Friday, November 22, 2013

Set Pakej - Fridge Magnet+ Paper Beg + Kalender Poket


Baru!!! set pakej doorgift  oleh cenderahati cenderamata akamika gift
Apa yang anda akan dapat adalah sekeping fridge magnet bersaiz 2x2 inci, satu keping paper beg bersaiz 5x8 inci dan sekeping kalender poket bersaiz bisnes kad.

Hanya pada satu harga ..dan harga bermula dari RM 2.++ dengan tempahan minima 50 pcs
amacam pasti majlis anda lebih menarik ...

Anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk packing atau masukkan satu persatu...biar kami di akamika gift sediakan untuk anda.... kan senang gitu...

Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.

Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

call/ sms :0173722584
wassap : 0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

Monday, October 21, 2013

akan datang .. cenderahati akamika gift

nantikan sesuatu yang berbeza dari kami di cenderahati akamika gift



Wednesday, October 16, 2013

Save Our Earth - Cenderahati Cenderamata


Salam sejahtera buat semua...

Pernah tak anda terfikir dunia yang kita diami ini tidak akan kekal lama??atau pernah tak anda terfikir dunia ini makin lama makin rosak.. makin tidak segar seperti 10 atau 20 tahun dahulu?? 
Pernah anda rasa dunia kita nie semakin panas??  Haaa.. panas kan... cuba lihat berapa suhu sekarang??

Salah satu sebab dunia kita semakin panas adalah kerana kurang nya pokok-pokok dan lebih banyak banggunan di bina....  di sebabkan kurang nya pokok pokok dan tumbuhan..maka kita sebagai insan di dunia ini perlu la menjaga amanah yang telah di berikan... iaitu menjaga dunia yang kita diami ini..

Jadi apa yang kita perlu buat adalah "save our earth" ... dengan menanam lebih banyak pokok atau tumbuhan... makin banyak tumbuhan dan pokok-pokok di tanam..akan makin sejuk atau mengimbangi suhu dunia..
haa kan best kalau dunia ini lebih sejuk dan cantik...

Berikut adalah tempahan tshirt untuk program CSR oleh group BWB.  Dengan tema warna hijau bersesuaian dengan keindahan dan kehijauan dunia...Kain jenis cotton .. boleh tempah untuk lengan pendek mahupun lengan panjang.

Haa ini baju yang telah di pakai oleh para group BWB... jadi jika anda ada ingin buat event atau majlis... boleh buat tempahan tshirt juga di cenderahati dan cenderamata akamika gift

Jadi apa tunggu lagi..
Jika berminat untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
call/ sms :0173722584
wassap : 0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift 





Wednesday, October 9, 2013

Cenderahati sembelih lembu?

Salam satu malaysia..
kini.. di cenderahati akamika gift sedang berlansung promosi hari raya haji sehingga hujung bulan...
Sicker Fridge Magnet aka rubber fridge magnet.. sesuai sebagai cenderahati dan cenderamata untuk majlis perkahwinan mahupun majlis akikah  dan pelbagai majlis lain...

promosi cenderahati ini.. anda akan dapat free gift... jadi cepat cepat la dapatkan promosi istimewa ini...

kalau nak tau lebih jelas promosi nya..sila klik link facebook di bawah...


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=654655647901633&set=a.308814632485738.78472.183728928327643&type=1&relevant_count=1

apa kelebihan cenderahati dan cenderamata sticker fridge magnet ini?  harga yang berpatutan mengikut saiz dan budget yang anda inginkan... lebih ringan.. dan trend masa kini... cenderahati ini pasti akan di kenang selalu.. kerana akan di tampal di peti sejuk rumah tetamu anda... kan best tu....

jadi apa tunggu lagi...

saya muhammad afdhal omar (MAO)
saya adalah pemilik cenderahati akamika gift - Kepakaran saya adalah membantu anda dalam mencari cenderahati bercetak untuk di jadikan sebagai hadiah mahupun doorgift ntuk sebarang majlis anda dengan cara tempahan online, mudah dan cepat..

Berapa ramai yang nak anda sentiasa di ingati ?? 


