Tuesday, December 20, 2011

Mikamika Cute Calender 2012

Salam satu malaysia..
tahun 2011 bakal meninggalkan kita .. dan tahun 2012 bakal menjelang tiba.. sudahkah impian atau matlamat anda tercapai bagi tahun 2011?? Jika sudah..syabas untuk anda.. jika belum, semoga tahun 2012 matlamat itu akan tercapai..

Jadi..sebagai menyambut tahun 2012 yang bakal menjelang tiba, satu lagi produk baru di lancarkan di akamikagift.com iaitu mini kalender 2012. " mikamika cute calender 2012"

Lebih kiut dan menarik... berukuran 2 inci lebar x 6 inci panjang sesuai dan sgt comel sebagai cenderahati perkahwinan mahupun doorgift. mini kalender 2012 ini juga sesuai untuk di gantung di ruang/meja kerja anda di pejabat..

bagi mereka yang ingin melansungkan perkahwinan pada hujung januari dan juga februari.. anda masih berkesempatan untuk membuat tempahan ...

bagi yang inginkan mini kalender ini sebagai koleksi peribadi juga boleh buat tempahan...
jadi apa tunggu lagi.. tempahlah sekarang cenderahati yang menarik ini..


jadi apa tunggu lagi.. abadikan kenangan2 teristimewa anda di atas cenderahati cenderamata yang menarik ini dari akamikagift.com (keluaran studio akamika)

hanya yang terbaik untuk anda..


Jom tempah sekarang...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Monday, December 12, 2011

Jawatan Kosong di Studio Akamika (pembantu)

Anda Berminat??? Sila mohon segera..!!
atau pun sms ke 0173722584 (muhd afdhal)

Monday, November 21, 2011

Cetakan di atas Pinggan

Salam satu malaysia... dan salam buat semua...
harap semuanya sihat-sihat hendaknya..

Untuk mereka2 yang bersekolah..cuti sekolah telah pun bermula.... masa ini la..nak bercuti sekeluarga.. ada yang ke genting highland, ke cameron highland.., bukit frezeer, bukit bendera, taman negara.. atau percutian ke pulau2.. seperti pulau langkawi , pulau pangkor mahu pun tempat2 menarik yang lain...


Jadi .. kalau dah bercuti tu..jangan lupa rakamkan kenangan indah anda bersama-sama untuk tatapan bersama sepanjang zaman... untuk mengabadikan kenangan anda itu..apa kata.. abadikan gambar anda itu di atas kepingan cenderahati cenderamata pinggan bercetak bersaiz 8 inci..


Cenderahati ini sangat cantik untuk di hiaskan di ruang tamu , mahu pun di rak perhiasan kediaman anda... agar boleh cenderahati ini boleh di tatap sepanjang masa...

bagi yang berpasangan... anda boleh mengabadikan memori kenangan bersama. di atas cenderahati unik ini... agar hilang rasa rindu di kala keseorangan... :) Di kamar tidur..mahu pun di meja kerja .. ianya sangat cantik dan menawan...


bagi yang mempunyai cahaya mata.. ..anda juga boleh mengabadikan gambar setiap anak anda.. jangan biarkan memori di kala mereka membesar terlepas begitu sahaja...

jadi apa tunggu lagi.. abadikan kenangan2 teristimewa anda di atas cenderahati cenderamata yang menarik ini dari akamikagift.com (keluaran studio akamika)

hanya yang terbaik untuk anda..


Jom tempah sekarang...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Tuesday, November 8, 2011

PVC Keychain terkini di akamikagift

Salam satu malaysia... rasannya hampir beberapa ketika blog ini..tidak berupdate...
bukannya menyepi kerana tiada produk untuk di update atau di review.. sebenarnya banyak.. cuma masa agak tidak menginzinkan... akan tetapi ..anda boleh add saya di facebook saya.. iaitu muhd afdhal (akamikagift) untuk melihat gambar2 produk lain..

Ok..cukup berceloteh seketika.. kini.. item terbaru di akamikagift..iaitu .. PVC Keychain. Saiz PVC berukuran 2.5x2.5 inci dengan harga permulaan dari Rm 3 perpcs bagi 1 side dan juga Rm 3.50 per pcs bagi 2 Side. Tempahan minima adalah sebanyak 12 pcs.. jadi kalau nak tempah sikit2 pun paling kurang 12 pcs ye.. kurang dari tu ..harga akan jadi tinggi skit..

saiz kalau nak besar lagi.. harga akan juga turut bertambah.. kalau nak kecik.. harganya tak berkurang.. sebab itu merupakan harga paling minimum .. jadi kalau nak saiz kecik lagi...takde masalah.. juga boleh request...

Buat sementara ini.. hanya bentuk segi empat sahaja... lain2 bentuk.. tidak di sediakan lagi.... cuma perbezaan pada corner sahaja.. sama ada nak rounded corner.. atau pun sharp edges.

PVC keychain ?? apa PVC tu?bagi yang tidak tahu... anda pasti ada kad Atm atau kad bank kan? atau pun id tag .. So itu la material nya..
Nipis..lagi ringan... :) Boleh di cetakan dengan pelbagai design dan juga warna..
Cantik di jadikan keychain.. atau pun di gantung pada beg ...:)


Menarik? anda sukakannya?? jadi apa tunggu lagi.. jom tempah sekarang... !!!

Jom tempah sekarang...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Monday, September 12, 2011

Telah di buka untuk tempahan..

Salam satu malaysia..buat semua.. dan selamat hari raya..

Kini Studio Akamika - Akamika gift telah di buka untuk tempahan.

kami masih menerima sebarang tempahan hingga hujung tahun ...
jadi apa tunggu lagi..jika berminat untuk buat tempahan.. anda boleh emailkan tempahan anda ke akamikagift@gmail.com

dan kini.. Studio Akamika juga menyediakan photoshoot untuk pasangan atau pun gambar profile.. dengan harga bermula dari RM 50 sejam....
kami menyediakan backdrop - putih, hitam dan kelabu untuk sesi photoshoot ini...

hah ..apa tunggu lagi..jom singgah ke studio akamika .... dengan segera.. tawaran menarik menanti anda... :)




Tuesday, August 23, 2011

Tempahan - sebelum raya

Salam.. dan selamat berpuasa bagi umat islam di seluruh dunia...

Ok..sempena hari raya yang bakal menjelang tiba.. kami di studio akamika memaklumkan..tempahan cenderahati akamikagift sebelum hari raya..telah pun di tutup.

Kami hanya menerima tempahan untuk selepas raya sahaja buat masa sekarang...

Studio Akamika akan di tutup mulai 26 hb Ogos sehingga 6 September 2011.

Sebarang pertanyaan sila email kan ke akamikagift@gmail.com

Berkemngkinan email anda akan lambat sedikit di balas.. jadi harap bersabar..


p/s: kami tidak menerima tempahan urgent /urgent order untuk sehingga hujung bulan september. harap maklum...

Pada mereka2 yang pulang ke kampung.. di harapkan berhati2 di jalan raya..dan pandu dengan cermat.. "Selamat balik kampung..."

Juga di kesempatan ini..kami di akamikagift ingin mengucapkan "Selamat Menyambut Hari Raya... Jumpa lagi..selepas rayaaaa..."



Tuesday, July 26, 2011

Button Badge Muslimah

Bersempena ramadhan yang bakal menjelang tiba..
Button Badge Muslimah...

Pelbagai design yang menarik..

Boleh di simpan sebagai koleksi...

Mahupun sebagai nasihat...

Boleh campur2 design...
harga bermula dari RM 3 untuk 20 pcs hingga 100 pcs.
Harga bergantung kepada kuantiti tempahan...

Saiz button badge ini adalah 58 mm diameter.


Jom tempah sekarang...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Friday, July 22, 2011

Beg Sandang Bercetak Istimewa

salam jumaat buat semua...
Sebelum bercuti hujung minggu ini.. kali ni saya uploadkan produk baru di studio akamika - akamikagift iaitu.. "Beg Sandang Bercetak"

Beg sandang bercetak ini ada 3 saiz.. - Kecil , Sederhana dan juga Besar.
Saiz untuk yang paling kecil adalah 44x38x33cm
Sederhana 43x32x37cm
dan Besar 60x31x34cm

Cetakan boleh di buat penuh untuk beg sandang bersaiz kecil
gambar yang tertera adalah contoh sahaja...

Apa yang menarik nya Beg Sandang Bercetak ini?? .. Pasti anda tertanya-tanya..
Pertama nya.... cetakan adalah berbentuk custom.. anda boleh cetak gambar apa saja...
Sama ada gambar artist kegemaran anda, mahupun wajah anda.. atau pun .. movie kesukaan anda...

Kedua - Ini yang paling best.. jika ada telah bosan atau inginkan pelbagai gambar lain... anda tak perlu beli beg baru... anda cuma perlu beli cover hadapan sahaja... so boleh tukar2...
Seandainya ada 7 design.. boleh la tukar2..setiap hari satu design... nampak mcm ada banyak beg.. tapi sebenarnya..1 beg je....cover beg je boleh tukar2.. kan menarik?
Macam handphone la..yang korang dok tukar2 tu ...


Jadi.. apa tunggu lagi.. jom tempah satu... ops!! nak tau harga ye? ok..yang paling kecik ..harga RM 40 sebuah.. untuk yang lain2 boleh request ye...

Jom tempah sekarang...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Wednesday, July 20, 2011

New Item Akamikagift - Magnetic Puzzle

Selamat Pagiiiiiiiii... Malayysiaaaaaa....
Ok.. Pagi nie.. saya nak umumkan... produk baru di akamikagift iaitu - Magnetic Jigsaw Puzzle (Custom Printing)
Hah?? Menarik kan... magnetic puzzle ini ..boleh di tampal di peti ais.. dan sebarnag permukaan besi...

Ada 3 size untuk magnetic jigsaw puzzle ini.. iaitu saiz mini (9.8cm x9.8cm) , sederhana - A5 dan besar bersaiz A4. Dan harga nya berbeza2 bermula dari RM 15 untuk saiz Mini.

Gambar pada permukaan magnetic jigsaw puzzle ini.. boleh di cetak dengan sebarang gambar.. tidak kira sama ada gambar anda sendiri..mahupun gambar artist kegeramaran anda.. dan juga koleksi-koleksi gambar movie terkini...

Sangat cantik dan unik.... apabila anda membuat pilihan gambar anda sendiri..
Ia boleh di jadikan sebagai hadiah hari lahir buat yang tersayang mahupun sebagai doorgift untuk majlis-majlis keraian ..

Jadi..apa tunggu lagi... Jika ada tempah untuk kuantiti melebihi 20 pcs keatas.. harga istimewa untuk anda...

Jom tempah sekarang...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Tuesday, June 28, 2011

Harga Pembelian 1 Unit barangan akamikagift

Untuk para pelanggan yang ingin membeli hanya 1 unit sahaja.. harga adalah seperti berikut..
Anda boleh terus email pada saya untuk tempahan...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Tuesday, June 21, 2011

New Studio Akamika - Seksyen 15 Shah Alam

Salam kembali buat semua...
mesti ramai yang ternanti2 dan tertanya-tanya..kenapa la blog nie tak update2 lagi.. lama sungguh rasanya tak update blog nie.. Bukannya saya menyepi atau menghilangkan diri.. tapi agak sibuk dengan pindah masuk ke Studio Baru. Sebelum nie buat di rumah sahaja.. tapi kini.. saya telah pun menyewa ruang studio untuk memudahkan pelanggan pelanggan saya untuk datang melihat barangan yang ingin di tempah...

Nak tau di mana lokasi Studio Akamika yang baru?? Lokasi Studio Akamika baru kini di Seksyen 15 Shah Alam - Dataran Otomobil. Kawasan nie kawasan yang agak baru... rasanya tak susah nak cari... landmark - Showroom toyota..senang je nak cari..atau pun public bank... dan Studio Akamika ini berada di atas kedai makan Anwari Bistro . Di tingkat 1 . Pintu warna merah.
Senang nak cari..satu2nya kat situ pintu warna merah..hehehe

Kalau tak jumpa jugak..boleh call atau sms saya di 017 3722584. Adalah di nasihatkan.. sebelum datang tu lebih baik call dlu ...sebab berkemungkinan saya tak ada di studio sepanjang masa.. maklum la.. Studio masih baru.. jadi..blm ada lagi staff tetap untuk tunggu di studio. Jangan main datang je..nnt anda jugak yang penat kalau saya tak ada..


