Sunday, February 12, 2017

BUTTON BADGE COMEL - CENDERHATI AKAMIKAGIFT


Button Badge Comel di cenderhati akamika gift...
Saiz 58 mm diameter
Tempahan minima.  : - 10 pcs dan ke atas
Cetak gambar apa sahaja..
Harga :- RM 1.50 perpcs

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

KEYCHAIN AKRILIK - Cenderahati akamika gift


Keychain Akrilik 
Tempahan minima 50 pcs
Saiz 4-5 cm 

Cetak gambar apa sahaja.. depan belakang
harga RM 2 perpcs

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

Thursday, February 9, 2017

JAM DINDING BERCETAK



Jam dinding bercetak dengan kata kata motivasi...  
Pelbagai design sedia untuk dipilih... 
Hanya rm 20 perpcs 
Tiada tempahan minima..
Atau anda boleh berikan kata kata anda sendiri untuk di cetak...









Sunday, February 5, 2017

DESIGN JAM BERCETAK PILIHAN CENDERAHATI AKAMIKA GIFT

SALAM KEMBALI BUAT SEMUA FOLLOWER CENDERAHATI AKAMIKA GIFT

setelah sekian lama menyepi.. sebenarnya bukan menyepi.... takde la menyepi pun.. 
cenderahati akamika gift masih lagi beroperasi seperti biasa.. cuma tidak lagi ada premis untuk anda semua datang walk in..  cuma ada production house sahaja buat sementara waktu ...
itu bermaksud.. semua tempahan perlu la di buat secara online... faham faham??

Ok kali ini.. cenderahati akamika gift  cuma akan update design design jam dinding bercetak yang telah di siapkan... nampak macam kata kata motivasi kan....
 menarik tu.. kata kata motivasi .. sambil tengok jam di dinding.. sambil tu anda akan sentiasa di ingatkan dengan kata kata motivasi ini.. tak gitu...

 Lagi... owh lupa.. nak beli buat apa jam nie? tatau rupa macam mana kan.. erm.. ok..takpe.. anda boleh whatsapp kami di  no berikut

017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)
017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)
017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)

012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)
012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)
012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)

nnt kami akan pm kan gambar jam... so kalau berminat dengan design2 sini ...boleh terus jer mention nak yang mana.. senang dan mudah...
 Eh... nak kata kata sendiri? nak letak design sendiri? Pun boleh la.. itu kan keistimewaan tempahan di cenderahati akamika gift.. 
Di sini..kami akan siapkan design mengikut pilihan dan citarasa anda.. tapi ada la charge nye.. 
kalau tak nak di kenakan charge ... anda boleh sediakn design anda sendiri siap2..
 Ok.. jadi macam mana? takkan nak fikir lagi kot.. kalau fikir lama lama pun..bukannye jam tu sampai kat rumah anda... anda kena hubungi kami di cenderahati akamika gift dengan segera.. di talian di bawah

017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)
017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)
017 372 2584  hotline 1 (whatsapp only)

012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)
012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)
012 377 2584  hotline 2 (whatsapp/sms/call)
item akan di siapkan dalam masa 3-5 hari bekerja.. takde la lama sgt.. aclty kalau ada stok .. lebih cepat siap sebenarnya... tapi dengan syarat juga.. design mesti la dah ready...kalau 10 kali nak tukar tukar.. memang takkan siap la cepat nye.. so jangan cerewet cerewet ye pelanggan kesayangan cenderahati akamika gift ye.. 


Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

Wednesday, January 4, 2017

SELAMAT TAHUN BARU 2017

Masih belum terlewat untuk mengucapkan 
Selamat Tahun Baru 2017 
dari pihak Cenderahati / Cenderamata Akamika Gift


Semoga tahun ini menjadi lebih bermakna dan membawa pelbagai kejayaan untuk anda semua..

Terima kasih pada semua yang sentiasa menyokong kami di Cenderhati/cenderamata Akamika Gift


Wednesday, August 10, 2016

POKEMONDOK DI SINIE....... - CENDERAHATI AKMIKA GIFT

POKEMONDOK DI SINIeeee!
Di kala semua orang sibuk-sibuk dengan POKEMON GO dengan pelbagai tanggapan... haram la.. , bocor privasi negara la.. , buang masa la.. habis duit la.. , EK siden la..., maki hamun mufti la.. sokong yahudi la.. dan sebagai nye....
Kini di cenderahati akamikagift... produk terbaru dari cenderahati akamikagift..iaitu..Cenderahati POKEMONDOK Keychain Akrilik.. !!! hahaha..ini semua gara gara pokemon punye pasal...