Jadi apa tunggu lagi..
Jika berminat untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
call/ sms :0173722584
wassap : 0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift 






Tuesday, October 8, 2013

TREND TAMPAL MENAMPAL - Cenderahati Perkahwinan

[TREND TAMPAL-MENAMPAL]

Kini dah jadi satu trend.... dahulunya orang tak kisah pun... tapi sekarang ini mendapat sambutan hangat... ramai yang dah buat tempahan di merata rata tempat... hampir semua tempat pencetakan menawarkan perkhidmatan ini... iaitu Sticker untuk majlis perkahwinan...

Owh... dahulunya ..pengantin tak kisah pun dengan sticker. sticker nie... malas nak menampal gamak nya... atau sebenarnya tatau pun ada sticker yang boleh di gunakan untuk tampal pada hadiah atau doorgift bagi sesuatu majlis perkahwinan... dahulunya orang asyik fikir nak cetak jenis kekal..yang agak tinggi kos nya... yela.. nak buat cetakan kekal..paling kurang minima order dah la 1000 pcs.. baru dapat harga murah..kalau setakat 200-300 ..mana ada kilang yang nak buat kan...

maka dengan itu.. trend sticker kini makin berleluasa... hampir semua mende nak di tampal dengan sticker... mug... balang... di baju pun boleh di tampal dengan stikcer.. baru la orang kenal..sape penanggah atau pun tuan rumah...dah la sticker nie murah ..murah sangat la senang cerita.... kalau tempah dalam kuantiti 1000 pcs.. harga yang anda boleh dapat dalam 10- 20 sen sekeping bagi saiz 4 cm diameter... murah kan???

yang penting lagi banyak lagi murah... cetakan full color pulak tu...jadi sesuai sangat la bagi mereka mereka yang nak budget untuk doorgift atau sebagai cenderahati perkahwinan... tambah tambah pulak di kala harga minyak naik nie kan.....

haaa adik adik, abg abg dan kakak kakak yang nak kawin tu..dah cari ke doorgift nya...?? kalau rasa takde idea.. boleh singgah sebentar di Cenderahati Akamika Gift untuk melihat idea... kalau la ada yang berkenan di hati....


*********************

Nama saya muhammad afdhal omar
saya adalah pemilik cenderahati akamika gift - Kepakaran saya adalah membantu anda dalam mencari cenderahati bercetak untuk di jadikan sebagai hadiah mahupun doorgift ntuk sebarang majlis anda dengan cara tempahan online, mudah dan cepat..

Berapa ramai yang nak anda sentiasa di ingati ??



Jadi apa tunggu lagi..
Jika berminat untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
call/ sms :0173722584
wassap : 0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift




Monday, October 7, 2013

SEJUK DAN PANAS - cenderahati


Dah lewat malam baru rasa nak menulis.. ape lah.. ada ke yang nak membaca??? almaklumlah... saya di kategorikan sebagai orang "sejuk" ... sebab... bila malam jer baru efektif skit buat kerja berbanding siang hari... so kalau sesape yang suka buat kerja di siang hari ..di kategorikan sebagi orang "panas" ...


Lagi... kenapa saya di golongkan sebagai orang "sejuk" ,... sebab... asyik nak minum air sejuk memanjang.... kalau boleh nak air tu ada ais melimpah limpah... golongan satu lagi suka minum teh panas.. kopi panas... nescafe panas... 

tapi adakah anda tahu ..satu bende yang boleh tahan dalam dua dua keadaan ini?? sudah pastinya MUG anda... bila nak minum air sejuk..sudah pasti mug tu tahan... bila di masukkan air mendidih pun mug tersebut tetap tahan. tanpa retak... hebat kan?? hebat nya ciptaan manusia.... tapi lebih hebat peciptaNya memberikan sumber ilham kepada hambaNYa..

Jadi..selamat minum... 

**********************************************************

Nama saya muhammad afdhal omar
saya adalah pemilik Cenderahati Akamika Gift Kepakaran saya adalah membantu anda dalam mencari cenderahati bercetak untuk di jadikan sebagai hadiah mahupun doorgift untuk sebarang majlis anda dengan cara tempahan online, mudah dan cepat..

Sticker Perkahwinan Pelbagai Saiz


kami sedia menerima tempahan..jom pakat2 pm :-)

HARGA BERPATUTAN mengikut BUDGET anda..

Dapatkan..Stiker pelbagai saiz dan bentuk pelbagai kegunaan...sesuai Untuk :

@ perniagaan
@ perkahwinan

@ pertunangan
@ majlis aqiqah
@ majlis hari jadi
@ event persatuan
@ kelab dan pertubuhan

* Kami juga menerima tempahan Thank You Tag, Customized Yasin,Bunting, Tshirt, Bookmark, Button Badges, Fridge magnet, Kotak, Coklat dan Mug.

1) Hubungi kami di talian 017-3722584 (sms/wassap) atau email ke akamikagift@gmail.com

================================
MAKLUMAN: Order melalui laman page @ cenderahati akamika gift lebih baikTempahan anda akan di proses dengan lebih cepat. Harap maklum.
================================

Sunday, September 22, 2013

Cenderahati Special Black Mug

SPECIAL BLACK MUG 
Cenderahati istimewa... yang jarang-jarang di tempah oleh pelanggan.. kerana apa??
kerana mug ini ,..mug istimewa.. mug bewarna hitam.. cetakan full printing...
Mug ini kenapa tak ramai yang tempah? kerana mug ini terlalu special.. maka harga pun special...
Untuk tempahan sebiji pun di terima...dan harga bermula dari??  RM 41 perpcs

 
Tempahan cenderahati isitimewa bercetak ini ..di tempah oleh LAND ROVER untuk majlis mereka..
agak urgent jugak tempahan ini di buat.. tapi pihak akamikagift berjaya menyiapkan cenderahati isitimewa ini pada masa yang di tetapkan...
so jika ada inginkan mug istimewa ini untuk majlis anda sebagai cenderhati unik.. jom apa tunggu lagi..

Jadi apa tunggu lagi..
Jika berminat untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
call/ sms :0173722584
wassap : 0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift




Sticker Perkahwinan cantik - cenderahati cenderamata

Salam satu malaysia.. terasa sangat lama tidak update blog ni..ok update kali ini..
Cenderahati yang menarik masa kini... cenderahati istimewa dari akamika gift 
Cenderahati Fridge magnet.. 
Sample bersaiz 2x2 inci.. tempahan minima.. 50 pcs.. dan pelbagai saiz boleh di request...
 Fridge Magnet aka Rubber Magnet - cenderahati yang menarik bagi majlis akikah dan kesyukuran 
atau boleh juga di jadikan sebagai cenderahati perkahwinan untuk majlis anda...
senang dan harga yang berpatutan. Cenderahati akamika gift ini sangat sesuai mengikut budget anda...
siap dalam masa 1 -2 minggu hari bekerja...
tempahan boleh mengikut design anda... kerana jika dari anda.. tiada cas design di kenakan.. ia adalah PERCUMA..

Jadi apa tunggu lagi..

Jika berminat untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
call/ sms :0173722584
wassap : 0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
 

Sunday, May 26, 2013

Logo Brand Cenderahati Akamika Gift Terkini


 Hah ini pengumuman baru.. 
mulai hari ini.. cenderahati/cenderamata akamika gift akan menggunakan brand logo berikut di atas barangan akamika gift.. 
cenderahati akamika gift adalah produk keluaran Studio Akamika


BUy 1 FREE 1 Jigsaw Puzzle - Tawaran Istimewa!!

Hi Kembali... 
Lama rasanya tak bagi promosi di cenderahati akamika gift ini.. ok ok.. kali ini .. admin akan bagi promosi istimewa.. iaitu.. cenderahati jigsaw puzzle bersaiz A4... 
Ok..promosi nya seperti di bawah.... tau.. cepat2.. dapatkan promosi nie.. kalau tak nnt melepas.. 
 
 

 Gambar bagi cenderahati jigsaw puzzle ini boleh lain2.. tak semestinya sama.. design perlu di sediakan sendiri.. best tak? buy 1 free 1... boleh bagi as hadiah perkahwinan kawan2.. atau hadiah harilahir..


