Saturday, November 1, 2014

Bantal Bercetak - Cenderahati Istimewa


Bantal Bercetak .. tempahan dari Akademi infotech mara ... agak urgent dan last minit. 
Nasib baik ada stok..  
3 pcs bantal bercetak pelbagai warna .. 

Untuk pelanggan yang berminat buat tempahan.. boleh terus pm atau email kan kepada kami.. design yang ingin di cetak ..   saiz design untuk cetakan adalah 20x 20 cm...

Nak tempah satu pcs pun boleh..tiada tempahan minima..  

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Keychain PVC I AM ... cenderahati akamika gift


Keychain PVC I AM..berwarna warni.... 
pelbagai warna.. dan pelbagai nama boleh di cetak.. nak buat warna macam pasukan tok gajah.. atau pun JDT pun boleh..   JDT jangan sedih sedih ye... nanti boleh cuba lagi..

Ok..untuk pvc keychain ini..harga dari rm 2 perpcs.. dan saiz 1x3 inci 
amacam ? pasti takde lagi di tempat lain..hanya di akamika gift istimewa untuk anda

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Sunday, October 26, 2014

Cenderahati Keychain i am .... Istimewa masa kini


Cenderahati Keychain I am .. istimewa masa kini.. yang hangat di perkatakan..
menjadi trend untuk generasi gen y

pelbagai nama boleh di cetak .. pelbagai warna boleh di pilihan.. 
saiz dari 1 inci x 3 inci..
Harga dari rm 2 perpcs

nak buat untuk kelas? untuk sekolah.. untuk kawan kawan.. untuk majlis hari lahir .. atau reunion.. semua boleh.. 
tiada tempahan minima.. 
nak tempah sekeping pun boleh...

jadi .. anda ingin turut serta menjadi sebahagian dari trend masa kini,.. jom tempah...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Cenderahati Set Tiga Serangkai

 Cenderahati set tiga serangkai..   memang pilihan yang terbaik.. 
produk boleh di cetak dengan sebarang perkataan mahupun gambar

Di dalam set ini terdapat 
- fridge magnet
-pvc kecyhain 
- bookmark


Sangat sesuai untuk yang takde masa nak mencari cenderahati pelbagai . jadi pilihan mudah..cenderahati set tiga serangkai ini 


Untuk cetakan pada produk.. kalau rasa tak nak gambar sama.. anda juga boleh request gambar lain2 bagi setiap produk.. tapi nanti dah tak jadi set la.. kan.. 

harga bermula dari rm 5 per set.  Tapi kalau buat tempahan yang banyak.. harga akan lebih murah :)
Sesuai untuk doorgift untuk sebarang majlis terutamanya majlis perkahwinan..

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Cenderahati Bookmark Comel


Cenderahati Bookmark comel yang sangat sesuai untuk di jadikan doorgift perkahwinan. 
Bersaiz seperti saiz lesen
Siap di ikat dengan riben pilihan warna anda.. 



Pelbagai design atau corak boleh di cetak .. atau pun ucapan 
cenderahati comel ini .. boleh di siapkan dalam masa 1 minggu hari bekerja

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Thursday, October 16, 2014

Dekorasi Dinding - Canvas Bercetak


Dekorasi dinding anda dengan canvas bercetak.

Abadikan gambar2 kenangan anda dengan dengan canvas bercetak. Lebih tahan lama berbanding gambar photo yang di framekan menggunakan cermin di mana ..lama kelamaan .. gambar tersebut akan melekat pada cemin dan merosakkan gambar tersebut.

Sebagai penyelesaian untuk gambar anda tahan lama.. jom cetak gambar anda dengan canvas.... 

Saiz dari A4 sehingga 20x20 inci ..  dengan harga bermula dari rm 50 perpcs

Kalau tak nak letak gambar sendiri..boleh juga buat tempahan dengan sebarang gambar menarik... 

jadi apa tunggu lagi.. jom cantikkan dinding rumah anda dengan dekorasi yang comel ini.. yang akan di kenang sepanjang zaman.. 

Kami menerima tempahan secara online...


Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 

 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Set Bertema - Salam Tahniah


Set Bertema - Salam Tahniah sebagai hadiah perkahwinan bagi pasangan Hafiz & Sarah 

Dengan ucapan
 "Selamat Membina Rumah Tangga Yang Barakah 
Mawaddah Wa Rahmah "

Jadi kalau takde idea nak bagi pada kawan-kawan sempena majlis perkahwinan mereka.. apa kata cuba berikan mereka set bertema ini .. 
pilihan terbaik lagi budget.. 