Ok.. satu lagi untuk pelanggan2 yang nak datang...waktu operasi Studio Akamika adalah mulai jam 10.30 pagi sehingga 8 malam sahaja. Isnin hingga Jumaat. Selepas 8 malam, sila email untuk tempahan anda ye... Dan pada hari sabtu., waktu operasi mulai jam 10.30 pagi sehigga 6 petang sahaja. Hari ahad cuti, melainkan cuma untuk amik tempahan yang telah pun siap...


Studio Akamika yang baru nie..takde la besar sangat pun.. tapi boleh di katakan selesa la untuk anda datang.. :) Jika ada masa dan kesempatan..kalau nak tempah ..boleh datang terus ...
dan satu lagi sebelum terlupa..

kini Studio Akamika menawarkan Studio Photoshoot sama ada untuk pasangan atau pun perseorangan.. tidak kira sama ada untuk wedding ke.. gambar personal ke.. korporat ke.. atau apa saja.. Studio Photoshoot di tawarkan dengan harga berpatutan... yang paling menarik.. selesai sesi photoshoot..gambar yang di ambil boleh di gunakan untuk di cetak sama ada pada mug, pinggan, bantal, tshirt, puzzle, beg, dan sebagai nya...

Jadi apa tunggu lagi.. jom singgah ...

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Saturday, May 7, 2011

Festival Pengantin 2011 -Rahsiacetak.com

Salam buat semua..
kini ..akamikagift.com dengan gabungan ahli rahsiacetak.com bersatu di bawah satu bumbung bersempena Festival Pengantin 2011 Putrajaya PICC.

Telah 2 hari kami berkampung di sana.. dan esok hari terkahir ...
dengan tema "Kenduri Kampung "... anda pasti tertarik untuk singgah ke booth kami...

anda boleh melihat suasana pada hari pertama - " Kenduri Kampung - Pak Kepak Kepak kebum.."


hari kedua - " Kenduri Kampung - kemeriahan melanda"


Gambar sekitar event perlu di view melalui facebook ye..harap maklum...
akan di update ke dalam blog .. selepas event tamat..

hari ketiga - "Kenduri Kampung - Gelak guling- guling, bergambar sakan-sakan" ..--- nak tau??
jemput datang ke PICC Putrajaya... dan paling menarik tajaan bernilai RM 500 menanti kepada pelanggan rahsiacetak yang bertuah.!!

Apa tunggu lagi.. Jom..singgah..!!

Tuesday, April 19, 2011

AkamikaGift di Facebook


Anda boleh add - Akamikagift di facebook
Kalau tak jumpa cari melalui nama yang tertera.. anda juga boleh buat carian melalui email iaitu mig_dhal@yahoo.com

Di facebook... anda boleh lihat terus update2 terkini ..sama ada event, promosi atau pun item2 yang baru dan terkini siap di cetak..

kerana di blog akamikagift ini..hanya membuat review bagi produk2 yang telah siap.. so agak lambat skit update di sini..

Bagi senarai harga mengikut kuantiti - anda boleh ke web niaga saya di www.akamikagift.com

Jika item yang ada lihat di facebook , tiada dalam web niaga.. atau blog.. anda boleh PM terus kepada saya untuk pertanyaan harga..

Itu sahaja untuk makluman para pelawat , pelanggan setia akamikagift... dan juga untuk semua..

terima kasih..

Monday, April 4, 2011

Custom Bookmark - Cantik dan menarik

Salam selasa buat semua...
Pernah beberapa kali, pelanggan saya bertanyakan soalan seperti berikut" Bookmark ada buat tak? " .. Jawapan saya masa tu..maaf..mmg saya tak buat...

Akan tetapi.. kini...bagi memenuhi permintaan pelanggan yang di sayangi... item baru di akamikagift.com iaitu Custom Bookmark..

Custom Bookmark ini.. di datangkan dengan 3 saiz yang .. anda boleh pilih dari 2x6 inci , 2x7 inci dan 2x8 inci. Tidak kira sama ada full color atau satu color.. harga bookmark ini tetap sama.. cuma yang berbeza skit.. sama ada nak ikat riben atau pun tak... kalau ada riben..ada la tambahan harga..

