Wednesday, August 10, 2016

POKEMONDOK DI SINIE....... - CENDERAHATI AKMIKA GIFT

POKEMONDOK DI SINIeeee!
Di kala semua orang sibuk-sibuk dengan POKEMON GO dengan pelbagai tanggapan... haram la.. , bocor privasi negara la.. , buang masa la.. habis duit la.. , EK siden la..., maki hamun mufti la.. sokong yahudi la.. dan sebagai nye....
Kini di cenderahati akamikagift... produk terbaru dari cenderahati akamikagift..iaitu..Cenderahati POKEMONDOK Keychain Akrilik.. !!! hahaha..ini semua gara gara pokemon punye pasal...

Cenderahati Pokemondok ini di datangkan khas dengan tempahan minima sebanyak 50 pcs.
. dan harga promosi terkini rm 2 perpcs.. ye...jadi nye korang tak boleh la tempah sikit2..
sebab POKEMONDOK nie datang nye berkumpulan... kalau sikit2..nanti kesian dia.. cepat mati....

Untuk tempahan.... whatsapp no tertera.. orait..
Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

Sunday, July 31, 2016

KIUT MIUT fridge magnet cenderahati perkahwinan

Kiut Miut... fridge magnet sebagai cenderahati perkahwinan masa kini
dengan pilihan dan design dari pelanggan sendiri..

kami di cenderahati akamika gift merealisasikan impian design anda di atas fridge magnet yang comel lagi kiut miut ini..

dengan harga promosi serendah rm 1 sahaja... anda boleh tempah cenderahati  fridge magnet mengikut design atau gambar pilihan .... 

tempahan minima adalah sebanyak 50 pcs .. tak mahal pun.. anda tak perlu buat tempahan sampai beratus ratus mahupun beribu ribu untuk dapatkan harga istimewa ini.. hanya serendah rm 1 sahaja...



jadi... masih ternanti nanti? masih terfikir fikir nak tempah atau tak?  rugi kalau tak tempah segera.. sebab kalau dah habis promosi nanti..harga dah jadi rm 2 perpcs... kan mahal tu... 
so... jangan tunggu lama lama... 


cenderahati ini sangat sesuai dengan harga budget... 


5 KELEBIHAN FRIDGE MAGNET DI AKAMIKA GIFT
----------------------------------------------------------------
✔ Kualiti TERBAIK dan gambar..semuanya PERCUMA
✔ MAGNET khas melekat KUAT .. tidak mudah tercabut
✔ MAGNET khas .. dengan cetakan yang tidak luntur
✔ Dicetak dengan HARGA KILANG
✔ PENGHANTARAN yang PANTAS dan mengikut harga PASARAN
✔ Mengikut Kajian : Setiap tetamu yang terima doorgift ini pastinya akan lekatkan di peti sejuk rumah masing2 dan paling tidak n akan di lekatkan di CPU pejabat atau whiteboard. Jadi hadiah/doorgift ini pasti tidak di buang dan akan di kenang sepanjang zaman

KUALITI TERBAIK yang pastinya akan sentiasa menjadI INGATAN para JEMPUTAN 
.
.
INFO MESTI TAHU TENTANG AKAMIKAGIFT
--------------------------------
❤ DESIGN PERCUMA!! (anda boleh request / berikan design sendiri)
❤ SaiZ: 2X2 INCI

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com

akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Saturday, July 30, 2016

BUTTON BADGE KARTUN I AM - Cenderahati akamikagift

Seterusnya update kali ini.. Button Badge Cartoon Muslim Comel.. 
kiut miut.. yang ini.. customer bagi gambar kartun nye..  nak di buat sebagai button badge i am.. 

Kan skrg nie tengah trending.. i am i am.. semua mende nak i am.. dari baju sampai ke ke button badge.. 
So button badge kali ini.. .di adjust skit background nye.. agar lebih menarik..


Yang ini tempahan dari pelanggan dari perak..  dia tempah untuk anak muridnye.. so ikut gambar la.. kalau karton muslima tu untuk pelajar perempuan.. yang satu lagi tu untuk pelajar lelaki.. 



Button badge kini pun masih dalam promosi.. iaitu harga dari RM 1 perpcs sahaja!!! Murah gile tu.. RM 1 sahaja.... nak tempah berapa banyak pun tak kisah..  

jadi .. kalau rasa nak dapatkan harga promosi ni.. hubungi cenderahati akamika gift dengan segera.. 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com

akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

BUDGET PLAK - SELAMAT MAJU JAYA (MPSJ) - Cenderahati akamikagift


Salam kembali buat semua pelanggan akamikagift..
maaf dah lama tak update rasanya blog review nie atas sebab yang tidak mengizinkan.. 

Ok tempahan kali ini.. adalah tempahan dari MPSJ .. majlis perbandaran subang jaya  - jabatan bangunan..  diaorg tempah cenderahati exclusive budget plak..

Sebagai tanda kenangan... 


Tempahan cenderhati budget plak ini anda boleh pilih template yang telah sedia ada.. atau pun.. anda boleh bagi design sendiri untuk pihak akamikagift cetak..


anda boleh tempah walau pun 1 pcs.. tak perlu nak tempah banyak2 pcs kalau sekadar nak bagi pada sorang dua je kan.. 



