Wednesday, October 28, 2009

Terma & Syarat Terkini Akamika

Mulai 1 November, Terma & Syarat berikut akan di guna pakai. Sila rujuk sebelum membuat tempahan. Bagi pelanggan yang telah email sebelum 1 November.. anda tidak terikat dengan terma & syarat ini.

Terma & Syarat Tempahan Akamika


1. Sebarang "booking", anda di kehendaki membuat pembayaran sebanyak 50% dari jumlah tempahan terlebih dahulu. Jika tidak, stok tidak akan di simpan untuk anda.

2. Setiap artwork yang di hasilkan oleh Akamika, akan di kenakan cas sebanyak RM 20 dan pertukaran boleh di buat sebanyak 3 kali sahaja sekiranya tidak berpuas hati. Selebihnya akan di kenakan cas tambah rm 5 untuk setiap pertukaran.

3. Artwork akan di siapkan setelah pembayaran deposit sebanyak 50% dari jumlah tempahan bersama-sama dengan tambahan cas artwork sebanyak RM 20. Jika tidak, artwork anda tidak akan di siapkan.

4. Deposit tidak akan di pulangkan, sekiranya pembatalan tempahan.

5. Artwork sendiri adalah percuma, tiada cas tambahan, Sila dapatkan saiz artwork dari saya mengikut item yang di inginkan.

6. Sebarang kesalahan artwork yang berlaku selepas di cetak,tiada ganti rugi akan di berikan. Sila semak dengan teliti setelah artwork siap.

7. Bagi penghantaran menggunakan pos laju, anda boleh memilih untuk item di insurankan dengan cas tambahan rm 5 (insuran akamika). Setiap item yang pecah akan mendapat ganti rugi secara tunai. Jika tidak di insurankan, setiap item yang pecah, tidak akan mendapat ganti rugi.

8. Tempahan akan di berikan setelah PEMBAYARAN PENUH di buat terlebih dahulu sama ada secara pos atau pun by hand.



Di harap kepada semua pelanggan/pelawat Akamika , sila baca terma dan syarat terlebih dahulu sebelum membuat tempahan.



Sekian dari saya,

***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com
akamikagift@gmail.com

Tuesday, October 27, 2009

Limited Set - mini mikatee

Salam kembali buat semua.. ok.. agak lama tak update produk terbaru kan.. so kali ni.. produk Mini mikatee yang berbentuk baju.. dan kali ini.. Akamika gift.. menyediakan satu Set team bola pilihan dari liga inggeris iaitu Manchester United, Arsenal, Liverpool , BlackBurn Rovers dan Chelsea.

Saiz bagi mini mikatee ini adalah lebih kurang 2 x 2 x 1.5 inci.


Koleksi 5 Pasukan EPL



Saiz Logo di hadapan berukuran 1.3x1.3 inci.. di tambah dengan logo kecil EPL di bahagian kiri dan kanan yang berukuran 0.5x0.5 inci.



Jadi macam mana? anda berminat/berkenan dengan produk mini ini??
Produk ini di jual secara Set. (satu set 5 pasukan seperti yang tertera) Dan harga untuk satu set ini hanya RM 30*

*Tidak termasuk kos penghantaran - rm 10

Ops.. hampir2 terlupa saya.. di bahagian belakang.. kosong ye.. tapi kalau ada yang nak tambah nama dan nombor, tambahan sebanyak rm 10.

Ini adalah Limited Set.. siapa cepat dia dapat...

Apa tunggu lagi.. tempah sekarang.. sangat menarik dan sesuai untuk koleksi anda..

Anda suka kan produk ini? Jika berminat..tempahlah sekarang..

Item ini telah di buka semula.. STOK BARU.!! cepat2..sebelum kehabisan...

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com

Tuesday, October 20, 2009

Info Penghantaran Luar Kawasan

Salam kembali..

untuk entry kali nie..adalah sedikit info mengenai Penghantaran Luar Kawasan..
Untuk para pelanggan yang menempah produk2 akamika dan berada di luar kawasan Lembah Klang & KL, penghantaran tempahan anda akan di buat menggunakan POS MALAYSIA.Sama ada POS LAJU atau pun PARCEL.

Kadar bayaran untuk POS LAJU dan PARCEL sgt ketara. (Boleh semak ngn Pos Malaysia) .Jadi pada pelanggan yang ingin membuat tempahan, sila buat tempahan seawal yang mungkin ..untuk elakkan kos penghantaran yang terlalu tinggi iaitu dengan menggunakan PARCEL.Tapi kalau ada yang tempah last minit, POS LAJU akan di guna pakai..kalau tak..nnti tak sempat sampai on time...

Tempoh Penghantaran POS LAJU - 2- 3 hari( kalau sy silap..tlg betulkan)
POS PARCEL - (Anggaran 5 Hari)

Jadi di sini..ingin di maklumkan.. jika nak murah.. Sila buat tempahan awal ya..

Proses untuk siap sesuatu tempahan di bawah 500 pcs, amik masa lebih kurang 1 minggu. 500 ke atas, lebih kurang 1-2 minggu. Harap maklum...

Terima Kasih.

Wednesday, October 14, 2009

Manchester United Mug

Salam kembali..
rasa mcm lama tak update .. sebenarnya ada banyak item.. tapi tak berapa sempat nak update... apa2 pun saya akan try update jugak satu persatu.. berkemungkinan ada item yang dah lepas..
Ok.Kali nie.. adalah Standard Mug.. Manchester United..

Berikut adalah Mug tersebut.. yang nie standard mug tu ya..




Ok..kalau ada yang berkenan..or berminat nak beli.. Harga cuma RM 18/pcs termasuk kotak. Dan kos penghantaran RM 10/pcs.(Pos Laju). Kalau nak dtg amik sendiri pun boleh.. atau amik di area berdekatan Stesen Komuter Batu 3.

Untuk yang nak beli secara banyak.. sila email saya terlebih dahulu... harga boleh runding...

Buat masa.. untuk Manchester United jela.. yang lain2... akan menyusul.. so..tunggu... meh la singgah selalu..untuk update item ini..

terima kasih..:)

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika

(Afdhal 0173722584)
email: akamikasupport@gmail.com