Thursday, December 31, 2009

Selamat Tahun Baru 2010

Saya dari DA Decal /Akamika Gift/Dmartoza photo - ingin mengucapkan

SELAMAT TAHUN BARU 2010


buat semua pelanggan setia saya.. semoga.. tahun ini lebih baik dari tahun2 yang sebelumnya..

nantikan pelbagai produk-produk serta pakej menarik dari saya..

terima kasih....

Tuesday, November 10, 2009

Tempahan masih di Buka

Untuk makluman.. semua tempahan product cenderahati di Akamika masih di buka..
hanya tempahan bagi product cenderahati mini garasu classic untuk majlis bulan 11 sahaja di tutup.. tempahan untuk bulan 12.. masih di buka..

terima kasih.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com
Akamika Gift / Cenderahati Akamika

Friday, November 6, 2009

AISNIC G - Product Cenderahati TERBARU!!

Memperkenalkan produk cenderahati terbaru dari Akamika Gift, iaitu Aisnic G.



Special Feature:-
Gelas jenis frosted
berukursan 2.4inci x 2.0 inci
dengan tempahan minima 30 pcs
dan artwork bersaiz 1.3 inci x 1.3 inci
Charge artwork rm 10.

Harga?? Harga yang di tawarkan adalah rm 3.70 /pcs

Dan sempena pelancaran product cenderahati terbaru akamika bagi bulan November 2009 ini.. hanya 10 pelanggan yang terawal akan menikmati harga istimewa iaitu rm 3.20/pcs



Apa tunggu lagi.. tempah sekarang.. sebelum tawaran harga istimewa di tutup..

Anda suka kan produk cenderahati ini? Jika berminat..tempahlah sekarang..

10 Pelanggan Terawal:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com
Akamika Gift / Cenderahati Akamika

Sunday, November 1, 2009

Tempahan Mini Akamika

Kali nie.. saya update beberapa tempahan cenderahati yang telah di buat.. agak sibuk..so tak sempat nak update segera.. okeh..


Tempahan cenderahati mini akamika yang ini.. di buat oleh seorang pelanggan dari Bangi.. untuk majlis akikah anak nya..


Ada dua warna.. satu merah dan satu lagi biru.. nie sekiranya anda tempah melebihi 100 pcs.. so boleh split design 50/50..



Ok .. cenderahati mini akamika seterusnya di tempah oleh Cik Aisyah .. dari kuantan kalau tak silap saya.. banyak jugak yang di tempah oleh nya..cik Aisyah request mini akamika bertemakan warna purple.. sama seperti kad kahwin diaorg.. so.. still ada dua jenis design..


Design pertama.. pic berdiri..


Untuk design yang kedua.. duduk di sofa merah..



Tempahan cik aisyah nie telah pun disiap.. dan dia telah amik sendiri di Akamika House.. (Kalau tak sure ..boleh cari peta di sebelah ye)


Dan di bawah nie adalah cenderahati mini akamika versi extended.. ada pemegang.. Yang bawah nie saya bagi as free gift.. sekiranya anda tempah mini akamika dalam jumlah yang tertentu..


mini akamika extended

Bagi pelanggan yang ini menempah cenderehati mini akamika extended .. harga adalah Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika dengan tempahan minima sebanyak 35 pcs.


Bagi pelanggan yang berminat untuk membuat tempahan cenderhati ini.. anda di nasihatkan.. untuk menghantar gambar yang jelas dan terang.. Kalau pic dah blur.. harap maaf..memang saya tak dpt nak bagi sharp lagi dah.. harap maklum..


Harga mini akamika Terkini :

* rm 2.80 /pcs dengan tempahan minima 35 pcs.
* rm 2.70/pcs tempahan melebihi 100 pcs
* rm 2.60 /pcs tempahan melebihi 250 pcs
* rm 2.50/pcs tempahan melebihi 500 pcs

Harga mini akamika telah berkuatkuasa pada 1 November 2009.
Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika
Terima kasih.

p/s: sila rujuk terma & syarat sebelum membuat tempahan.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com
Akamika Gift / Cenderahati Akamika


Wednesday, October 28, 2009

Terma & Syarat Terkini Akamika

Mulai 1 November, Terma & Syarat berikut akan di guna pakai. Sila rujuk sebelum membuat tempahan. Bagi pelanggan yang telah email sebelum 1 November.. anda tidak terikat dengan terma & syarat ini.

Terma & Syarat Tempahan Akamika


1. Sebarang "booking", anda di kehendaki membuat pembayaran sebanyak 50% dari jumlah tempahan terlebih dahulu. Jika tidak, stok tidak akan di simpan untuk anda.

2. Setiap artwork yang di hasilkan oleh Akamika, akan di kenakan cas sebanyak RM 20 dan pertukaran boleh di buat sebanyak 3 kali sahaja sekiranya tidak berpuas hati. Selebihnya akan di kenakan cas tambah rm 5 untuk setiap pertukaran.

3. Artwork akan di siapkan setelah pembayaran deposit sebanyak 50% dari jumlah tempahan bersama-sama dengan tambahan cas artwork sebanyak RM 20. Jika tidak, artwork anda tidak akan di siapkan.

4. Deposit tidak akan di pulangkan, sekiranya pembatalan tempahan.

5. Artwork sendiri adalah percuma, tiada cas tambahan, Sila dapatkan saiz artwork dari saya mengikut item yang di inginkan.

6. Sebarang kesalahan artwork yang berlaku selepas di cetak,tiada ganti rugi akan di berikan. Sila semak dengan teliti setelah artwork siap.

7. Bagi penghantaran menggunakan pos laju, anda boleh memilih untuk item di insurankan dengan cas tambahan rm 5 (insuran akamika). Setiap item yang pecah akan mendapat ganti rugi secara tunai. Jika tidak di insurankan, setiap item yang pecah, tidak akan mendapat ganti rugi.

8. Tempahan akan di berikan setelah PEMBAYARAN PENUH di buat terlebih dahulu sama ada secara pos atau pun by hand.



Di harap kepada semua pelanggan/pelawat Akamika , sila baca terma dan syarat terlebih dahulu sebelum membuat tempahan.



Sekian dari saya,

***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com
akamikagift@gmail.com

Tuesday, October 27, 2009

Limited Set - mini mikatee

Salam kembali buat semua.. ok.. agak lama tak update produk terbaru kan.. so kali ni.. produk Mini mikatee yang berbentuk baju.. dan kali ini.. Akamika gift.. menyediakan satu Set team bola pilihan dari liga inggeris iaitu Manchester United, Arsenal, Liverpool , BlackBurn Rovers dan Chelsea.

Saiz bagi mini mikatee ini adalah lebih kurang 2 x 2 x 1.5 inci.


Koleksi 5 Pasukan EPL



Saiz Logo di hadapan berukuran 1.3x1.3 inci.. di tambah dengan logo kecil EPL di bahagian kiri dan kanan yang berukuran 0.5x0.5 inci.



Jadi macam mana? anda berminat/berkenan dengan produk mini ini??
Produk ini di jual secara Set. (satu set 5 pasukan seperti yang tertera) Dan harga untuk satu set ini hanya RM 30*

*Tidak termasuk kos penghantaran - rm 10

Ops.. hampir2 terlupa saya.. di bahagian belakang.. kosong ye.. tapi kalau ada yang nak tambah nama dan nombor, tambahan sebanyak rm 10.

Ini adalah Limited Set.. siapa cepat dia dapat...

Apa tunggu lagi.. tempah sekarang.. sangat menarik dan sesuai untuk koleksi anda..

Anda suka kan produk ini? Jika berminat..tempahlah sekarang..

Item ini telah di buka semula.. STOK BARU.!! cepat2..sebelum kehabisan...

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com

Tuesday, October 20, 2009

Info Penghantaran Luar Kawasan

Salam kembali..

untuk entry kali nie..adalah sedikit info mengenai Penghantaran Luar Kawasan..
Untuk para pelanggan yang menempah produk2 akamika dan berada di luar kawasan Lembah Klang & KL, penghantaran tempahan anda akan di buat menggunakan POS MALAYSIA.Sama ada POS LAJU atau pun PARCEL.

Kadar bayaran untuk POS LAJU dan PARCEL sgt ketara. (Boleh semak ngn Pos Malaysia) .Jadi pada pelanggan yang ingin membuat tempahan, sila buat tempahan seawal yang mungkin ..untuk elakkan kos penghantaran yang terlalu tinggi iaitu dengan menggunakan PARCEL.Tapi kalau ada yang tempah last minit, POS LAJU akan di guna pakai..kalau tak..nnti tak sempat sampai on time...

