Wednesday, November 15, 2017

CENDERAMATA VELVET BOX - AKAMIKAGIFT

Velvet box..
Sebagai tanda penghargaan...
Maklumla...dh hujung2 tahun nie...
Banyak.majlis penghargaan di buat..
Jadi velvet box..exclusive...cantik lagi menarik...
Pilihan warna merah atau biru...
Dari saiz 4r, 5r dan 6r
Berminat untuk tempahan.. 

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 8 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"



whatsapp untuk tempahan..
017-3722584 akamikagift 
017-3722584 akamikagift 
017-3722584 akamikagift 




HADIAH MUG BERCETAK CENDERAHATI DAN CENDERAMA AKAMIKAGIFT

Cetak atas mug...
Hai...banyak ke gambar dalam.fon tu??
Apa kata ....pilih sekeping dua dan abadikan di mug boleh di buat minum setiap hari...
Kan menarik tu... ala...sebiji dua je pun kan... boleh letak gambar yang tersayang...ke...kekasih hati ke...ibu ayah ke...atau sesiapa aje..
Kalau tak pun...buat sebagai hadiah hari lahir...atau pun hadiah perkahwinan... di sertai dengan ucapan...kan menarik tu..
Bermula dari rm 15 perpcs...aje...




Berminat untuk tempahan.. 

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 8 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"


whatsapp untuk tempahan..
017-3722584 akamikagift 
017-3722584 akamikagift 

017-3722584 akamikagift 

JAM BERCETAK / JAM BERGAMBAR - CENDERAHATI DAN CENDERAMATA AKAMIKAGIFT

JAM BERCETAK Cantik menarik... Pelbagai warna

Saiz 8.5 cm..
Warna bingkai ...adalah rawak..tak boleh di pilih...
Cetakan gambar adalah bebas... nak cetak gambar sahaja atau pun wording sahaja ... atau kedua2 nya pun boleh....mane2 aje....
Harga bermula dari rm 15 perpcs...
Sesuai utk majlis..atau pun hadiah ..


whatsapp untuk tempahan..
017-3722584 akamikagift 
017-3722584 akamikagift 
017-3722584 akamikagift 


Berminat untuk tempahan.. 

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 8 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"


Friday, March 3, 2017

CETAK MUG - MUG PUTIH CENDERAHATI AKAMIKAGIFT

Cetak di atas mug...
Cetak gambar pilihan anda di atas mug.. atau design ... mahu pun logo.. pilihan anda.. 
mug putih.. dengan cetakan warna penuh .. harga bermula dari RM 15 perpcs

Tempahan dari kelab caklempong uitm ...

Repeat order.. tempahan dari agen takful.. untuk di berikan pada client2  yang mengambil pakej takaful yang di tawarkan..

anda bagaimana?

Berminat untuk tempahan.. 

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 8 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

LANYARD - WE LOVE LH ALLY - cenderahati akamikagift

Di cenderahati akamika gift juga kami menawarkan cetakan lanyard .. full color printing
dengan base warna putih...
harga bermula dari rm 10 perpcs... tiada tempahan minima.. maksudnya nak tempah 1 pcs pun boleh... dengan cetakan apa sahaja ...ikut pilihan anda....



Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 8 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

Thursday, March 2, 2017

JAM DINDING DAN PLAK BERCETAK

Tempahan dari nun jauh di utara sana..
Jam dinding bercetak dan juga plak bercetak
Sebagai hadiah cenderahati untuk sekolah...
nampak je sikit.. sebenarnya tempahan ini melebihi dari 20 unit...



Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 8 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"