift

Untuk update kali ini.. adalah cenderahati dan cenderamata akamikagift iaitu Button Badge yang berukuran 75mm atau 7.5 cm 
Button badge bersaiz agak besar ini.. di tempah oleh Pn Zai dengan jumlah hampir 2000 pcs...
Lagi banyak lagi murah..betul tak? kan :)



Button Badge yang telah siap di cetak .. 



Button Badge in the making.... 

p/s: bagi yang berminat untuk menjadi agen cenderahati akamika gift.. anda boleh email kan kepada kami permohonan anda..  
komisen sehingga 35% menanti agen bertuah... 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Sunday, March 29, 2015

[BUDAK SEKOLAH SUKE NIE...] Cenderahati dan Cenderamata Akamika Gift


suka sangat budak budak sekolah datang dan tempah item nie... 

hari hari ada je yang naik untuk buat tempahan di premis cenderahati akamika gift
 
apakah ia nya menjadi trend? mungkin ia adalah trend masa kini..  .... 
tapi tak semua budak sekolah dapat sebenarnya...buat masa sekarang.. 

hanya yang berdekatan dengan kedai Cenderahati Akamika Gift  

atau melalui agen di kawasan tertentu... 



P/S: Bagi yang berminat untuk menjadi agen akamika gift.. anda boleh hubungi kami dengan segera.. 
Permohonan untuk agen di buka sekarang..

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift