Tuesday, November 10, 2009

Tempahan masih di Buka

Untuk makluman.. semua tempahan product cenderahati di Akamika masih di buka..
hanya tempahan bagi product cenderahati mini garasu classic untuk majlis bulan 11 sahaja di tutup.. tempahan untuk bulan 12.. masih di buka..

terima kasih.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com
Akamika Gift / Cenderahati Akamika

Friday, November 6, 2009

AISNIC G - Product Cenderahati TERBARU!!

Memperkenalkan produk cenderahati terbaru dari Akamika Gift, iaitu Aisnic G.



Special Feature:-
Gelas jenis frosted
berukursan 2.4inci x 2.0 inci
dengan tempahan minima 30 pcs
dan artwork bersaiz 1.3 inci x 1.3 inci
Charge artwork rm 10.

Harga?? Harga yang di tawarkan adalah rm 3.70 /pcs

Dan sempena pelancaran product cenderahati terbaru akamika bagi bulan November 2009 ini.. hanya 10 pelanggan yang terawal akan menikmati harga istimewa iaitu rm 3.20/pcs



Apa tunggu lagi.. tempah sekarang.. sebelum tawaran harga istimewa di tutup..

Anda suka kan produk cenderahati ini? Jika berminat..tempahlah sekarang..

10 Pelanggan Terawal:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com
Akamika Gift / Cenderahati Akamika

Sunday, November 1, 2009

Tempahan Mini Akamika

Kali nie.. saya update beberapa tempahan cenderahati yang telah di buat.. agak sibuk..so tak sempat nak update segera.. okeh..


Tempahan cenderahati mini akamika yang ini.. di buat oleh seorang pelanggan dari Bangi.. untuk majlis akikah anak nya..


Ada dua warna.. satu merah dan satu lagi biru.. nie sekiranya anda tempah melebihi 100 pcs.. so boleh split design 50/50..



Ok .. cenderahati mini akamika seterusnya di tempah oleh Cik Aisyah .. dari kuantan kalau tak silap saya.. banyak jugak yang di tempah oleh nya..cik Aisyah request mini akamika bertemakan warna purple.. sama seperti kad kahwin diaorg.. so.. still ada dua jenis design..


Design pertama.. pic berdiri..


Untuk design yang kedua.. duduk di sofa merah..



Tempahan cik aisyah nie telah pun disiap.. dan dia telah amik sendiri di Akamika House.. (Kalau tak sure ..boleh cari peta di sebelah ye)


Dan di bawah nie adalah cenderahati mini akamika versi extended.. ada pemegang.. Yang bawah nie saya bagi as free gift.. sekiranya anda tempah mini akamika dalam jumlah yang tertentu..


mini akamika extended

Bagi pelanggan yang ini menempah cenderehati mini akamika extended .. harga adalah Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika dengan tempahan minima sebanyak 35 pcs.


Bagi pelanggan yang berminat untuk membuat tempahan cenderhati ini.. anda di nasihatkan.. untuk menghantar gambar yang jelas dan terang.. Kalau pic dah blur.. harap maaf..memang saya tak dpt nak bagi sharp lagi dah.. harap maklum..


Harga mini akamika Terkini :

* rm 2.80 /pcs dengan tempahan minima 35 pcs.
* rm 2.70/pcs tempahan melebihi 100 pcs
* rm 2.60 /pcs tempahan melebihi 250 pcs
* rm 2.50/pcs tempahan melebihi 500 pcs

Harga mini akamika telah berkuatkuasa pada 1 November 2009.
Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika
Terima kasih.

p/s: sila rujuk terma & syarat sebelum membuat tempahan.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com
Akamika Gift / Cenderahati Akamika