Sunday, May 27, 2012

Round Wall Clock (jam bercetak)

Dua update dalam 1 hari... :)

Bagi anda yang masih mencari-cari cenderahati sesuai untuk dihadiahkan kepada insan tersayang, sahabat handal, malah untuk diri sendiri... apa kata tempah sekarang round wall clock (jam dinding bercetak) yang cantik & kreatif ini.

Email kepada kami gambar & kami akan design-kan untuk di abadikan di dalam round wall clock seperti ini;

Boleh cetak gambar sekeluarga... .. jadi setiap hari ...pasti kita akan lihat masa... sambil lihat masa.. kita juga turut lihat org yang tersayang.. :) kan menarik gitu..

Eh eh..... ujung minggu nie pegi kenduri tak?? kenduri kawin siapa tuh?? kul berapa majlis nye??haa..kalau lupa.. baik la ada jam dinding satu .... sure boleh ingatkan dengan masa....
jam dinding nie pun boleh di hadiahkan pada pasangan pengantin... hihihih.. dengan kata lain..jangan bangun lambat-lambat tau..hahaha.... :) kan cantik ..pasti pasangan pengantin yang terima hadiah yang isitmewa ini sangat gembira....



Yang tema merah putih nie.. adalah free gift khas untuk talent-talent di studio akamika (akamikagift)... nak jugak ke?? anda cantik?? Comel?? Pandai posing?? Suka bergambar?? Meh ke studio akamika dengan tema merah putih... untuk sesi photoshoot... nnt leh dapat jam isitmewa ini dengan cetakan gambar sendiri... haaaaa best tau.. kau ada?? hehehehe


Menarik? Berkenan? Jangan tunggu lama lagi... tempah lah sekarang.


"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atauakamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


NEW! Satin Mika Gift Bag

Salam hari Isnin.
Terbaru di Akamika Gift. Satin Mika Gift Bag untuk diberikan kepada tetamu sebagai cenderahati untuk sebarang majlis seperti majlis pernikahan, pertunangan, hari jadi, reunion dan sebagainya.

Asal ada majlis perkahwinan ke.. majlis pernikahan ke.. pertunangan ke.. hari jadi ke...reunion ke..majlis makan malam ke.. mesti nak ada doorgift kan... tapi tak kan la nak bagi doorgift macam tu je kan.. mesti la nak ada kotak ke..plastik ke..beg ke...

jadi kali nie... di akamikagift.. kami menawarkan gift beg yang sangat istimewa.. Satin mika gift beg.. haaa... .. bercetak dengan gambar mengikut pilihan anda...
Haa..... apa tak pecaya? cuba try cari di mydin.. ke..tesco ke.. midvelly ke.. sure tak jumpa punya lah....

Terkini di akamikagift.comn tau.. jangan tak percaya.... dengan cetakan depan dan belakang.... fuh....... cakap je pun tak guna.. kalau tak puas hati..boleh datang tengok.. pasti tertawan...



Saiz?? oo nak tau saiz nye..buat permulaan ini...memandangkan..ini adalah produk cenderhati yang pertama khas di buat istimewa untuk anda.... saiz nya berukuran - 23cm x 14cm
muat la letak air kotak sekotak.. dan mini gift lain .. :)
Kalau nak bagi untuk majlis perkahwinan .. satin gift beg nie..boleh di cetak dengan gambar pengantin , nama, tarikh dan juga terima kasih..

nak letak ucapan pun boleh maaa....... special tau..istimewa... pasti takde di mana-mana....


pada yang dah kawin.. ala.. tak semestinya gift beg nie untuk kawin je kan... yang dah ada anak tu.. mesti la nak buat majlis kesyukuran ke.. hari jadi ke... mesti nak ada gift beg jugak... jadik..boleh la di cetak mengikut tema.. mcm ben 10 ke bola ke untuk anak lelaki..
bagi anak dara comel...boleh cetak gambar princess ....kannnnn... kan menarik tu.. gift yang istimewa....

haaa.. jadi?? apa tunggu lagi.. ckp panjang2 pun tak guna... jangan tengok aje... nnt takde stok..melepas tauu...... jangan melepass.......daaaa!!!!! tempah lah sekarang..

Tempah segera, PM/Email untuk pertanyaan harga. Hanya di Akamika Gift!

"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal

Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atauakamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


Thursday, May 17, 2012

Who are you???

Yes...!! I AM NIKON !!

haaa.... jangan tengok je........ baju i am nikon... boleh di tempah...
eleh..nampak cam biasa je... eh?? sape kate biasa... cer tengok di bahagian belakang... haaa!!!! Siap boleh cetak nama sendiri lagi... kan..tak biasa tuh... kalau beli siap.. mana nak jumpa yang boleh cetak nama.. ye tak???

KAU ADA ?? -- kalau kau belum ada.. meh la tempah satu...
harga promosi RM 70 untuk 2 helai termasuk postage(via pos laju)
dengan kata lain minimum order 2 helai la ye...

apa tunggu lagi..nak tempah?? sila email kan ke butiran di bawah... cepat2.. sementara harga promosi nie masih ada... seminggu dari tarikh entry ini...

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.



Mug PUTIH Bercetak

Salam Jumaat buat semua...
haaa apa? dah ari jumaat?? esok dah sabtu..dah cuti hujung minggu..
apa plan hujung minggu anda?? kenduri kawin?? window shoping?? jalan2 di taman? berkelah?? Pasti ada macam-macam perancangan kan...

Ada yang buat reunion tak?? dinner ke??haa...pasti anda kan... sebb hujung minggu la baru free kan.....

jadi bila dah buat reunion ke..dinner kan...takkan la nak jumpa gitu je... mesti la nak ada tanda ingatan ..ye tak? ... tak kisah la tanda ingatan tu besar ke kecik... asalkan ada sesuatu yang boleh di kenang-kenangkan.... haaamcm student UPM nie.. diaorg buat event dinner..
Dan cenderahati mug bercetak di berikan sebagai tanda ingatan atau doorgift..

Cenderahati ini bukan setakat di jadikan hiasan di meja.. tapi boleh di gunakan untuk minum... haaa.. setiap kali minum... mesti ingat.. tak gitu... cenderahati ini lain dari yang lain.. yela.. apa yang lain nye?? dah name pun mug bercetak.. mesti la lain pada cetakan nye... kalau mug biasa2 yang anda beli di tesco ..ada diaorg bleh cetak ikut apa yang anda nak ke?? mesti takkan... itu la lainnye......


Cenderahati Mug Bercetak nie.. boleh di tempah bersama2 kotak... kalau tak nak kotak...kami di akamikagift boleh balut seperti dalam gambar siap riben.. cuma ada sedikit tambahan cas la.. takpe..yang penting CANTIK..MENARIK...kau memeng DEBOMMM.... itu yang penting... :)

Eh ...dah ada yang berminat nak tempah ke?? Kalau anda SUKA KANNYA.. anda boleh emailkan tempahan ke email di bawah.. sila buangkan tanda [ ] dan rapatkan semuanya ye...

Opss... anda boleh tempah walaupun SEBIJI ... haaaa apa??? SEBIJI je pun BOLEH?? yee... BOLEH... takde masalah... kerana apa?? Kerana ...

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com

"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com


sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.