Wednesday, January 30, 2013

PILIHAN TEMPLATE Sticker @ Button Badge



4 PILIHAN TEMPLATE DESIGN

SALAM 1 MALAYSIA SEMUA….tak kira dimana pun anda berada samaada yang sedang bekerja mahupun bercuti..tak kira mcm mana pn mood anda sekarang…yang happy,yang teruje..mahupun yang sedang duduga denga masalah..hadapi segalenye dengan tenang n sabar k..terime kasih kerane sudi meluangkan mase anda untuk membaca review2 terbaru dari cenderahati dan cenderamata dari akamikagift …hmm ape pulak cerite kali ni ye??
 

                                                    
Eh2..ape pulak ni ..hehe..ni la design terbaru dari cenderahati dan cenderamata akamikagift.4 round design template selection ni khas dibuat sebagai button badge dan sticker..design dah siap dibuat n tinggal pilih je..comel kan?
design ni sesuai untuk majlis-majlis perkahwinan..pade sesiapa yang ade keinginan nk buat sticker or button badge untuk majlis kawin u all,tapi xsmpat nk buat design..jangan risau..xjadi masalah smue tu..tinggal pilih je..boleh tuka warne n wording ikut citerase anda lagi..
dan yang paling penting skali design ni FREE,,xdikene kan cas RM20 seperti slalu..so,xperlu risau pasal cas untuk design…hehe..mmg terbaik…pilih jangan xpilih..gambar dah ckup comel n menarik istimewa untuk anda pelanggan2 cenderahati dan cenderamata akamikagift..untuk maklumat harga boleh emailkan atau hubungi kami segera..:)
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584

email : - 

akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.





               

Tuesday, January 22, 2013

Baju comel Si Kecil - Akamikagift Birthday Gift



Baju comel untuk si kecil sempena harijadi

Salam buat semua pelawat dan pelanggan cenderahati dan cenderamata akamikagift…mcm mana dengan hari anda??pasti ade yang dah tertunggu-tunggu apa lagi review terbaru untuk produk-produk cenderahati dan cenderamata kamikagift kn??kalau ade..terima kasih kerane setia menanti update tyerbaru dari kami.. 

seperti biasa ada pelbagai lagi produk yang boleh menjadi pilihan hati anda…
bagi review kali ini..pasti akan lebih menarik  bagi anda yang mempunyai anak-anak kecil…dan pasti akan lebih teruja untuk pasangan ibubapa terutamanya yang baru bergelar ibu..haaa..ini dia..baju comel untuk si kecil.. baju comel ni sesuai sangat sebagai hadiah sempena harijadi  ataupun sebagai  baju istimewa untuk dipakai  di hari-hari biasa.
jadi,tak rugi tau untuk memiliki baju comel dari cenderahati dan cenderamata akamikagift yang murah dan berbaloi ni....
Pasti kanak-kanak comel tu bertambah semakin comel kan…selain tu..nmpak sangat menarik bile dipakai..




Ni antara koleksi baju comel untuk si kecil yang ada di studio akamika…cantik kan??boleh letak name atau ape-ape saje yang anda nak mengikut kehendak masing-masing…Nampak istimewa sangat..
ataupun pada sesiapa yang nak tempah sebagai hadiah harijadi untuk anak buah ke,anak saudara ke,..mungkin juga untuk anak kawan-kawan boleh la tempah sekarang..jangan tunggu-tunggu lagi..kalau lambat,lambat pulak siapnye nanti..

okay,jangan ketinggalan untuk review terbaru bagi  produk dari cenderahati dan cenderamata akamikagift..murah dan berbaloi tau..tak rugi..huhu..

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584


email : - akamikasupport[@]gmail.com

atau
akamikagift [@]gmail.com




Sunday, January 20, 2013

Diskaun 10% Hingga Hujung Bulan


Diskaun 10% hingga hujung bulan
Salam 1 MALAYSIA..hehe..how’s your day everybody..?harap semua dalam keadaan sihat dan happy slalu…in shaa Allah…permulaan bulan pertame untuk tahun 2013  dh pn smpai ke
pertengahannye..diharap azam2 yang dh dipasang mase ambang tahun baru tadi masih lagi membuak-buak k..bak kate pepatah inggeris practice what you preach..lebih kurang macam tu lah kan..hehe

Haaa...macam tu juga lah dengan kami dari pihak cenderahati dan cenderamata akamikagift sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik untuk anda samaada dari segi servis mahupun produk…

Okay,untuk promosi pertama bagi tahun ni pihak cenderahati dan cenderamata akamikagift menawarkan diskaun 10% bagi setiap pembelian PVC keychain. Tapi, promosi ni cume sehingga hujung bulan ni tau..

