Sunday, September 21, 2014

Fridge Magnet - Beli 100 keping percuma 10 keping - gift comel


P/S: Promosi ini telah TAMAT


Berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 


Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Saturday, September 6, 2014

STANDEE + BACKDROP BERTEMA - cenderahati akamika gift


 STANDEE  + BACKDROP BERTEMA - cenderahati akamika gift
Update kali ini berkenaan dengan item baru di cenderahati akamika gift....  Nampak macam menarik je gambar di atas.. apa item tu?? ia adalah Standee Mini untuk karektor disney.... 
sesuai untuk di jadikan prop atau photoprop untuk majlis anda... 

saiz dan ketinggian standee tersebut adalah 3 kaki tinggi- saiz Elsa (RM 100)
untuk saiz olaf  - 1.5 kaki tinggi (RM 60 )



Stande mini ini sesuai la untuk kanak kanak nak bergambar kan.. model dalam gambar  - darjah 1.

Bagi backdrop di belakang tu.. saiz nya 8 x 8 kaki dengan harga rm 2.50 sekaki
Pelbagai design boleh di pilih....  
Bahan adalah dari tarpaulin. 

Proses siap bergantung pada karektor pilihan anda..  ada yang lama ada yang cepat...  tapi purata.. tempahan akan di siapkan dalam masa 1 -2 minggu hari bekerja. 

Buat masa sekarang ini .. untuk tempahan standee .. kami tidak galakkan untuk pos. Kerana item ini dalam kategori mudah patah (fragile)

Kalau berminat nak lihat lebih jelas.. boleh la berkunjung ke studio akamika .. alamat kami di bahagian contact us. 

Untuk tempahan secara online...


Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 

 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Thursday, September 4, 2014

DOORGIFT KEYCHAIN - Majlis Kemuncak Persatuan Bahasa Tamil


[Keychain PVC - Doorgift] 

Majlis kemuncak persatuan bahasa tamil.. 

Sebenarnya apa PVC keychain nie? Apa material nye.. ok..senang cerita..bayangkan..kad atm anda..di tebuk dan di pasang keychain.. itu la Keychain PVC... orait. jelas kan?

Boleh di cetak sebarang gambar.. untuk sebarang majlis.. kalau nak buat as jualan pun boleh.... MURAH lagi COMEL.

baca hari nie.. tempah segera esok...


Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 



 
 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

[Friends For Ever- Cenderahati dan cenderamata menarik masa kini ]


[Friends For Ever]

Well..... orang kate "Friends for ever"...
So sebagai tanda kenangan.... hadiahkan untuk Friends anda...
this special dan beautiful wall clock .... 
dont forget to pick up your cellphone and contact us now.. 

waduh..speaking london...
if you come from london.. dont buy now.. but if you from malaysia..
boleh contact terus di sini



Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 


 
 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Cenderahati Akamika Gift - Gambar Di Canvas


[ Gambar Di Canvas]

Walaupun item nie dah lama sebenarnya di pasaran... tapi di Cenderahati Akamika Gift ini adalah item TERBARU .. Print on Canvas...
cetak gambar apa saja... 
Saiz canvas Berukuran A4 ....
Harga Promosi sekarang ini RM 35 perpcs

Tempoh masa siap  : - 1 minggu hari bekerja
 
Cantik di dinding rumah anda... 
so apa tunggu lagi.. 
tempah lah segera..


Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 

 
 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift