Tuesday, September 25, 2012

Cenderahati PVC keychain dari aeroline.com.my

Salam buat semua..
rasa macam dah lama tak update sebarang review untuk blog review cenderahati dan cenderamata akamikagift ini.... sebab nya..ada beberapa pelanggan akamikagift email dan sms.. bertanyakan sama ada perniagaan ini masih di jalankan atau tidak.. dan jawapannnya adalah..

YA! CENDERAHATI DAN CENDERAMATA AKAMIKAGIFT ..MASIH BEROPERASI SEPERTI BIASA !!! Cuma blog review je kurang sempat nak update.. kerana kami mendapat tempahan yang LUAR BIASA!!..

Jika ada ragu2.. anda boleh add kami di facebook  - akamikagift atau akamika san

atau ... anda boleh terus ke studio akamika - di seksyen 16 Shah Alam berdekatan dengan padang jawa. - macam2 ada di studio akamika.. tak percaya.. cer datang dulu dan lihat..

Ok..review kali ini adalah tempahan Cenderahati PVC keychain 1.5inci x 1.5 inci 2 sided.. yang telah di tempah oleh.. Aeroline.com.my. Tau ke apa itu aeroline??? 
Sebuah perkhidmatan bus excutive di malaysia ..boleh booking online.. siap ada makan lagi.. n pilih tempat duduk... .....psssss ada pramugari /pramugara ..cam naik flight tau...  :)

Sebanyak 160 pcs cenderahati comel pvc keychain ini ... telah di tempah oleh aeroline sebagai doorgift..
dan telah di siapkan dalam masa lebih kurang 1 minggu... nasib baik la ada stokkan... :)

di bahagian depan cenderahati ini.. tertulis "going futher to connect "
"menjangkaui keeratan perhubungan" .. apa maksud nye?? anda faham ?? kalau faham..sila la komen di bawah.... tapi yang pasti nya..cenderahati ini akan sentiasa menjadi ingatan bagi mereka yang bertuah menerima hadiah istimewa ini..


Jadi ..jgn lupa... areoline.com.my ..... bus malaysia singapore... the conveient way..untuk terbang.. hihih....jangan tak terbang tau....

So.. jika ada mana2 syarikat ..atau business owner la kan..nak bagi cenderahati ini as doorgift ke.. free gift ker.. pada customer anda... anda boleh buat tempahan dengan mengemail kan kepada info di bawah. Anda bukan sahaja membeli dari akamikagift.. tapi cenderahati anda..akan mendapat review percuma di blog kami......

Jadi ..apa tunggu lagi..

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Tuesday, August 28, 2012

Selamat Hari Raya untuk semua..

Salam buat semua..
masih tidak terlewat lagi untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin , buat semua umat islam di malaysia dan juga serata dunia..

Setelah sebulan berpuasa.. dan kini hari raya.. maka.. banyak la majlis2 yang akan di adakan .. tambah2 pula dah hampir nak hujung tahun .. so banyak lagi la yang akan buat majlis2 keraian.. seperti majlis perkahwinan dan macam2 lagi..

Jadi.. takkan la nak buat majlis kosong je kan..tanpa ada seberang cenderahati atau pun cenderamata sebagai tanda ingatan... jadi.. apa tunggu lagi..di studio akamika iaitu cenderahati dan cenderamata akamikagift ada menyediakan pelbagai cenderahati dan cenderamata yang menarik untuk anda..yang akan menjadi ingatan sepanjang zaman..

kalau tgk jer.. orang akan ingat sampai bila2.. hihihih.. kalau cenderahati dan cenderamata tu cantik dan unik..pasti orang akan ingat sampai bila2.. tak gitu???

jadi jgn tunggu lama2.. nnt tak sempat nak tempah.. kalau tempah last minit pun takut nnt tak sempat siap plak.. nnt kang ada yang bermasam muka sebab tak dapat cenderahati yang istimewa dan amat2 berbaloi ini...

Owh nak tempah macam mana?? Ok.. ada 2 cara untuk tempahan cenderahati unik dan isitmewa yang pasti menarik untuk anda.. eh bukan la.. ada 3 kot.. 4 pun boleh.. hihihi baru cukup kuota... tak gitu..

anda boleh email.. kan tempahan ke akamikagift@gmail.com
atau pun anda boleh sms ke 017322584 atau pun
anda boleh pm saya di facebook.. boleh cari saya dengan nama Akamika San ..
atau pun.. anda boleh datang terus ke kedai saya iaitu Studio Akamika.. (lagi best.. boleh tengok sendiri cenderahati yang intimewa dan unik ini di depan mata)

Studio Akamika kini telah pun berpindah ke Seksyen 16 (shah alam )Alam Avenue ( berdekatan dengan jpj padang jawa)
Tempat yang lebih besar dan lebih luas.. cuma kena naik tangga lebih skit je.. hihihih. . tapi itu takper .. senaman kan..baik untuk kesihatan..

Hanya di akamikagift.com - "pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal

Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atauakamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


Wednesday, June 20, 2012

Akamika Contest "Hoorey Hoorey" !!


Akamika Contest Horey Horey!!
Jom sertai sekarang.. senang je...nak sertai..ikut je arahan di bawah....

1. Like page - http://www.facebook.com/cenderahatiakamikagift

2. Upload gambar anda atau dengan pasangan dengan wajah CERIA atau yang mengambarkan Horey Horey!! di photo album yang telah di sediakan khas untuk anda... di sini http://www.facebook.com/media/set/?set=a.434894043211129.101629.183728928327643&type=3

3. Dapatkan LIKE banyak2 untuk gambar anda...

LIKE terbanyak ..akan dapat hadiah ISTIMEWA dari cenderahati akamikagift.... special punya..

nak tau?? -- okay..HADIAH UTAMA .. Sepasang TRSHIRT bercetak , 1 Pcs PILLOW CUSHION bercetak 2 PCS MUG bercetak untuk anda dan pasangan.. dan juga JIGSAW PUZZLE Bercetak serta 2 keping KEYCHAIN dan FRIDGE MAGNET...!! Haaa tak best lagii???

Jom sertai sekarang... cepat2.. ajak kawan2... jom,.FREE je nie.. dapat hadiah lagi tau....!!

Sunday, May 27, 2012

Round Wall Clock (jam bercetak)

Dua update dalam 1 hari... :)

Bagi anda yang masih mencari-cari cenderahati sesuai untuk dihadiahkan kepada insan tersayang, sahabat handal, malah untuk diri sendiri... apa kata tempah sekarang round wall clock (jam dinding bercetak) yang cantik & kreatif ini.

Email kepada kami gambar & kami akan design-kan untuk di abadikan di dalam round wall clock seperti ini;

Boleh cetak gambar sekeluarga... .. jadi setiap hari ...pasti kita akan lihat masa... sambil lihat masa.. kita juga turut lihat org yang tersayang.. :) kan menarik gitu..

Eh eh..... ujung minggu nie pegi kenduri tak?? kenduri kawin siapa tuh?? kul berapa majlis nye??haa..kalau lupa.. baik la ada jam dinding satu .... sure boleh ingatkan dengan masa....
jam dinding nie pun boleh di hadiahkan pada pasangan pengantin... hihihih.. dengan kata lain..jangan bangun lambat-lambat tau..hahaha.... :) kan cantik ..pasti pasangan pengantin yang terima hadiah yang isitmewa ini sangat gembira....



Yang tema merah putih nie.. adalah free gift khas untuk talent-talent di studio akamika (akamikagift)... nak jugak ke?? anda cantik?? Comel?? Pandai posing?? Suka bergambar?? Meh ke studio akamika dengan tema merah putih... untuk sesi photoshoot... nnt leh dapat jam isitmewa ini dengan cetakan gambar sendiri... haaaaa best tau.. kau ada?? hehehehe


Menarik? Berkenan? Jangan tunggu lama lagi... tempah lah sekarang.


