Wednesday, September 30, 2009

Tempahan 200 KWK - masa raya

Ok..nie adalah entry pertama selepas raya.... 'Tempahan 200 KWK' .. haa..tgk tajuk pun rasa2 nya dah boleh agak kot.. Ini adalah tempahan Katana Wood Keychain sebanyak 200 biji yang di tempah oleh Amy dari Perak. 2 hari sebelum raya ..Amy nie email saya.. katanya confirm nak order.. saya ingatkan dah tak jadi.. so... Dah org nak order.. jadi.. saya terima dengan tangan yang terbuka.. dan ini juga merupakan cabaran pada saya di mana tempahan ini perlu di siapkan selewat2nya pada hari raya kedua dan di pos kan ke Perak.

So apa lagi.... buat keja la..



Amy nie dia tempah sebanyak 200 biji .. half design untuk depan dan belakang.. jadi .. memandangkan dia tempah melebihi 100 biji, saya buat kan 2 design dan design ini adalah PERCUMA. Tak best la kalau semua sama saja.. :)



Nie antara 200 keychain yang telah siap di spray dan di jemur...


Dah siap jemur.. agak2 dah kering.. so ..apa lagi..masuk kotak la.. :) Lepas tu..di pos ke Perak..

Sib baik la tempahan ini berjaya di siapkan dan di poskan..tepat pada masa nya.. dan telah pun selamat sampai sebelum majlis.

So.. lepas nie.. kalau ada yang nak order last minit.. tak kisah.. still boleh..tapi saya tidak dapat memberikan jaminan, bahawa tempahan yang di buat..di terima sebelum majlis. Segala risiko adalah di tanggung sendiri... jadi pikir2kan la ye..orait..

Terima Kasih pada Amy dari Perak.

Selamat hari raya... :)

Friday, September 25, 2009

Tempahan Telah Di buka

Kini tempahan untuk Cenderahati Akamika telah pun di buka.. so.. pada yang berminat nak order.. boleh buat tempahan.. dan juga sebarang pertanyaan akan di jawab dengan segera..
terima kasih.

Monday, September 14, 2009

Tempahan di tutup - Hari Raya

Sempena Hari raya yang bakal menjelang tiba.. lagi beberapa ari.. so , tempahan bagi produk Akamika di tutup buat sementara waktu..mulai 18 september sehingga 26 september..
Jadi kepada yang menghantar email dalam waktu tersebut, email anda akan di balas selepas 26 september ya..

Saya bagi pihak AKAMIKA mengucapkan SELAMAT HARI RAYA buat semua pelawat2 setia akamika..

Terima kasih.

Sunday, September 6, 2009

Boleh letak Telur?

Memandangkan ada pertanyaan dari beberapa orang customer saya untuk produk mini akamika dan juga mini garasu classic... soalannya berbunyi.. muat tak kalau nak letak telur??

So..bagi menjawab soalan customer saya nie.. berikut adalah sampel yang telah di letakkan telur..


Picture yang pertama adalah mini akamika. Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika


Picture yang kedua adalah mini garasu classic.Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika


Jadi macam mana?? dah terjawab tak soalan yang di tanya?.. Tapi kalau dah letak tu..kena la balut dengan plastik ke.. kain net ke.. or apa2 jela yang di pikirkan sesuai :)

Tapi tak semestinya boleh letak telur ... mcm2 boleh di letak.. sama ada letak gula-gula, potpuri, coklat dan macam2 lagi yang di pikirkan sesuai..

Nie adalah salah satu contoh daripada sorang customer saya iaitu Cik Izaty, tapi now dah jadi Puan Izaty la ye... Dia letak teddy bear.... Haa..kan menarik.. ditambah pula dengan gambar yang akan menjadi ingatan buat teman atau kawan2 yang menerima cenderahati istimewa ini.