Custom bookmark ini ..bukan sekadar cetakan gambar2 artist, akan tetapi..juga boleh di berikan sebagai doorgift untuk majlis perkahwinan... ianya cenderahati yang unik jugak tu...

Harga bermula dari RM 2/sekeping..

Cenderahati ini boleh di tempah walaupun satu .. dengan kata lain..tiada tempahan minima..

Jom tempah sekarang..!!


Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Shikaku Glass - Cenderahati Unik

Mini item shikaku glass - kini merupakan cenderahati unik masa kini.. nak tau kenapa unik? kerana gelas mini ini berbentuk segi empat yang pastinya susah untuk di temui di pasaran... dan satu lagi keunikkan shikaku glass ini adalah..cetakan di atas permukaan gelas boleh di buat sehingga empat permukaan...

tidak cukup dengan itu.... shikaku glass ini ..lebih menarik apabila di letakkan dengan gambar karikatur pasangan mengikut kisah cinta ....dan shikaku glass ini sangat sesuai serta unik sebagai doorgift bagi majlis perkahwinan anda...

bukan sekadar majlis perkahwinan..tapi tidak kira sebarang majlis keraian..seperti cukur jambul, hari jadi, dan sebagai nya...

Jadi apa tunggu lagi.. tempah lah segera.. cenderahati unik dari akamikagift.com


Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Thursday, March 31, 2011

Demam K- Pop Melanda....

Anda peminat K - Pop?? Super Junior, 2PM, 2AM, 4 Minute, SNSD, Big Bang, Shinee, Beast, Ft Island ,CNBlUE ..? Mesti muda - mudi sekarang kenal akan kumpulan-kumpulan dari korea ini..yang kini semakin hangat mendapat sambutan di Malaysia..


Dan baru baru nie..kalau tak silap ada yang dah buat konsert di malaysia.. iaitu "Super Junior" .. Haa sure ramai yang pegi... dengan bertemakan warna biru....
Yang dah pegi tu..banyak ke dapat cenderahati? kalau dapat beli ..bagus la.. tapi bagaimana yang tak pegi tengok? sudah pasti...takde la cenderhati nya ye.. tak pa..jangan bersedih... kini.. di akamikagift.. anda boleh dapatkan koleksi-koleksi kumpulan kegemaran anda...

Dari mousepad, button badges, keychain , mug, plate, bookmark, pillow cushion dan pelbagai lagi... boleh di tempah secara custom mengikut gambar yang anda inginkan... Kalau nak yang sedia ada pun boleh...seperti yang tertera di bawah.... ini adalah sebahagian yang sempat saya upload...

Mousepad (segiempat) - SNSD

Untuk mousepad, tiada minimum tempahan... bermakna..anda boleh beli walau hanya 1 item sahaja... nak tukar gambar lain pun boleh.. nak seperti gambar di atas pun boleh..

CBBlue - Button Badges

Girls Generations - Button Badges
CBBlue - Button Badges
2PM - Button Badges

Untuk button badges..anda juga boleh menempah walau pun 1 pcs.. akan tetapi..nnt tak berbaloi pulak sy nak pos semata2 1 keping ...sebab postage akan di buat menggunakan pos ekspress.
Jadi ..seelok2nya... minima tempahan 5 pcs.. baru la berbaloi jika di kira sekali dengan kos penghataran...

Mesti ada yang akan tanya.."kalau nak campur-campur boleh??" contoh nak keychain 1, button badges 1 dan mug 1. Boleh..kalau nak campur-campur boleh... Kalau macam nie .. lebih jimat kos penghantaran dan berbaloi la beli ..:)

Yang ni koleksi keychain - acrylic ..bersaiz lebih kurang 2 cm.. kalau nak satu set pun boleh. - 1 set ada 7 ..kalau nak sekeping je pun boleh...seperti dalam gambar ye...

untuk keychain .. juga tiada minimum order...

dan seterusnya.. pillow cushion... ha.. yang nie paling hangat di pasarkan oleh akamikagift.. cenderahati istimewa .. kalau jatuh..tak pecah..kalau pegang..tak berat.. kalau peluk.. best :)


ada beberapa warna..pillow cushion nie.. di datangkan dengan warna merah, biru cair, oren, pink tua (seperti dalam gambar) , pink cair, dan kuning..
Jadi boleh la request nak border luar tu warna lain...