Pade sesiapa yang dah ade perancangan nk buat majlis ape-ape tu boleh la tempah PVC keychain ni sebagai cenderahati kepada tetamu yang hadir…tempah awal-awal  jangan bertangguh lagi ye..sesuai sangat la untuk gift pada tetamu, mesti mereke akan rase lebih teruje..lain dari yang lain tu..

Ataupun just untuk kenangan peribadi for family atau hadiah harijadi…walaupun simple tapi menarik terutama bile ade gamba sendiri contoh macam dalam gambar di atas ni....

Jaga lupe tau..PROMOSI hingga HUJUNG BULAN JANUARI ni saje …seronokkan dapat diskaun 10%..bertambah-tambah la murah..so jangan ketinggalan promosi ni..macam biasa la kalau anda nak tahu harga sila email atau hubungi je terus melalui info di bawah..
               
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Muhd Afdhal

Creative Director (Akamika Gift)
0173722584

email : -
 
akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

                                                           

Saturday, January 5, 2013

Guestbook untuk tetamu??

Salam buat pelawat dan juga pelanggan-pelanggan cenderhati dan cenderamata akamikagift...
Bagaimana dengan minggu anda pada awal tahun baru ini? Sudah ada matlamat atau impian yang dah tercapai ? Kalau dah capai tu..tahniah.. anda memang hebat..

Okay.. untuk item terbaru lagi di cenderahati dan cenderamata akamika gift seperti yang telah saya maklumkan pada entry sebelum ini.. tahun baru.. banyak produk-produk cenderahati yang akan di keluarkan...  jadi kali ini.. adalah GUESTBOOK


Bagi pasangan pengantin yang ingin melansungkan perkahwinan... ini adalah produk yang terbaik untuk anda... Cennderahati Guestbook untuk tetamu anda kesayangan anda

Guestbook ini boleh di cetak dengan sebarang gambar anda.. dengan kulit tebal "hard cover"
Jadi setiap tetamu atau kawan-kawan anda..boleh la menulis ucapan...di dalam guestbook anda yang cantik tu.. kan best??
Di bahagian dalam guestbook  adalah seperti di atas.. kosong ..dan becetak sedikit mengikut gambar atau pun tulisan ....  tak ada garisan.. jadi tetamu boleh tulis ucapan.. mahupun melukis....kalau tetamu anda tu pandai melukis la ye...

Orait... berminat untuk tempah cenderahati guestbook ini??? Nak tau harga?? kalau nak tahu harga... boleh terus email atau pun sms... seperti info di bawah..

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584

email : -
akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Tuesday, January 1, 2013

Selamat Tahun baru 2013

Salam Tahun Baru buat semua ...
Tahun 2012 telah meninggalkan kita dengan pelbagai dugaan dan rintangan... ada yang buruk dan ada yang baik.... usah di kenang kisah yang lalu....bersiap sedia untuk mengharugi 2013 yang penuh dengan cabaran dan dugaan...

Untuk tahun 2013 ini... pihak cenderahati dan cenderamata akamikagift akan menawarkan pelbagai lagi produk-produk yang menarik .....sama ada dalam bentuk pakej atau pun ala "carte"   untuk pelbagai majlis.

Dari cenderahati untuk perseorangan (bagi yang solo), cenderahati untuk kekasih bagi yang (sudah bercouple)... cenderahati untuk majlis perkahwinan..(yang berkahwin) , cenderahati untuk majlis akikah dan kesyukuran (dapat anak) ... cenderahati harijadi ( sambut hari lahir anak)... dan seterus nya.... 
BEST kan Cenderahati dan Cenderamata Akamikagift .. dari solo sampai dapat anak.. semua cenderhati di sediakan.. Jadi.... bookmark blog akamikagift ini.. untuk update-update review terkini bagi tahun 2013

Untuk tahun 2013 ini, cenderahati dan cenderamata akamikagift  di mulakan dengan koleksi MUG BERCETAK ISTIMEWA bewarna HITAM.. (Full Printing) seperti di bawah...

Koleksi di atas nie.. adalah koleksi dari admin ye..  "The Expendables 2" - Back to War .  So kalau ada yang berkenan..boleh la buat tempahan melalui email di bawah.. tapi kalau ada yang nak cetak gambar movie sendiri mahupun gambar apa sahaja...  pun boleh buat tempahan melalui email yang di sediakan...

Cantik dan menarik kan?? Cenderahati yang nampak "exclusive" .
Cenderahati ini boleh tempah walaupun satu pcs.... tak de minimum order...
Nak tau harga?? yang ini.. sila email kan tempahan anda... beserta kuantiti , nama, dan juga no phone..

Jadi apa tunggu lagi...??? Buat lah tempahan untuk cenderahati dan cenderamata yang menarik ini.. bagi tahun 2013... SEMPOI!!!

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584

email : -
akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.