Jadi.. apa tunggu lagi..meh buat tempahan anda sekarang... seboleh2 nya buat tempahan awal.. lagi awal lagi baik.. tapi kalau dah tetiba last minit nak tempah pun boleh..tapi jgn la ari ni tempah n nak amik esok.. at least.. bagi masa skit ye... orait :)

Wednesday, September 2, 2009

Ready made Deco Round Plate

Ok... kali nie entry pasal pinggan plak... takut nanti pelawat2 ingat Akamika cuma buat untuk mug sahaja... Pinggan kali ini di tempah oleh Pn Aziyana & En Fahmi untuk di berikan sebagai hadiah buat kawan2 nya.. berikut adalah tempahan yang telah siap.








Jadi.. sekiranya ada yang berminat untuk tempah pinggan seperti di atas.. sama ada sebagai hadiah atau pun cenderahati...
Siap sekali dengan stand.. untuk pinggan.

Harganya adalah RM 20.00/pcs
Penghantaran Pos Laju RM 10.00/pcs


Tuesday, September 1, 2009

mini Garasu Classic

Salam kembali..buat semua pelawat2 Akamika... terlebih dahulu masih sempat lagi saya mengucapkan Selamat berpuasa buat semua pelawat2 yang beragama Islam..

Hampir terasa macam lama saya tak update blog nie.. ..bukan saje tak update.., bahan2 nya banyak..cuma saya update skit2..supaya pelawat2 yang hadir ke blog akamika ini ..dapat tau apa yang di update.. Kalau semua saya up kan sekali gus.. nnti ada yang tak terbaca...

Ok...kali nie..saya Update kan..produk mini Garasu Classic yang paling latest.. So..jika ada yang ingin kan produk ini.. inilah rupa sebenar produk mini Garasu Classic dari Akamika.. sila abaikan gambar yang sebelum ini ya..



Ok.. Jika ada yang nak tempah.. bagi saya cadangkan.. design yang bulat seperti di tengah .. kalau nak design yang kiri dan kanan tu pun boleh..cuma nnti akan nampak kesan seperti sticker.. dah memang guna sticker decal kan..so pikir2 kan la nak yang mana..

Pasal harga.. harga yang di tawarkan adalah *RM 2.00/pcs dengan tempahan minima sebanyak 35 pcs.Ini merupakan harga promosi... hanya untuk 10 orang yang terawal sahaja..
kemudian harga akan di tetapkan pada *rm 2.40/pcs.


Cepat2..buat tempahan anda sekarang.!!
Tinggal 5 slot lagi sebelum harga di naik kan menjadi rm 2.40

10 Pelanggan Terawal:
1. Azura - 250 pcs
2. Siti - 50 pcs
3. Customer 1 - 150 pcs
4. Customer 2 - 150 pcs
5. Customer 3 - 115 pcs
6. Customer 4 - 105 pcs
7. Fardia - 100 pcs
8. Emylia - 50 pcs
9. di tutup
10. di tutup

HARGA PROMOSI TELAH TAMAT

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika

Jika ingin booking,sila buat pembayaran deposit sebanyak 50% dari jumlah keseluruhan tempahan. Jika tidak, anda tidak layak menerima harga promosi ini sekiranya telah mencapai quota.

Takder diskaun ke kalau tempah banyak? Berapa banyak nak tempah tu? Ok.. untuk diskaun.. tempahan 500 sahaja baru ada diskaun sebanyak 5%.

Ini adalah kerana mini Garasu Classic merupakan produk paling murah di Akamika.. dan agak sukar untuk di cari.. Sekiranya ada yang tak setuju dengan harga yang di tawarkan.. anda boleh bawak gelas sendiri... takder masalah :)


Info Terkini:

Harga terkini bagi mini Garasu Classic:


* rm 2.40 /pcs dengan tempahan minima 35 pcs.
* rm 2.30/pcs tempahan melebihi 100 pcs
* rm 2.20 /pcs tempahan melebihi 250 pcs
* rm 2.00/pcs tempahan melebihi 500 pcs

Harap maklum...

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika


Jika ada yang berminat.. untuk buat tempahan.. boleh email saya di akamikasupport@gmail.com untuk maklumat lanjut..