Tapi yang best nya kalau bagi pada ramai2.. boleh la dapat diskaun.. kalau sikit2 ..tak de la diskaunnye kan... 

hihih
 ok untuk tempahan .. anda boleh hubungi seperti di bawah 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com

akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com
akamikagift@gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...


Sunday, March 20, 2016

PROMO MAGNET 90SEN AJE!!! (PROMOSI TAMAT)


PROMO MAGNET 90SEN AJE !PROMOSI DOORGIFT FRIDGE MAGNET 90 SEN.
.
SEDANG MENCARI CARI DOORGIT YANG BUDGET GILE???
.
WOW! BEST NIE. NAK TAU TAK?? 
teruskan baca sampai habis.
5 KELEBIHAN FRIDGE MAGNET DI AKAMIKA GIFT
----------------------------------------------------------------
✔ Kualiti TERBAIK dengan TIGA PILIHAN permukaan (finishing GLOSSY, MATTE atau 3D glossy)
✔ Design, tambah nama, tambah tarih,tambah gambar..semuanya PERCUMA
✔ MAGNET khas melekat KUAT .. tidak mudah tercabut
✔ MAGNET khas .. dengan cetakan yang tidak luntur
✔ Dicetak dengan HARGA KILANG
✔ PENGHANTARAN yang PANTAS dan mengikut harga PASARAN
✔ Mengikut Kajian : Setiap tetamu yang terima doorgift ini pastinya akan lekatkan di peti sejuk rumah masing2 dan paling tidak n akan di lekatkan di CPU pejabat atau whiteboard. Jadi hadiah/doorgift ini pasti tidak di buang dan akan di kenang sepanjang zaman
HARGA : 0.90sen/pcs (min order : 50 pcs)

-------------------------------------------------


.
Ala... apa la sangat 90 sen tu...jika dan di banding kan dengan KUALITI TERBAIK yang pastinya akan sentiasa menjadI INGATAN para JEMPUTAN 
.
.
INFO MESTI TAHU TENTANG AKAMIKAGIFT
--------------------------------
❤ DESIGN PERCUMA!! (anda boleh request / berikan design sendiri)
❤ Material : 0.6mm Magnet
❤ Permukaan Magnet : finishing BOLEH PILIH - GLOSSY, MATTE atau 3D FINISHING
❤ SaiZ: 2X2 INCI
❤ Harga : 0.90sen / pcs dengan min order 50 pcs per design

BAGAIMANA NAK BUAT TEMPAHAN?
-------------------------------------------------
1. Kalau rajin, mohon SHARE,LIKE & KOMEN "NAKKK!!"
2. Sms/Whatsapp "PROMO MAG " ke 0173722584 Sekarang!!
3. Sms/Whatsapp "PROMO MAG " ke 0173722584 Sekarang!!
4. Sms/Whatsapp "PROMO MAG " ke 0173722584 Sekarang!!
Arahan MUDAH seterusnya akan diberikan..
‪#‎doorgiftmalaya‬ ‪#‎fridgemagnetmalaysia‬ ‪#‎SERINGGIT‬ ‪#‎AQIQAH‬ ‪#‎BIRTHDAY‬ ‪#‎wedding‬ ‪#‎kahwin‬ ‪#‎nikah‬


Saturday, February 13, 2016

ASYIK NAK MELARAM DENGAN BAJU BARU JE!


Salam kembali

Minggu nie pasti semua baru je balik dari bercuti Raya Cina... 
mesti penat lagi kan...

Aclty bukan nak cerita pasal minggu nie.. tapi cerita nie adalah cerita minggu lepas.. iaitu sebelum cuti

Tempahan Tshirt bercetak dengan design sendiri banyak di terima sebelum cuti.. 

maklum la.. ada yang nak buat family day ..ada yang nak buat reunion.. masa cuti la.. 

Apa lagi nak melaram la dengan tshirt baru ...satu family plak tu sama... 

Tempahan ini di tempah oleh pn farah .. dia nak satu family punya tshirt dengan tema warna biru..


Tema warrior.... untuk adik , kakak , ibu  dan ayah..  

Macam comel nye kata nya.. macam cantik je kata nya...semua nya di cetak di cenderahati akamika gift ye.. in house production..bukan sub di tempat lain tau.. 


Ok design dari cenderahati akamika gift seterus nya adalah.. design misai dengan bibir.. iaitu mr dan mrs... masih lagi tema warna biru... tapi biru cair skit...

Pada yang berminat untuk buat tempahan dengan cenderahati akamika gift nie.. tshirt nye ada lengan pendek dan juga lengan panjang...  
dari saiz XS sehingga la XXXL utk dewasa ye.. 

Untuk kanak kanak pulak.. ada saiz dari 1 tahun hingg 14 tahun.. tapi kanak2 semua nya lengan pendek...
Ok sebelum buat tempahan tu..saya tunjuk satu lagi design dari cenderahati akamika gift yang pelanggan tempah.. iaitu king dan queen..
bertemakan warna biru gelap..  nampak lebih exclusive.. 

 Kalau tak nak letak tulisan queen dan king tu..boleh la gantikan dengan nama anda.. takde masalah.. segala2 nya di akamikagift kami boleh custom kan untuk anda.. 
dan yang paling best nye..  owner sendiri yang akan siapkan tempahan baju anda tu.. 


astikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Kunjungi showroom kami di:
58-2,Jalan Nelayan B 19/B, Seksyen 19, 40400 Shah Alam,Selangor