Thursday, July 30, 2015

~CANVAS PRINT~ BISMILLAH...Cenderahati Akamika Gift


~CANVAS PRINT~ BISMILLAH...

Hanya RM130.00 sahaja...

Size 60x40cm

ANDA BERMINAT?

Hubungi :
***017-3722584 akamikagift (sales person 1)
***0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

***Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

ATAU

PM terus kepada kami di :

Berminat menjadi agen????

Boleh Hantarkan email ke :
*akamikagift07@gmail.com 
*akamikagift08@gmail.com

Save the Date!!! (Fridge Magnet) - Promosi Paling Murah !

Save the Date!!! (Fridge Magnet)
Fridge Magnet untuk majlis perkahwinan. Sesuai dijadikan sebagai cenderamata bagi yang ingin diberikan kepada tetamu yang hadir. inginkan kelainan untuk tetamu yang hadir?
untuk tempahan sila hubungi no di whatsapp!
ANDA BERMINAT???
Untuk tempahan boleh hubungi no berikut :
*017-3722584 akamikagift ( sales person 1 )
017-3722584 akamikagift ( sales person 1 )
017-3722584 akamikagift ( sales person 1 )

*0111-22246163 akamikagift ( sales person 2 )
0111-22246163 akamikagift ( sales person 2 )
0111-22246163 akamikagift ( sales person 2 )
sms/call/wassap - office hour only

(Cawangan seksyen 19 -HQ)
Studio Akamika (HQ)
*03-55410622 No Pejabat 
(Waktu Pejabat sahaja)

ATAU
PM terus kepada kami di :

Berminat menjadi agen????
Boleh Hantarkan email ke :
*akamikagift07@gmail.com 
*akamikagift08@gmail.com

Hanya di Cenderahati Akamika Gift sahaja! 
grin emoticon

Wednesday, July 29, 2015

HEADBAND UNTUK SI KECIL CANTIK MENARIK


CANTIK MENARIK HEADBAND 

cantik lagi kiut untuk si kecil anda..  siap di cetak dengan nama pilihan anda.. dan juga dengan design yang berwarna warni.. boleh ikut tema yang anda ingin kan.. tiada tempahan minima..

 Kalau anda pegi mydin.. pasti nya anda akan jumpa headband yang sama.. tapi kosong je..takde corak atau nama.. 
tapi di cenderahati akamika gift.. anda boleh custom kan headband ini.. 
Suke kan? menarik kan? 
jadi apa tunggu lagi.. nak cerita panjang pun tak guna.. gambar seperti yang tertera.. 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)


Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 


Tuesday, July 28, 2015

CENDERAHATI BOLING DI HARI RAYA


Trofi Bowling Polyresin

Ramai yang buat reunion raya .. ada yang buat pertandingan bowling di hari raya bagi mengeratkan silaturahim bersama keluarga..
jadi pastinya anda sedang mencari hadiah cenderahati yang sesuai untuk pertandingan ini..
... pada yang sedang mencari hadiah ..ini adalah salah satu hadiah yang sesuai...

Berketinggian 15 cm dan sedikit berat ..... cantik dan comel sebagai hadiah cenderahati boling .. 


Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.

Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)


Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat

(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

PROMOSI SATU SERINGGIT!


~BUTTON BADGE~ Full Colour Printing..! 
smile emotico
Promotion..! Promotion...!! Promotion...!!!

~{ Minimum 100pcs }~

Size 58mm

Item trending di kawasan berdekatan kami.... 
yang menjadi kegilaan budak budak sekolah masa kini.....
pilihan yang menarik.... boleh letak nama satu satu.. 

Sila pastikan anda merancang sebelum membuat tempahan... 
grin emoticon


BERMINAT BOLEH HUBUNGI KAMI :
*017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

*0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
sms/call/wassap - office hour only

(Cawangan seksyen 19 -HQ)

0355410622 ~No Pejabat~
(Waktu Pejabat sahaja)

ATAU

PM terus kepada kami di :

Berminat menjadi agen????

Boleh Hantarkan email ke :

*akamikagift07@gmail.com 
*akamikagift08@gmail.com

hanya di Cenderahati Akamika Gift sahaja! 
smile emoticon

BERPENGALAMAN HAMPIR 6 TAHUN

Cenderahati akamikagift bermula dari rumah pada may 2009 seingat saya...kini dah July 2015... berapa lama dah tue?
3 tahun beroperasi hanya dari rumah..tahun ke empat amik keputusan utk sewa kedai...sebab rumah makin sesak dan semak.... kedai pertama di seksyen 15 dataran otomobil selama setahun..... tahun seterusnya pindah ke seksyen 16 alam avenue... tahun seterusnya lagi pindah ke seksyen 19 shah alam...sehingga kini..
pengalaman dalàm bidang ini...sudah hampir 6 tahun ..... rasa mcm cepat je masa berlalu.....

Monday, July 13, 2015

15 YEAR OF REUNION - DESIGN AKAMIKAGIFT

15 Year of Reunion - ex student class of 95-99  sekolah menengah RLKT Lasah
Di design kan khas untuk pelanggan ini.. untuk majlis reunion yang akan di adakan tak lama lagi.. 

Pelanggan ini tempah 2 item dari cenderahati akamika gift iaitu - 
cenderahati fridge magnet dan juga cenderahati jam dinding bercetak. 
Di atas adalah design untuk fridge magnet bercetak dengan saiz ukuran 2x2 inci. 

Bagi design seterusnya adalah cenderahati jam dinding bercetak dengan tema dan design yang hampir sama. senang katanya.. tak perlu nak buat baru... jadi lebih cepat tempahan dapat di siapkan...

Kami di cederahati akamika gift memberikan design yang terbaik dan menarik serta cantik kepada pelanggan kami.. -dan setiap design adalah unik .. di reka khas untuk setiap pelanggan kami oleh pereka grafik professional.

Jika anda pandai buat design .. tidak menjadi masalah.. anda masih boleh buat tempahan dengan pihak kami.. lebih mudah dan lebih cepat tempahan akan di siapkan.. kerana kami boleh terus cetak.. 

kalau anda suka dengan design yang di reka khas oleh pihak akamika gift.. jangan tunggu lama lama.. buat tempahan segera.. pegi ke page akamika atau rujuk katalog produk untuk pilih produk anda.. seterusnya boleh terus email atau hubungi kami untuk tempahan...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)


Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 


Saturday, July 11, 2015

SALAM AIDILFITRI - FRIDGE MAGNET 2015

Tempahan cenderahati fridge magnet - salam aidilfitri 2015
 masih lagi dengan harga promosi sehingga 1 syawal.. 
siap di cetak dengan kadar paling cepat tak sampai 2 jam bagi kuantiti minima

Fridge magnet ini boleh di cetak dengan sebarang gambar.. dan sesuai untuk di jadikan cenderahati bagi sebarang majlis ... apa tah lagi bagi sambutan hari raya yang bakal menjelang tiba... tidak lama lagi.. 

Anda boleh pilih pelbagai saiz.... dengan harga yang berpatutan..  beserta pembungkusan yang menarik lagi cantik.. 

Apa tunggu lagi... sebelum promosi ini tamat.. adalah lebih baik buat tempahan segera... untuk lock harga... sebab .. lepas raya nanti.. dah tak dapat harga promosi.. 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)


Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat

(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram