Saturday, June 20, 2009

Akan datang ...Produk Khas..


Akan datang.. Produk Khas dari Akamika.. - Nama Produk? Blm ada nama lagi.. Jadi sekiranya ada yang berminat untuk menyumbangkan nama bagi produk ini ..adalah di alu2kan..sila tinggalkan di bahagian komen atau pun shoutbox.

Sedikit info mengenai produk ini, ia bersaiz besar... iaitu hampir sama dengan saiz standard mug yang anda selalu gunakan.. Dari segi kegunaan, terpulang nak gunakan sebagai apa pun.. sama ada nak jadikan mug untuk minum.. (maaf la takde pemegang). atau pun.. sebagai pasu bunga..atau .. tempat letak pensel.. dan macam lagi ikut kreativiti anda..

Sesuai di jadikan sebagai cenderahati untuk para PEMINAT BOLASEPAK .... kalau tak minat bola pun boleh .. design atas produk boleh di buat ikut kehendak pelanggan..

Bukan itu sahaja.. pelanggan juga boleh tulis nama dan nombor jersy di bahagian belakang..
Jadi ..nntikan kemunculan penuh bagi produk khas ini..

Rajin-rajin la singgah.. untuk mengetahui info terbaru...

TUNGGUU......!!!!

AKAMIKA
"Pasti menarik untuk anda"

Tuesday, June 16, 2009

Katana Wood Keychain

Katana Wood Keychain

Produk terkini dari Akamika... setelah beberapa lama mencari produk keychain yang sesuai, kini produk baru dari Akamika iaitu Katana Wood Keychain (KWK).
Produk ini sangat sesuai untuk di jadikan sebagai cenderahati perkahwinan mahupun cenderahati bagi sebarang majlis .

Berukuran 6.5 cm panjang dan 3.4 cm lebar dengan cetakan gambar peribadi mahupun logo menjadikan produk ini unik dan lebih menarik. Apatah lagi dengan adanya reka bentuk atau gambar boleh di cetak pada kedua-dua bahagian.

Katana Wood Keychain (sample half design)

Jadi jika ada yang berminat untuk dapatkan atau ingin membuat tempahan produk ini, berikut adalah harga yang di tawarkan.

Harga Terkini bagi produk KWK ini:
1) Half design - 1 side - rm 1.50 seunit
2) Half design - 2 side - rm 2.00 seunit

3) Full design - 1 side - rm 2.50 seunit
4) Full design - 2 side - rm 3.00 seunit

Tempahan minima bagi produk KWK ini adalah sebanyak 24 Unit dan harga yang tertera adalah tidak termasuk kos penghantaran dan pembungkusan.

Jadi apa tunggu lagi.. jika anda inginkan kelainan .. tempahlah sekarang...!!!

Cenderahati Akamika - 'Pasti menarik untuk anda'

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

Tuesday, June 2, 2009

Produk TERKINI - Shikaku Glass

Seperti yang di nanti-nantikan.. Produk Terkini dari Akamika iaitu "SHIKAKU Glass"(SG) Produk ini merupakan produk unik yang boleh di gunakan sebagai cenderahati bagi sebarang majlis terutamanya majlis perkahwinan dan pelbagai majlis lain.

Bagi pelanggan atau bakal pengatin baru yang mahukan kelainan dalam majlis mereka, ini produk yang unik dan sangat sesuai sebagai cenderahati bagi tetamu VIP .
Produk Shikaku Glass ini boleh di dalam bentuk bewarna mahu pun hitam putih.Sample boleh di lihat seperti yang tertera.

Menggunakan teknologi cetakan decal atau dikenali sebagai cetakan pindahan air, Shikaku Glass pasti menambat hati mereka yang melihat kerana saiz dan kecomelan produk ini.

Saiz gelas ini berukuran 2.3 inci x 2 inci, bersaiz kecil dan amat sesuai sebagai cenderahati di tambah pula dengan gambar pasangan mahu pun design, pasti menjadi kenangan bagi mereka yang menerimanya.

Tempahan minima bagi Shikaku Glass ini adalah sebanyak 24 Unit.

Produk Shikaku Glass ini mempunyai empat bahagian/side. Harga yang di tawarkan adalah mengikut side atau bahagian yang anda pilih.

Rekabentuk pada satu bahagian/side sahaja - rm 3.50/ seunit



Rekabentuk pada dua bahagian/half side sahaja - rm 3.90/ seunit




Rekabentuk pada tiga bahagian/side sahaja - rm 4.20/ seunit




Rekabentuk pada empat bahagian/(full side) sahaja - rm 4.50/ seunit

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika

Menarik bukan?? Jadi sekiranya anda berminat dengan produk terkini dari akamika "Shikaku Glass" ini.. tempahlah segera.. jangan tunggu last minit.. kerana produk ini adalah terhad..
Diharap kan juga.. bagi mereka yang ingin membuat tempahan bagi produk ini hendaklah membuat tempahan selewat2nya 2 bulan sebelum majlis bagi mengelakkan kehabisan produk ini.

Cepat- cepat.. tempah lah sekarang.. Produk Unik dari Akamika untuk majlis anda..


**Diskaun :

24 unit sehingga 200 unit = 3%
201 unit sehingga 500 unit = 5%
501 sehingga 1000 unit = 7%
1001 unit dan keatas = 10%

** Diskaun adalah tertakluk pada perubahan semasa


Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

Monday, June 1, 2009

Shikaku Glass

akan datang .. Produk Terkini dari Akamika - SHIKAKU GLASS....
Tunggu..!!!