Apa ?? tak cukup lagi... haa.. kalau tak cukup lagi.. ada lagi satu.. iaitu..tshirt yang boleh di cetak gambar kumpulan k pop yang anda minati.. tshirt nie cuma warna putih sahaja... cetakan..boleh full color..


Salah satu tshirt yang telah di cetak.adalah FT island.. haaa..boleh pakai nie..sambil tunjuk pada kawan-kawan kumpulan k pop yang anda minati.... Untuk tshirt nie..anda boleh tempah walau pun sehelai... dengan saiz bermula dari S, M , L, XL , XXl dan XXXl .

Jadi apa tunggu lagi... jom dapatkan cenderahati ekslusif K-Pop dari Akamika Gift.

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Monday, March 21, 2011

Karnival Pengantin PICC Putrajaya Mei 2011


Alhamdulillah.. Gabungan ke-2 akamikagift.com bersama-sama rakan cetak lain di bawah RahsiaCetak.com telah mengesahkan tempat untuk memberikan saingan sihat didalam industri perkahwinan dan pengantin dengan menyediakan perkhidmatan percetakan produk-produk cenderahati yang unik dan boleh di dapati dengan harga yang mampu milik malah lebih berharga dan bernilai tinggi.

Dari Wangsa Walk Mall (Expo Kahwin 2011) , kami kini sedang mencuba nasib di PICC Putrajaya pula(Karnival Pengantin 2011) anjuran dRich Vision dan portal perkahwinan popular setelkahwin.com.

Tandakan Kalendar Anda 6,7,8 Mei 2011 ini !

Apa Tema ?

Nampaknya kami juga terkena sudah tempiasnya “Teater Kampung Boy The Muzikal yang sedang berlangsung di Panggung Sari, Istana Budaya.16 Mac – 3 April 2011. Jadi di pameran ini kami akan membawa tema “Kg Boy” , dan semestinya pelukisnya ialah…Datuk Lat Jonos.

Kenapa Mesti Datang ? !

  1. Kami akan buat jualan lebih rendah dari harga biasa kami jual melalui laman web akamikagift.com. Diskaun bermula dari 15% untuk setiap produk walau minimum tempahan ialah 1 pcs.
  2. Kami akan menaja majlis perkahwinan anda dengan cenderahati unik kami iaitu______yang bernilai RM 500.00. Pemenang akan di tentukan melalui Cabutan Bertuah, dimana jika anda datang, hanya masukkan nama anda dan pasangan serta sedikit maklumat anda seperti no tel, tarikh majlis, dsb . kedalam kotak ‘keramat’ yang di sediakan. Kami akan cabut kepada sesiapa yang bertuah. Tidak perlu beli produk kami untuk menyertainya. percuma sahaja.

Lokasi Di Mana ?

Booth no 78 ( berdekatan Exit door’ bersebelahan ‘Entrance’ ), Hall B PICC Putrajaya.

“Persembahan Artis antaranya Ana Raffali, Atilia & Monoloque(Kanda Dinda), One Nation Emcee, Altimed , & Fobulous Cat juga ada “

Ok jemput datang kerana di sana nanti adalah ‘one stop centre’ untuk persediaan majlis perkahwinan anda !

Thursday, March 17, 2011

Webniaga Akamika Gift

Perhatian untuk para pelanggan dan juga pelawat di Akamika Gift. Bagi mengetahui harga produk Akamika Gift sila rujuk WEB NIAGA AKAMIKA GIFT di www.akamikagift.com

Blog ini adalah blog untuk review produk yang telah siap dan juga produk-produk yang baru di pasarkan.

Harap Maklum

(p/s: harga adalah mengikut kuantiti tempahan - sila semak harga di web niaga)

Tuesday, March 15, 2011

Tiles bercetak - 10.8cm x 10.8 cm

Seterusnya.. tempahan tiles bersaiz 10.8 cm x10.8 cm beserta stand. Di tempah oleh kevin dari UTP bersempena self defense workshop.
Design yang di hasilkan sendiri oleh beliau...


Telah pun selamat di terima.. dan di gunakan pada 26 february. Terima kasih kerana sudi menempah produk ini dari akamikagift.


Jika anda berminat, untuk dapatkan produk ini...

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal

Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.