Sunday, July 29, 2018

KINI ANDA BOLEH MEMBELI DI SHOPEE - AKAMIKAGIFT

Salam kembali buat semua pelawat dan juga pelanggan akamikagift..
kini anda boleh membuat tempahan di shopee

Contoh salah satu item yang di jual di shopee akamikagift adalah seperti di bawah:-



Jadi apa tunggu lagi... cepat2 buka account dan buat tempahan melalui shopee ye...

Apa kelebihan tempah di shopee akamikagift nie? 
tungguuu...... update seterusnya ...mengenai kelebihan membeli di Shopee 



Saturday, January 6, 2018

FRIDGE MAGNET SHAPE (BUDGET VERSION) - CENDERAHATI DAN CENDERAMATA AKAMIKAGIFT


Kalau sebelum ni cenderahati akamikagift ada keluarkan fridge magnet bentuk petak..
tapi kali ini,.. akamikagift keluarkan fridge magnet berbentuk atau shape 
dengan versi budget.
Untuk fridge magnet ini ianya lebih tebal..
cuma di bahagian belakang nye.. magnet lebih kecik ..

Okay.. Harga RM 2 perpcs 
Tempahan minima sebanyak 30 pcs
Postage minima rm 10 via poslaju

Siap dalam masa 7 hari bekerja. 

Design.. tak kisah.. sebarang bentuk pun boleh..gambar di bawh nie adalah contoh pelanggan yang telah pun buat tempahan di akamikagift..
tapi design di bawah nie..pelanggan bagi sendiri la.. 
so kalau korang2.. ada design sendiri pun boleh bagi ye.. 

sama ada bentuk bas ke.. bentuk tog gas ke.. tak kisah la bentuk apa2 pun.. orait..
ops lupa..lagi banyak.. lagi ada diskuan.. orait.. 




Berminat untuk tempahan.. 

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 8 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"


Untuk tempahan melalui whatsapp 
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)


012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)

Friday, January 5, 2018

FRIDGE MAGNET BUDGET (2X2 INCI) - CENDERAHATI DAN CENDERAMATA AKAMIKAGIFT


Fridge Magnet Budget  
Berukuran 2x2 inci 
Bentuk Petak
Harga RM 1 perpcs
Tempahan minima sebanyak 50 pcs

Postage bermula dari RM 10 via pos laju 

Cetakan  -  design apa sahaja untuk sebarang majlis
Boleh bagi design sendiri  untuk tempahan lebih cepat di proses 

Siap dalam masa 3 -5 hari bekerja



Berminat untuk tempahan.. 

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 8 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"


Untuk tempahan melalui whatsapp 
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)


012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)

Thursday, January 4, 2018

TEMPAHAN JAM BERCETAK PELBAGAI WARNA - CENDERAHATI DAN CENDERAMATA AKAMIKAGIFT


Okay kali ini cenderahati akamikagift menyediakan jam bercetak dengan pelbagai warna 
jam ini bersaiz 9 inci diameter.
Cuma bentuk bulat sahaja buat masa sekarang.
Dengan tempahan minima sebanyak 2 pcs
Harga rm 15 perpcs
dan postage minima rm 10 via pos laju


Anda boleh cetak sebarang gambar.. sama ada untuk hadiah hari lahir 



Atau sebagai doorgift bagi reunion sekolah ... atau perjumpaan..



Buat hadiah yang tersayang...



atau familyday ... 

Berminat untuk tempahan.. 

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 8 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"


Untuk tempahan melalui whatsapp 
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)


012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)

Wednesday, January 3, 2018

KEYCHAIN AKRILIK PETAK - CENDERAHATI DAN CENDERAMATA AKAMIKAGIFT



Selamat tahun baru 2018
Kali ini..tempahan adalah keychain akrilik berbentuk petak
Harga rm 2 perpcs
dengan tempahan minima sebanyak 50 pcs
cetakan depan dan belakang 
siap dalam masa 3-5 hari bekerja jika design anda dah sediakan..


Berminat untuk tempahan.. 

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 8 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"


Untuk tempahan melalui whatsapp 
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)


012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)

Tuesday, January 2, 2018

BUTTON BADGE 58 MM - CENDERAHATI DAN CENDERAMATA AKAMIKAGIFT

Tempahan Button Badge berukuran 58 mm
harga rm 1.50 perpcs  (tempahan di bawah 100 pcs)

Bagi tempahan melebihi 100pcs.. harga rm 1 perpcs



Di akamikagift juga menyediakan saiz button badge berukuran kecil dan jugak besar iaitu 
44 mm bagi ukuran kecil
dan 75 mm bagi ukuran besar

Jika berminat sila whatsapp untuk pertanyaan lanjut

Berminat untuk tempahan.. 

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 8 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"


Untuk tempahan melalui whatsapp 
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)
017 3722584  (tempahan secara online sahaja)


012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)
012 3772584  (tempahan secara online sahaja)