Cenderahati Pokemondok ini di datangkan khas dengan tempahan minima sebanyak 50 pcs.
. dan harga promosi terkini rm 2 perpcs.. ye...jadi nye korang tak boleh la tempah sikit2..
sebab POKEMONDOK nie datang nye berkumpulan... kalau sikit2..nanti kesian dia.. cepat mati....

Untuk tempahan.... whatsapp no tertera.. orait..
Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

Sunday, July 31, 2016

KIUT MIUT fridge magnet cenderahati perkahwinan

Kiut Miut... fridge magnet sebagai cenderahati perkahwinan masa kini
dengan pilihan dan design dari pelanggan sendiri..

kami di cenderahati akamika gift merealisasikan impian design anda di atas fridge magnet yang comel lagi kiut miut ini..

dengan harga promosi serendah rm 1 sahaja... anda boleh tempah cenderahati  fridge magnet mengikut design atau gambar pilihan .... 

tempahan minima adalah sebanyak 50 pcs .. tak mahal pun.. anda tak perlu buat tempahan sampai beratus ratus mahupun beribu ribu untuk dapatkan harga istimewa ini.. hanya serendah rm 1 sahaja...



jadi... masih ternanti nanti? masih terfikir fikir nak tempah atau tak?  rugi kalau tak tempah segera.. sebab kalau dah habis promosi nanti..harga dah jadi rm 2 perpcs... kan mahal tu... 
so... jangan tunggu lama lama... 


cenderahati ini sangat sesuai dengan harga budget... 


5 KELEBIHAN FRIDGE MAGNET DI AKAMIKA GIFT
----------------------------------------------------------------
✔ Kualiti TERBAIK dan gambar..semuanya PERCUMA
✔ MAGNET khas melekat KUAT .. tidak mudah tercabut
✔ MAGNET khas .. dengan cetakan yang tidak luntur
✔ Dicetak dengan HARGA KILANG
✔ PENGHANTARAN yang PANTAS dan mengikut harga PASARAN
✔ Mengikut Kajian : Setiap tetamu yang terima doorgift ini pastinya akan lekatkan di peti sejuk rumah masing2 dan paling tidak n akan di lekatkan di CPU pejabat atau whiteboard. Jadi hadiah/doorgift ini pasti tidak di buang dan akan di kenang sepanjang zaman

KUALITI TERBAIK yang pastinya akan sentiasa menjadI INGATAN para JEMPUTAN 
.
.
INFO MESTI TAHU TENTANG AKAMIKAGIFT
--------------------------------
❤ DESIGN PERCUMA!! (anda boleh request / berikan design sendiri)
❤ SaiZ: 2X2 INCI

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com

akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Saturday, July 30, 2016

BUTTON BADGE KARTUN I AM - Cenderahati akamikagift

Seterusnya update kali ini.. Button Badge Cartoon Muslim Comel.. 
kiut miut.. yang ini.. customer bagi gambar kartun nye..  nak di buat sebagai button badge i am.. 

Kan skrg nie tengah trending.. i am i am.. semua mende nak i am.. dari baju sampai ke ke button badge.. 
So button badge kali ini.. .di adjust skit background nye.. agar lebih menarik..


Yang ini tempahan dari pelanggan dari perak..  dia tempah untuk anak muridnye.. so ikut gambar la.. kalau karton muslima tu untuk pelajar perempuan.. yang satu lagi tu untuk pelajar lelaki.. 



Button badge kini pun masih dalam promosi.. iaitu harga dari RM 1 perpcs sahaja!!! Murah gile tu.. RM 1 sahaja.... nak tempah berapa banyak pun tak kisah..  

jadi .. kalau rasa nak dapatkan harga promosi ni.. hubungi cenderahati akamika gift dengan segera.. 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com

akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

BUDGET PLAK - SELAMAT MAJU JAYA (MPSJ) - Cenderahati akamikagift


Salam kembali buat semua pelanggan akamikagift..
maaf dah lama tak update rasanya blog review nie atas sebab yang tidak mengizinkan.. 

Ok tempahan kali ini.. adalah tempahan dari MPSJ .. majlis perbandaran subang jaya  - jabatan bangunan..  diaorg tempah cenderahati exclusive budget plak..

Sebagai tanda kenangan... 


Tempahan cenderhati budget plak ini anda boleh pilih template yang telah sedia ada.. atau pun.. anda boleh bagi design sendiri untuk pihak akamikagift cetak..


anda boleh tempah walau pun 1 pcs.. tak perlu nak tempah banyak2 pcs kalau sekadar nak bagi pada sorang dua je kan.. 



Tapi yang best nya kalau bagi pada ramai2.. boleh la dapat diskaun.. kalau sikit2 ..tak de la diskaunnye kan... 

hihih
 ok untuk tempahan .. anda boleh hubungi seperti di bawah 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com

akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...