Apa yang ada di dalam set bertema ini??

1 pcs - Bantal Comel (40x40 cm)
1 pcs Mug Comel - 11oz
2 pcs PVC fridge magnet
2 pcs PVC keychain


Kami menerima tempahan secara online...


Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 

 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift


FRIDGE MAGNET Love your heart - oleh meps


Tempahan fridge magnet bertemakan love you heart
oleh meps
140 pcs siap di cetak

Jika ada inginkan cenderahati menarik seperti ini.. mengikut tema majlis anda.. anda di tempat yang betul...

Kami menerima tempahan secara online...

Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 

 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Bantal Comel " Let it Go " Frozen

Bantal comel "let it go" .. FROZEN 
Anna dan Elsa..  boleh di cetak dengan sebarang gambar..  
berukuran 40x40 cm 

tiada tempahan minima.. 
Kiut lagi comel.. boleh di jadikan hadiah untuk yang tersayang

Kami menerima tempahan secara online...


Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 

 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Sunday, October 12, 2014

[ Mug I AM - cenderahati kiut miut lagi comel]


Terbarudan terkini ..  mug bercetak versi I AM.... 
boleh cetak nama anda... tiada tempahan minima.. 
sebiji pun boleh....

jangan tunggu lama lama..nanti harga promosi habis....

Kalau berminat nak lihat lebih jelas.. boleh la berkunjung ke studio akamika .. alamat kami di bahagian contact us. 

Kami menerima tempahan secara online...


Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 

 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

TREND TERKINI.. I AM ...- PVC KEYCHAIN


PVC -keychain yang kini menjadi trend terkini... hangat di perkatakan...di merata rata.. tempahan semakin terlajak laris....dan laku keras....


KEYCHAIN CUSTOM PRINT.. 


Untuk ibu yang ramai anak..boleh bagi keychain ini pada anak kesayangan ibu.. so anak akan sentiasa ingat kasih sayang seorang ibu.... 

 Keychain I Love UITM.. untuk mereka-mereka yang belajar di uitm... kan best.. nak buat untuk universiti sendiri.. kolej sendiri..kelas sendiri.. sekolah sendiri .. semua boleh..  



Koleksi kecyhain i am dan i luv you yang dah siap... tiada tempahan minima... boleh tempah walaupun dalam kuantiti yang sedikit.. siap dalam masa 1 minggu hari bekerja.. 


 Keychain I am ..dengan pelbagai nama... nama satu kelas pun boleh... satu family..  satu sekolah...dan macam macam lagi.. satu pejabat pun boleh...


Keychain i Love You
kalau malu nak cakap..boleh bagi keychain sebagai penganti...

harga bermula dari rm 2 sekeping.. tidak termasuk kos penghantaran ...


Kalau berminat nak lihat lebih jelas.. boleh la berkunjung ke studio akamika .. alamat kami di bahagian contact us. 

Untuk tempahan secara online...


Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 

 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Sunday, September 21, 2014

Fridge Magnet - Beli 100 keping percuma 10 keping - gift comel


P/S: Promosi ini telah TAMAT


Berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 


Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Saturday, September 6, 2014

STANDEE + BACKDROP BERTEMA - cenderahati akamika gift


 STANDEE  + BACKDROP BERTEMA - cenderahati akamika gift
Update kali ini berkenaan dengan item baru di cenderahati akamika gift....  Nampak macam menarik je gambar di atas.. apa item tu?? ia adalah Standee Mini untuk karektor disney.... 
sesuai untuk di jadikan prop atau photoprop untuk majlis anda... 

saiz dan ketinggian standee tersebut adalah 3 kaki tinggi- saiz Elsa (RM 100)
untuk saiz olaf  - 1.5 kaki tinggi (RM 60 )



Stande mini ini sesuai la untuk kanak kanak nak bergambar kan.. model dalam gambar  - darjah 1.

Bagi backdrop di belakang tu.. saiz nya 8 x 8 kaki dengan harga rm 2.50 sekaki
Pelbagai design boleh di pilih....  
Bahan adalah dari tarpaulin. 

Proses siap bergantung pada karektor pilihan anda..  ada yang lama ada yang cepat...  tapi purata.. tempahan akan di siapkan dalam masa 1 -2 minggu hari bekerja. 

Buat masa sekarang ini .. untuk tempahan standee .. kami tidak galakkan untuk pos. Kerana item ini dalam kategori mudah patah (fragile)

Kalau berminat nak lihat lebih jelas.. boleh la berkunjung ke studio akamika .. alamat kami di bahagian contact us. 

Untuk tempahan secara online...


Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 

 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
akamikagift07 [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift