Sunday, April 25, 2010

Ulangtahun 1 Akamika Gift


Dengan ini ..genap la 1 tahun Akamika Gift dalam dunia Percetakan Cenderahati .
Pasti ramai yang tertanya2 ..takde special offer ke?
Special offer ada..tapi sila email untuk produk yang di inginkan... kerana offer ini berakhir sehingga ujung bulan ini sahaja.. :)

Terima kasih kepada pelanggan/pelawat2 juga rakan2 serta sesiapa sahaja yang sentiasa menyokong saya di Akamika Gift.Jasa anda sentiasa di kenang..

Terima kasih.

Tuesday, April 13, 2010

Button Badges & Standrad Mug

Berikut adalah tempahan standard mug dari Jannah (Uitm) bertemakan 'SUSUK'. Saya pun tak sempat nak bertanya... tempahan beliau ni untuk apa. Beliau telah menempah sebanyak 10 pcs.



Seterusnya.. tempahan button badges sebanyak 50 pcs yang telah di tempah oleh En.Asuari bagi First Annual Gathering Dinner 2010, Politeknik Seberang Prai.


Dan tempahan button badges berikutnya adalah dari kawan kepada Jannah iaitu Zu.. beliau telah tempah sebanyak 36 pcs button badges bertemakan Toyol. Ada 6 design toyol nie..
menarik? nak jadik toyol? jangan jadi toyol...:)

Koleksi Toyol

Jangan jadi macam toyol

Toyol pakai sweater
hai saya toyol...kalau nak masuk penjara..jadi la macam saya

Together toyol (PILIHAN ADMIN)

pewot buncett~

Toyol Dollar


Jadi.. apa tunggu lagi.. kalau ada yang berminat.. meh la tempah sekarang.. ingat..
Hanya di Akamika Gift
"Pasti Menarik Untuk Anda"

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Tuesday, April 6, 2010

Akan Datang... Custom Made Tshirt

Salam buat semua..
Kali nie..tak leh nak citer panjang.. just sedikit intro.. bagi produk akan datang.. tunggu...
Hanya di Akamika Gift...


Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.