Tuesday, April 19, 2011

AkamikaGift di Facebook


Anda boleh add - Akamikagift di facebook
Kalau tak jumpa cari melalui nama yang tertera.. anda juga boleh buat carian melalui email iaitu mig_dhal@yahoo.com

Di facebook... anda boleh lihat terus update2 terkini ..sama ada event, promosi atau pun item2 yang baru dan terkini siap di cetak..

kerana di blog akamikagift ini..hanya membuat review bagi produk2 yang telah siap.. so agak lambat skit update di sini..

Bagi senarai harga mengikut kuantiti - anda boleh ke web niaga saya di www.akamikagift.com

Jika item yang ada lihat di facebook , tiada dalam web niaga.. atau blog.. anda boleh PM terus kepada saya untuk pertanyaan harga..

Itu sahaja untuk makluman para pelawat , pelanggan setia akamikagift... dan juga untuk semua..

terima kasih..

Monday, April 4, 2011

Custom Bookmark - Cantik dan menarik

Salam selasa buat semua...
Pernah beberapa kali, pelanggan saya bertanyakan soalan seperti berikut" Bookmark ada buat tak? " .. Jawapan saya masa tu..maaf..mmg saya tak buat...

Akan tetapi.. kini...bagi memenuhi permintaan pelanggan yang di sayangi... item baru di akamikagift.com iaitu Custom Bookmark..

Custom Bookmark ini.. di datangkan dengan 3 saiz yang .. anda boleh pilih dari 2x6 inci , 2x7 inci dan 2x8 inci. Tidak kira sama ada full color atau satu color.. harga bookmark ini tetap sama.. cuma yang berbeza skit.. sama ada nak ikat riben atau pun tak... kalau ada riben..ada la tambahan harga..

Custom bookmark ini ..bukan sekadar cetakan gambar2 artist, akan tetapi..juga boleh di berikan sebagai doorgift untuk majlis perkahwinan... ianya cenderahati yang unik jugak tu...

Harga bermula dari RM 2/sekeping..

Cenderahati ini boleh di tempah walaupun satu .. dengan kata lain..tiada tempahan minima..

Jom tempah sekarang..!!


Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Shikaku Glass - Cenderahati Unik

Mini item shikaku glass - kini merupakan cenderahati unik masa kini.. nak tau kenapa unik? kerana gelas mini ini berbentuk segi empat yang pastinya susah untuk di temui di pasaran... dan satu lagi keunikkan shikaku glass ini adalah..cetakan di atas permukaan gelas boleh di buat sehingga empat permukaan...

tidak cukup dengan itu.... shikaku glass ini ..lebih menarik apabila di letakkan dengan gambar karikatur pasangan mengikut kisah cinta ....dan shikaku glass ini sangat sesuai serta unik sebagai doorgift bagi majlis perkahwinan anda...

bukan sekadar majlis perkahwinan..tapi tidak kira sebarang majlis keraian..seperti cukur jambul, hari jadi, dan sebagai nya...

Jadi apa tunggu lagi.. tempah lah segera.. cenderahati unik dari akamikagift.com


Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.