"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atauakamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


NEW! Satin Mika Gift Bag

Salam hari Isnin.
Terbaru di Akamika Gift. Satin Mika Gift Bag untuk diberikan kepada tetamu sebagai cenderahati untuk sebarang majlis seperti majlis pernikahan, pertunangan, hari jadi, reunion dan sebagainya.

Asal ada majlis perkahwinan ke.. majlis pernikahan ke.. pertunangan ke.. hari jadi ke...reunion ke..majlis makan malam ke.. mesti nak ada doorgift kan... tapi tak kan la nak bagi doorgift macam tu je kan.. mesti la nak ada kotak ke..plastik ke..beg ke...

jadi kali nie... di akamikagift.. kami menawarkan gift beg yang sangat istimewa.. Satin mika gift beg.. haaa... .. bercetak dengan gambar mengikut pilihan anda...
Haa..... apa tak pecaya? cuba try cari di mydin.. ke..tesco ke.. midvelly ke.. sure tak jumpa punya lah....

Terkini di akamikagift.comn tau.. jangan tak percaya.... dengan cetakan depan dan belakang.... fuh....... cakap je pun tak guna.. kalau tak puas hati..boleh datang tengok.. pasti tertawan...



Saiz?? oo nak tau saiz nye..buat permulaan ini...memandangkan..ini adalah produk cenderhati yang pertama khas di buat istimewa untuk anda.... saiz nya berukuran - 23cm x 14cm
muat la letak air kotak sekotak.. dan mini gift lain .. :)
Kalau nak bagi untuk majlis perkahwinan .. satin gift beg nie..boleh di cetak dengan gambar pengantin , nama, tarikh dan juga terima kasih..

nak letak ucapan pun boleh maaa....... special tau..istimewa... pasti takde di mana-mana....


pada yang dah kawin.. ala.. tak semestinya gift beg nie untuk kawin je kan... yang dah ada anak tu.. mesti la nak buat majlis kesyukuran ke.. hari jadi ke... mesti nak ada gift beg jugak... jadik..boleh la di cetak mengikut tema.. mcm ben 10 ke bola ke untuk anak lelaki..
bagi anak dara comel...boleh cetak gambar princess ....kannnnn... kan menarik tu.. gift yang istimewa....

haaa.. jadi?? apa tunggu lagi.. ckp panjang2 pun tak guna... jangan tengok aje... nnt takde stok..melepas tauu...... jangan melepass.......daaaa!!!!! tempah lah sekarang..

Tempah segera, PM/Email untuk pertanyaan harga. Hanya di Akamika Gift!

"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal

Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atauakamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


Thursday, May 17, 2012

Who are you???

Yes...!! I AM NIKON !!

haaa.... jangan tengok je........ baju i am nikon... boleh di tempah...
eleh..nampak cam biasa je... eh?? sape kate biasa... cer tengok di bahagian belakang... haaa!!!! Siap boleh cetak nama sendiri lagi... kan..tak biasa tuh... kalau beli siap.. mana nak jumpa yang boleh cetak nama.. ye tak???

KAU ADA ?? -- kalau kau belum ada.. meh la tempah satu...
harga promosi RM 70 untuk 2 helai termasuk postage(via pos laju)
dengan kata lain minimum order 2 helai la ye...

apa tunggu lagi..nak tempah?? sila email kan ke butiran di bawah... cepat2.. sementara harga promosi nie masih ada... seminggu dari tarikh entry ini...

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.



Mug PUTIH Bercetak

Salam Jumaat buat semua...
haaa apa? dah ari jumaat?? esok dah sabtu..dah cuti hujung minggu..
apa plan hujung minggu anda?? kenduri kawin?? window shoping?? jalan2 di taman? berkelah?? Pasti ada macam-macam perancangan kan...

Ada yang buat reunion tak?? dinner ke??haa...pasti anda kan... sebb hujung minggu la baru free kan.....

jadi bila dah buat reunion ke..dinner kan...takkan la nak jumpa gitu je... mesti la nak ada tanda ingatan ..ye tak? ... tak kisah la tanda ingatan tu besar ke kecik... asalkan ada sesuatu yang boleh di kenang-kenangkan.... haaamcm student UPM nie.. diaorg buat event dinner..
Dan cenderahati mug bercetak di berikan sebagai tanda ingatan atau doorgift..

Cenderahati ini bukan setakat di jadikan hiasan di meja.. tapi boleh di gunakan untuk minum... haaa.. setiap kali minum... mesti ingat.. tak gitu... cenderahati ini lain dari yang lain.. yela.. apa yang lain nye?? dah name pun mug bercetak.. mesti la lain pada cetakan nye... kalau mug biasa2 yang anda beli di tesco ..ada diaorg bleh cetak ikut apa yang anda nak ke?? mesti takkan... itu la lainnye......


Cenderahati Mug Bercetak nie.. boleh di tempah bersama2 kotak... kalau tak nak kotak...kami di akamikagift boleh balut seperti dalam gambar siap riben.. cuma ada sedikit tambahan cas la.. takpe..yang penting CANTIK..MENARIK...kau memeng DEBOMMM.... itu yang penting... :)

Eh ...dah ada yang berminat nak tempah ke?? Kalau anda SUKA KANNYA.. anda boleh emailkan tempahan ke email di bawah.. sila buangkan tanda [ ] dan rapatkan semuanya ye...

Opss... anda boleh tempah walaupun SEBIJI ... haaaa apa??? SEBIJI je pun BOLEH?? yee... BOLEH... takde masalah... kerana apa?? Kerana ...

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com

"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com


sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


Friday, April 20, 2012

Jawatan Kosong - Asistant

Berminat?? Sila email ke akamikagift@gmail.com atau pun sms ke 0173722584

Monday, April 16, 2012

Studio Akamika: Gift Shop - The Services and Products

Jangan lupa tonton video kami di sini... Mohon di share jugak jika sudi.
=)
Terima Kasih. 

Wednesday, April 11, 2012

Standard Mug & Mini Mug Cenderahati Menarik

Salam 1 Malaysia... Hari yang indah. Masih mencari-cari cenderahati untuk dihadiahkan sempena majlis-majlis tertentu? Atau memerlukan cenderahati untuk mengabadikan kenangan bersama-sama teman-teman dan jugak ahli kelab sosial?

Standard Mug & Mini Mug antara pilihan cenderahati yang sesuai & menarik. Tempah sekarang!


K-POP design Standard Mug. 
Rm25/pcs


Mini Mug untuk Maher Zain Fan Club. 
Min 35 biji - RM3/pcs. 

Tempah lagi banyak, dapat harga lagi murah :)



Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com

"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal


Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)


email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com



sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.



Cenderahati Ulang Tahun Kelahiran


Selamat ulang tahun kelahiran bagi yang menyambutnya hari ini, esok, dan hari-hari seterusnya. Apa cenderahati anda buat tersayang yang menyambut hari lahir?

Ini dia, beberapa item menarik untuk diberikan kepada yang tersayang sebagai kenang-kenangan. Tempah sekarang!



PVC Keychain & Fridge Magnet untuk dihadiahkan kepada tetamu pada majlis ulang tahun kelahiran . Harga mengikut kuantiti. Lagi banyak tempah, lagi murah :) 

2.5x2.5 inchi RM 3
2x2 inchi RM2.50
1.5x1.5 inchi RM2



Koleksi Heart Pillow Chusion & Square Pillow Chusion 
untuk cenderahati ulang tahun kelahiran. 






Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Tuesday, April 10, 2012

Cenderahati Set Bertema

Salam 1 Malaysia... Setelah sekian lama blog tak update hari ni kita update lah. Bukan sebab tak ada tempahan, tapi terlalu banyak tempahan sampai nak update blog pun tak sempat =)

Untuk anda yang sedang mencari-cari cenderahati terbaik untuk di hadiahkan kepada yang tersayang, tak kira lah sempena tarikh istimewa atau apa-apa sahaja termasuk majlis hari jadi, majlis perkahwinan & ulang tahun perkahwinan, atau sekadar suka-suka boleh lah tempah set bertema dengan mengabadikan wajah kesayangan anda di cenderahati.


Cenderahati Set Bertema untuk Pasangan Pengantin Baru.



RM 50 sahaja!

1 Pillow cusion
1 Standard mug
2 Keychain
2 Fridge magnet





Cenderahati Set Bertema Ben-10 dengan gelas Polymer untuk kanak-kanak.





Dengan itu... jika berminat dengan barangan akamikagift.. apa tunggu lagi.. jom lah tempah sekarang.. 

lagi cepat lagi baik...

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Sunday, March 4, 2012

March Promo 1-15 March 2012 - 20%!!!

Promo datang lagi....
jangan kecewa..jangan di benci... jangan iri hati....!!
promo datang lagi di cenderahati cenderamata akamikagift.com bagi produk cenderahati istimewa berikut :-

Cenderahati Mikamika Cute Mini Calender 2012

Diskaun 20% !!! - Bukan tipu-tipu,..tapi ini betul betul punya diskaun,...


Untuk design yang sama.... boleh tempah walau pun satu..... lagi banyak lagi la murah... kenapa? tak percaya?? Jom try tempah cenderahati akamikagift ini sebagai doorgift anda tahun ini...

Promosi tamat 15 march 2012!!!

Cenderahati unik ini boleh di tambah dengan magnet atau pun ring keychain... jadi..bila dah habis guna kalender ...item ini boleh di jadikan fridge magnet mahupun keychain... haaaa menarik kan......... cenderahati 2 in 1...

jadi apa tunggu lagi... jgn tunggu lama2.. nanti lama2... nnt di ambil orang....

Jadi tempahlah sekarang sementara stok masih ada!!!

berminat??

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com

Cenderahati dan Cenderamata
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.





Friday, February 17, 2012

Feb PROMO - 10% Diskaun!!!


Bermula dari hari ini.. FEB promo ..bagi 3 item terpilih di akamikagift.com iaitu
Mug Bercetak, Pillow Cushion Bercetak dan juga Tshirt (microfiber)

Cenderahati / Cenderamata ini sesuai di jadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang.. mahupun sebagai hadiah untuk majlis atau pertandingan terutamanya bagi pertandingan bowling .

Cenderahati / Cenderamata juga sesuai untuk majlis reunion atau pun family day bagi syarikat atau pun sekolah.

Jadi apa tunggu lagi.. dapatkan cenderahati / cenderamata dari akamikagift.com yang menarik ini.. Tawaran promosi ini adalah sehingga 29 FEB 2012.

Jadi tempahlah sekarang sementara stok masih ada!!!

berminat??

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com

Cenderahati dan Cenderamata
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.





Terima Kasih - Mini Puzzle dan PVC kecychain

Salam jumaat ..
Entry kali ini..adalah tempahan mini puzzle dan juga pvc keychain .. tempahan oleh pn zainon dari taman melawati.
Cetakan custom gambar anaknya Uzma


5 keping mini puzzle tanpa frame

Mini Puzzle bersaiz 9.8 x 9.8 cm boleh di cetak dengan pelbagai cetakan gambar pilihan anda..
Seterusnya pvc kecyhain dengan ucapan thank you

Pvc keychain ini bersaiz 1.5x1.5 inci dengan cetakan 1 side. Kiut dan comel dan berbaloi dengan harga untuk kuantiti yang banyak...
Jadi apa tunggu lagi.. anda boleh buat tempahan item2 di atas sebagai cenderahati perkahwinan, mahupun cenderahati bagi sebarang majlis..

berminat??

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com

Cenderahati dan Cenderamata
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Sunday, February 12, 2012

PVC keychain + Mini Akamika -

Salam kembali buat semua..
terasa lama tak update review terbaru.. bukan dah stop..tapi agak sibuk sedikit dengan beberapa urusan luar.. Perkhidmatan akamikagift masih beroperasi seperti biasa.. iaitu dari jam 11 pagi sehigga 7 petang setiap hari (isnin - jumaat) dan (sabtu ahad )12 - 6 petang.

Ok tempahan kali ini .. di buat oleh nana dari gold cost morib sebagai cenderahati majlis .

PVC keychain


Mini Akamika

Serba sedikit mengenai gold coast morib .. di terangkan di bawah.. meh la singgah2 ye..

Gold Coast Morib Water Theme Park Resort is located along the majestic seafront of the Straits of Malacca in Kuala Langat, the nearest sandy beach at the southern end of Selangor. Less than 1 ½ hours drive from Kuala Lumpur, the resort offers calm and tranquility. A place to relax, rejuvenate and away from the hustle and bustle of the city.

The 14 acres resort with beautiful mangroves and coastal scenery offering 672 well designed rooms ranging from Studio Suite with private jacuzzi, 2 & 3 Bedroom Apartments and Penthouse. The facilities include an Outdoor Water Theme Park, Amphitheater, Swimming Pool, Food & Beverages Outlets, a Shopping Mall and Banquet Hall with seating capacity of 2,000 people (expected completion by first quarter of 2012).

Accessibility – 35 minutes scenic drive from Kuala Lumpur International Airport (KLIA), Low Cost Carrier
Terminal (LCCT), Formula One (F1) Sepang Circuit and 10 minutes from Banting, the capital town of Kuala Langat District. Easy access via major highways from Putrajaya and Cyberjaya.

more into ..sila ke Gold Coast Morib


Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


Saturday, January 14, 2012

Mousepad & Tiles Magnet


Salam malam minggu.. pasti ada yang belum tidur lagi..?? Jika tidak dapat lelapkan mata.. apa kata... "window shopping" di sini dahulu... :)

Hari tu ada salah seorang customer, sms pada saya dan bertanyakan..masih ada lagi ke jualan barangan akamikagift nie?? - Mungkin dia ada lihat blog atau web saya tiada update terkini...
Jadi pada malam ini.. sementara ada sedikit masa sebelum tido...saya updatekan blog ini..

dengan kata lain.. Jualan barangan akamikagift, berjalan seperti biasa... akan sentiasa ada..kerana ini merupakan pekerjaan utama saya dan beroperasi di sebuah kedai.. dan bukannya lagi di rumah ( homebased). Jadi tak perlu ragu2 jika anda ingin buat tempahan.. :)

Panjang pulak intro malam ni.. ok.. update kali ini.. adalah tempahan mousepad dan juga tiles magnet sebagai cenderahati bagi majlis.
Tempahan ini di tempah oleh cik rina dari TNB - cawangan bangsar.
Tempahan gak last minit.. ..tapi nasib baik..design telah pun di siapkan oleh beliau... juga bernasib baik..stok mousepad yang di minta.. masih mencukupi.. dengan bentuk bulat dan juga segiempat.

Dan satu lagi... cenderahati tile magnet yang terpaksa saya ganti kan dengan magnet jenis lain.. kerana kehabisan stok bagi magnet yang selalu di gunakan.
Jadi di sini.. ingin saya sarankan.... seboleh-bolehnya.. anda tidak membuat tempahan pada saat akhir..(last minit).. untuk mengelakkan sebarang masalah... Jika ada bernasib baik.. tempahan anda dapat di siapkan ..tapi jika sebaliknya..mungkin.. anda akan hampa...

dengan itu... jika berminat dengan barangan akamikagift.. apa tunggu lagi.. jom lah tempah sekarang..

lagi cepat lagi baik...

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.