Monday, October 21, 2013

akan datang .. cenderahati akamika gift

nantikan sesuatu yang berbeza dari kami di cenderahati akamika gift



Wednesday, October 16, 2013

Save Our Earth - Cenderahati Cenderamata


Salam sejahtera buat semua...

Pernah tak anda terfikir dunia yang kita diami ini tidak akan kekal lama??atau pernah tak anda terfikir dunia ini makin lama makin rosak.. makin tidak segar seperti 10 atau 20 tahun dahulu?? 
Pernah anda rasa dunia kita nie semakin panas??  Haaa.. panas kan... cuba lihat berapa suhu sekarang??

Salah satu sebab dunia kita semakin panas adalah kerana kurang nya pokok-pokok dan lebih banyak banggunan di bina....  di sebabkan kurang nya pokok pokok dan tumbuhan..maka kita sebagai insan di dunia ini perlu la menjaga amanah yang telah di berikan... iaitu menjaga dunia yang kita diami ini..

Jadi apa yang kita perlu buat adalah "save our earth" ... dengan menanam lebih banyak pokok atau tumbuhan... makin banyak tumbuhan dan pokok-pokok di tanam..akan makin sejuk atau mengimbangi suhu dunia..
haa kan best kalau dunia ini lebih sejuk dan cantik...

Berikut adalah tempahan tshirt untuk program CSR oleh group BWB.  Dengan tema warna hijau bersesuaian dengan keindahan dan kehijauan dunia...Kain jenis cotton .. boleh tempah untuk lengan pendek mahupun lengan panjang.

Haa ini baju yang telah di pakai oleh para group BWB... jadi jika anda ada ingin buat event atau majlis... boleh buat tempahan tshirt juga di cenderahati dan cenderamata akamika gift

Jadi apa tunggu lagi..
Jika berminat untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
call/ sms :0173722584
wassap : 0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift 





Wednesday, October 9, 2013

Cenderahati sembelih lembu?

Salam satu malaysia..
kini.. di cenderahati akamika gift sedang berlansung promosi hari raya haji sehingga hujung bulan...
Sicker Fridge Magnet aka rubber fridge magnet.. sesuai sebagai cenderahati dan cenderamata untuk majlis perkahwinan mahupun majlis akikah  dan pelbagai majlis lain...

promosi cenderahati ini.. anda akan dapat free gift... jadi cepat cepat la dapatkan promosi istimewa ini...

kalau nak tau lebih jelas promosi nya..sila klik link facebook di bawah...


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=654655647901633&set=a.308814632485738.78472.183728928327643&type=1&relevant_count=1

apa kelebihan cenderahati dan cenderamata sticker fridge magnet ini?  harga yang berpatutan mengikut saiz dan budget yang anda inginkan... lebih ringan.. dan trend masa kini... cenderahati ini pasti akan di kenang selalu.. kerana akan di tampal di peti sejuk rumah tetamu anda... kan best tu....

jadi apa tunggu lagi...

saya muhammad afdhal omar (MAO)
saya adalah pemilik cenderahati akamika gift - Kepakaran saya adalah membantu anda dalam mencari cenderahati bercetak untuk di jadikan sebagai hadiah mahupun doorgift ntuk sebarang majlis anda dengan cara tempahan online, mudah dan cepat..

Berapa ramai yang nak anda sentiasa di ingati ?? 


Jadi apa tunggu lagi..
Jika berminat untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
call/ sms :0173722584
wassap : 0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift 






Tuesday, October 8, 2013

TREND TAMPAL MENAMPAL - Cenderahati Perkahwinan

[TREND TAMPAL-MENAMPAL]

Kini dah jadi satu trend.... dahulunya orang tak kisah pun... tapi sekarang ini mendapat sambutan hangat... ramai yang dah buat tempahan di merata rata tempat... hampir semua tempat pencetakan menawarkan perkhidmatan ini... iaitu Sticker untuk majlis perkahwinan...

Owh... dahulunya ..pengantin tak kisah pun dengan sticker. sticker nie... malas nak menampal gamak nya... atau sebenarnya tatau pun ada sticker yang boleh di gunakan untuk tampal pada hadiah atau doorgift bagi sesuatu majlis perkahwinan... dahulunya orang asyik fikir nak cetak jenis kekal..yang agak tinggi kos nya... yela.. nak buat cetakan kekal..paling kurang minima order dah la 1000 pcs.. baru dapat harga murah..kalau setakat 200-300 ..mana ada kilang yang nak buat kan...

maka dengan itu.. trend sticker kini makin berleluasa... hampir semua mende nak di tampal dengan sticker... mug... balang... di baju pun boleh di tampal dengan stikcer.. baru la orang kenal..sape penanggah atau pun tuan rumah...dah la sticker nie murah ..murah sangat la senang cerita.... kalau tempah dalam kuantiti 1000 pcs.. harga yang anda boleh dapat dalam 10- 20 sen sekeping bagi saiz 4 cm diameter... murah kan???

yang penting lagi banyak lagi murah... cetakan full color pulak tu...jadi sesuai sangat la bagi mereka mereka yang nak budget untuk doorgift atau sebagai cenderahati perkahwinan... tambah tambah pulak di kala harga minyak naik nie kan.....

haaa adik adik, abg abg dan kakak kakak yang nak kawin tu..dah cari ke doorgift nya...?? kalau rasa takde idea.. boleh singgah sebentar di Cenderahati Akamika Gift untuk melihat idea... kalau la ada yang berkenan di hati....


*********************

Nama saya muhammad afdhal omar
saya adalah pemilik cenderahati akamika gift - Kepakaran saya adalah membantu anda dalam mencari cenderahati bercetak untuk di jadikan sebagai hadiah mahupun doorgift ntuk sebarang majlis anda dengan cara tempahan online, mudah dan cepat..

Berapa ramai yang nak anda sentiasa di ingati ??



Jadi apa tunggu lagi..
Jika berminat untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
call/ sms :0173722584
wassap : 0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift




Monday, October 7, 2013

SEJUK DAN PANAS - cenderahati


Dah lewat malam baru rasa nak menulis.. ape lah.. ada ke yang nak membaca??? almaklumlah... saya di kategorikan sebagai orang "sejuk" ... sebab... bila malam jer baru efektif skit buat kerja berbanding siang hari... so kalau sesape yang suka buat kerja di siang hari ..di kategorikan sebagi orang "panas" ...


Lagi... kenapa saya di golongkan sebagai orang "sejuk" ,... sebab... asyik nak minum air sejuk memanjang.... kalau boleh nak air tu ada ais melimpah limpah... golongan satu lagi suka minum teh panas.. kopi panas... nescafe panas... 

tapi adakah anda tahu ..satu bende yang boleh tahan dalam dua dua keadaan ini?? sudah pastinya MUG anda... bila nak minum air sejuk..sudah pasti mug tu tahan... bila di masukkan air mendidih pun mug tersebut tetap tahan. tanpa retak... hebat kan?? hebat nya ciptaan manusia.... tapi lebih hebat peciptaNya memberikan sumber ilham kepada hambaNYa..

Jadi..selamat minum... 

**********************************************************

Nama saya muhammad afdhal omar
saya adalah pemilik Cenderahati Akamika Gift Kepakaran saya adalah membantu anda dalam mencari cenderahati bercetak untuk di jadikan sebagai hadiah mahupun doorgift untuk sebarang majlis anda dengan cara tempahan online, mudah dan cepat..

Sticker Perkahwinan Pelbagai Saiz


kami sedia menerima tempahan..jom pakat2 pm :-)

HARGA BERPATUTAN mengikut BUDGET anda..

Dapatkan..Stiker pelbagai saiz dan bentuk pelbagai kegunaan...sesuai Untuk :

@ perniagaan
@ perkahwinan

@ pertunangan
@ majlis aqiqah
@ majlis hari jadi
@ event persatuan
@ kelab dan pertubuhan

* Kami juga menerima tempahan Thank You Tag, Customized Yasin,Bunting, Tshirt, Bookmark, Button Badges, Fridge magnet, Kotak, Coklat dan Mug.

1) Hubungi kami di talian 017-3722584 (sms/wassap) atau email ke akamikagift@gmail.com

================================
MAKLUMAN: Order melalui laman page @ cenderahati akamika gift lebih baikTempahan anda akan di proses dengan lebih cepat. Harap maklum.
================================