Tempoh Penghantaran POS LAJU - 2- 3 hari( kalau sy silap..tlg betulkan)
POS PARCEL - (Anggaran 5 Hari)

Jadi di sini..ingin di maklumkan.. jika nak murah.. Sila buat tempahan awal ya..

Proses untuk siap sesuatu tempahan di bawah 500 pcs, amik masa lebih kurang 1 minggu. 500 ke atas, lebih kurang 1-2 minggu. Harap maklum...

Terima Kasih.

Wednesday, October 14, 2009

Manchester United Mug

Salam kembali..
rasa mcm lama tak update .. sebenarnya ada banyak item.. tapi tak berapa sempat nak update... apa2 pun saya akan try update jugak satu persatu.. berkemungkinan ada item yang dah lepas..
Ok.Kali nie.. adalah Standard Mug.. Manchester United..

Berikut adalah Mug tersebut.. yang nie standard mug tu ya..




Ok..kalau ada yang berkenan..or berminat nak beli.. Harga cuma RM 18/pcs termasuk kotak. Dan kos penghantaran RM 10/pcs.(Pos Laju). Kalau nak dtg amik sendiri pun boleh.. atau amik di area berdekatan Stesen Komuter Batu 3.

Untuk yang nak beli secara banyak.. sila email saya terlebih dahulu... harga boleh runding...

Buat masa.. untuk Manchester United jela.. yang lain2... akan menyusul.. so..tunggu... meh la singgah selalu..untuk update item ini..

terima kasih..:)

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika

(Afdhal 0173722584)
email: akamikasupport@gmail.com

Wednesday, September 30, 2009

Tempahan 200 KWK - masa raya

Ok..nie adalah entry pertama selepas raya.... 'Tempahan 200 KWK' .. haa..tgk tajuk pun rasa2 nya dah boleh agak kot.. Ini adalah tempahan Katana Wood Keychain sebanyak 200 biji yang di tempah oleh Amy dari Perak. 2 hari sebelum raya ..Amy nie email saya.. katanya confirm nak order.. saya ingatkan dah tak jadi.. so... Dah org nak order.. jadi.. saya terima dengan tangan yang terbuka.. dan ini juga merupakan cabaran pada saya di mana tempahan ini perlu di siapkan selewat2nya pada hari raya kedua dan di pos kan ke Perak.

So apa lagi.... buat keja la..



Amy nie dia tempah sebanyak 200 biji .. half design untuk depan dan belakang.. jadi .. memandangkan dia tempah melebihi 100 biji, saya buat kan 2 design dan design ini adalah PERCUMA. Tak best la kalau semua sama saja.. :)



Nie antara 200 keychain yang telah siap di spray dan di jemur...


Dah siap jemur.. agak2 dah kering.. so ..apa lagi..masuk kotak la.. :) Lepas tu..di pos ke Perak..

Sib baik la tempahan ini berjaya di siapkan dan di poskan..tepat pada masa nya.. dan telah pun selamat sampai sebelum majlis.

So.. lepas nie.. kalau ada yang nak order last minit.. tak kisah.. still boleh..tapi saya tidak dapat memberikan jaminan, bahawa tempahan yang di buat..di terima sebelum majlis. Segala risiko adalah di tanggung sendiri... jadi pikir2kan la ye..orait..

Terima Kasih pada Amy dari Perak.

Selamat hari raya... :)

Friday, September 25, 2009

Tempahan Telah Di buka

Kini tempahan untuk Cenderahati Akamika telah pun di buka.. so.. pada yang berminat nak order.. boleh buat tempahan.. dan juga sebarang pertanyaan akan di jawab dengan segera..
terima kasih.

Monday, September 14, 2009

Tempahan di tutup - Hari Raya

Sempena Hari raya yang bakal menjelang tiba.. lagi beberapa ari.. so , tempahan bagi produk Akamika di tutup buat sementara waktu..mulai 18 september sehingga 26 september..
Jadi kepada yang menghantar email dalam waktu tersebut, email anda akan di balas selepas 26 september ya..

Saya bagi pihak AKAMIKA mengucapkan SELAMAT HARI RAYA buat semua pelawat2 setia akamika..

Terima kasih.

Sunday, September 6, 2009

Boleh letak Telur?

Memandangkan ada pertanyaan dari beberapa orang customer saya untuk produk mini akamika dan juga mini garasu classic... soalannya berbunyi.. muat tak kalau nak letak telur??

So..bagi menjawab soalan customer saya nie.. berikut adalah sampel yang telah di letakkan telur..


Picture yang pertama adalah mini akamika. Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika


Picture yang kedua adalah mini garasu classic.Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika


Jadi macam mana?? dah terjawab tak soalan yang di tanya?.. Tapi kalau dah letak tu..kena la balut dengan plastik ke.. kain net ke.. or apa2 jela yang di pikirkan sesuai :)

Tapi tak semestinya boleh letak telur ... mcm2 boleh di letak.. sama ada letak gula-gula, potpuri, coklat dan macam2 lagi yang di pikirkan sesuai..

Nie adalah salah satu contoh daripada sorang customer saya iaitu Cik Izaty, tapi now dah jadi Puan Izaty la ye... Dia letak teddy bear.... Haa..kan menarik.. ditambah pula dengan gambar yang akan menjadi ingatan buat teman atau kawan2 yang menerima cenderahati istimewa ini.


Jadi.. apa tunggu lagi..meh buat tempahan anda sekarang... seboleh2 nya buat tempahan awal.. lagi awal lagi baik.. tapi kalau dah tetiba last minit nak tempah pun boleh..tapi jgn la ari ni tempah n nak amik esok.. at least.. bagi masa skit ye... orait :)

Wednesday, September 2, 2009

Ready made Deco Round Plate

Ok... kali nie entry pasal pinggan plak... takut nanti pelawat2 ingat Akamika cuma buat untuk mug sahaja... Pinggan kali ini di tempah oleh Pn Aziyana & En Fahmi untuk di berikan sebagai hadiah buat kawan2 nya.. berikut adalah tempahan yang telah siap.








Jadi.. sekiranya ada yang berminat untuk tempah pinggan seperti di atas.. sama ada sebagai hadiah atau pun cenderahati...
Siap sekali dengan stand.. untuk pinggan.

Harganya adalah RM 20.00/pcs
Penghantaran Pos Laju RM 10.00/pcs


Tuesday, September 1, 2009

mini Garasu Classic

Salam kembali..buat semua pelawat2 Akamika... terlebih dahulu masih sempat lagi saya mengucapkan Selamat berpuasa buat semua pelawat2 yang beragama Islam..

Hampir terasa macam lama saya tak update blog nie.. ..bukan saje tak update.., bahan2 nya banyak..cuma saya update skit2..supaya pelawat2 yang hadir ke blog akamika ini ..dapat tau apa yang di update.. Kalau semua saya up kan sekali gus.. nnti ada yang tak terbaca...

Ok...kali nie..saya Update kan..produk mini Garasu Classic yang paling latest.. So..jika ada yang ingin kan produk ini.. inilah rupa sebenar produk mini Garasu Classic dari Akamika.. sila abaikan gambar yang sebelum ini ya..



Ok.. Jika ada yang nak tempah.. bagi saya cadangkan.. design yang bulat seperti di tengah .. kalau nak design yang kiri dan kanan tu pun boleh..cuma nnti akan nampak kesan seperti sticker.. dah memang guna sticker decal kan..so pikir2 kan la nak yang mana..

Pasal harga.. harga yang di tawarkan adalah *RM 2.00/pcs dengan tempahan minima sebanyak 35 pcs.Ini merupakan harga promosi... hanya untuk 10 orang yang terawal sahaja..
kemudian harga akan di tetapkan pada *rm 2.40/pcs.


Cepat2..buat tempahan anda sekarang.!!
Tinggal 5 slot lagi sebelum harga di naik kan menjadi rm 2.40

10 Pelanggan Terawal:
1. Azura - 250 pcs
2. Siti - 50 pcs
3. Customer 1 - 150 pcs
4. Customer 2 - 150 pcs
5. Customer 3 - 115 pcs
6. Customer 4 - 105 pcs
7. Fardia - 100 pcs
8. Emylia - 50 pcs
9. di tutup
10. di tutup

HARGA PROMOSI TELAH TAMAT

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika

Jika ingin booking,sila buat pembayaran deposit sebanyak 50% dari jumlah keseluruhan tempahan. Jika tidak, anda tidak layak menerima harga promosi ini sekiranya telah mencapai quota.

Takder diskaun ke kalau tempah banyak? Berapa banyak nak tempah tu? Ok.. untuk diskaun.. tempahan 500 sahaja baru ada diskaun sebanyak 5%.