Ops.. lupa nak inform.. promosi ini tak termasuk frame.. anda cuma akan dapat jigsaw puzzle je.. kalau nak frame pun boleh... :) lagi cantik kalau di tambah siap dengan frame macam di bawah...


ok... amacam ?? nak tunggu lagi ke? atau nak buat tempahan sekarang?? tak kan tgk je.. kalau nanti promosi di cenderahati akamikagift ni dah tamat.. melopong je la tgk ye....

promosi yang baik tak datang selalu tau.. jadik sementara ada peluang nie..baik "grab" terus...  
ok..
Jika berminat untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.



Sticker Fridge Magnet - Sempena Hari Guru




Salam buat semua pelawat dan pelanggan akamikagift
wah..rasa sangat lama tak update review di blog akamikagift nie ye.... bukan apa...tempahan terlalu banyak... sampai tak menang tangan.....  tambahan pulak... kekurangan kakitangan ... jadi tak sempat nak update...

Ok..entry kali ini.. adalah mengenai produk yang sangat sangat laris di cenderahati akamika gift..iaitu Sticker Fridge Magnet sempena hari guru... 
Tak sangka tempahan begitu menggalakkan untuk tahun ini... sampai tempahan mencecah 3- 4ribu pcs dlm masa kurang dari 2 minggu...


aha.. di atas ni adalah sebahagian dari tempahan yang telah pun siap di cetak ... tinggal nak packing je..  haaa menarik kan?? 
Untuk tempahan sticker fridge magnet ni... bentuk yang ada cuma bentuk petak.... sahaja.... lain2 bentuk ..tak boleh lagi buat masa sekarang..  Anda boleh tempah untuk sebarang majlis.. atau sebagai doorgift.. atau .. yang paling menarik..jika ada menjalankan bisnes.. anda boleh jadikan itgem ini sebagai free gift pada pelanggan anda...  boleh letak nama ngn no phone anda.. serta website......kan ? best tak gitu??

ok untuk dapatkan cenderahati menarik ini.. anda boleh buat tempahan di bawah
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Wednesday, February 13, 2013

Padat Hebat.. Melekat... bertayar EMPAT!!! PVC KEYCHAIN

 PADAT! ! PVC KEYCHAIN
Assalamualaikum w.b.t…LISTEN,LISTEN,LISTEN…uppss.hehe..xpayah la smpi 6 kali kut..hehe…saje nk buat gempak ni..for all pembace setia blog cenderahati dan cenderamata akamikagift.. macam mana hari2 anda ?semoga semua nya dlm keadaan baik2 sahaja k.. hari berganti hari,bulan berganti bulan..dah pun masuk bulan kedue dalam tahun 2013 ni..lambat or cepat mase berlalu kami di akamikagift sentiasa mengambil tempahan anda tak kire masa..hehehe…

So ape agaknye review untuk kali ni eh???mybe ade yang dah tengok awal2 gambar kat bawah ni..pade sesiapa yang tau ape namenye ..haa nil ah PVC keychain..ia di cetak depan belakang untuk imej yang lebih padat..tulisan yang tertera ade keychain tu “PADAT” kn?jgn salah sangke pulak..sebenarnya keychain ni di tempah oleh salah seorang ahli kelab pacuan 4 roda ataupun lebih dikenali dengan nama PADAT..so dorang tempah khas untuk ahli2 kelab mereka..kelass gitu..
 

Kelab ni agak actif dengan aktiviti mingguan mereka..terutama berkenaan dengan kereta pacuan 4roda lah kan..walaupun mereka sibuk dengan aktiviti2 yang di adakan..tapi mungkin dari semasa ke semasa mereka menerima lebih ramai ahli2 ahli baru..dan untuk member kelainan serta di smping dpt menghargai ahli2 kelab,mereka telah menempah keychain berupa ini ..see..walaupun busy mereka tak lupe untuk menghargai ahli2 kelab sendiri..Jadi pada anda2 diluar sana meh la tempah..mane la tahu ade antara anda yang ade kelab sosial mcm PADAT ni juga..okay for tempahan boleh hubungi kami di email atau call terus..danjuga sms pn blh…J

                Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.