Ini adalah kerana mini Garasu Classic merupakan produk paling murah di Akamika.. dan agak sukar untuk di cari.. Sekiranya ada yang tak setuju dengan harga yang di tawarkan.. anda boleh bawak gelas sendiri... takder masalah :)


Info Terkini:

Harga terkini bagi mini Garasu Classic:


* rm 2.40 /pcs dengan tempahan minima 35 pcs.
* rm 2.30/pcs tempahan melebihi 100 pcs
* rm 2.20 /pcs tempahan melebihi 250 pcs
* rm 2.00/pcs tempahan melebihi 500 pcs

Harap maklum...

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika


Jika ada yang berminat.. untuk buat tempahan.. boleh email saya di akamikasupport@gmail.com untuk maklumat lanjut..

Thursday, August 13, 2009

Akamika Name Card


This is my card... tq

Monday, August 10, 2009

Pertandingan Beri Saya Nama!!

Salam Sejahtera buat semua..,

Buat Pertama kalinya Akamika Gift ingin menawarkan produk baru sebagai hadiah kepada pelawat-pelawat blog akamika.. Dengan itu Akamika Gift menganjurkan Pertandingan BERI SAYA NAMA!! bagi produk terbaru. Produk ini akan di pasarkan mulai bulan September 2009.


* Grafik pada produk adalah sample dan koleksi Akamika dan bukan untuk di jual.

Kenali siapa saya,


# Saya berpermukaan Lutsinar ( plastik)
# Saya berbentuk botol , berketinggian kira-kira 7.5in x 3in lebar.
# Saya mempunyai 2 penutup bewarna..hijau atau biru.
# Semua jenis artwork sesuai untuk di cetak di atas permukaan saya.


Syarat- Syarat Pertandingan;


1) Terbuka kepada seluruh Warganegara Malaysia
2) Tiada Had Umur
3) Berikan 1 nama beserta ertinya dalam penceritaan yang ringkas. Sila email ke akamikasupport@gmail.com
4) Peserta mestilah menyebarkan kepada 2 rakan rapat dengan isikan nama dan alamat emailnya untuk sama-sama dapat sertai pertandingan ini.
5) Pertandingan ini akan diadili oleh pihak akamika.
6) Tarikh Tutup Pertandingan ialah 30 Ogos 2009.
7) Penyertaan yang diterima selepas tarikh tutup ini akan di anggap TIDAK SAH.
8) Pihak Akamika berhak menggunakan butiran pemenang seperti gambar dan nama untuk tujuan hebahan kemenangan.
9) Pihak Akamika berhak meminda segala butiran tanpa notis bagi perkara-perkara yang difikirkan sesuai ketika pertandingan ini dijalankan.

HADIAH kepada Pemenang.
Seorang(1) x Hadiah Pemenang 2 pcs produk terbaru ini dengan cetakan gambar sendiri. Seorang(1) x Hadiah Khas(Kawan sama Menang) 1pcs produk terbaru ini dengan cetakan gambar sendiri.

Jika berminat untuk menyertai pertandingan ini ,Sila emailkan Penyertaan anda ke AKAMIKASUPPORT@gmail.com

dengan format seperti berikut:

Tajuk email :- Beri Saya Nama

Nama Peserta:

Nama Produk:
Penerangan ringkas.

Nama 2 Rakan anda:

1)
Nama
Email


2)
Nama
Email


Sila emailkan Penyertaan anda ke AKAMIKASUPPORT@gmail.com



Sunday, August 9, 2009

Akamika Special Edition


Salam kembali.. ya.. kali nie.. akamika design special edition oleh akamika.. Selangor soccer team.. so.. kalau ada penyokong2 selangor yang berminat.. boleh buat tempahan... Sila email untuk info lanjut mengenai setiap produk/design..

terima kasih..

p/s: jika ada yang berminat untuk jadik penjual bagi produk2 ini...pun boleh..sila email saya..

(Afdhal 0173722584)
email: akamikasupport@gmail.com

Thursday, August 6, 2009

Koleksi Keychain Akamika

Salam buat semua.. kini demam transfomer melanda kejap di Akamika..
Produk kali ini adalah Koleksi Keychain (transfomer)

Koleksi keychain la.. dengan kata lain..korang boleh buat tempahan sekiranya berminat..ye... Saya tak jual sebiji- sebiji ya..

Keychain ni ada dua side.. so.. berikut adalah Geng bagi Autobots:

Bahagian depan


Geng autobots nie ada 5 autobtos iaitu , Opitmus Prime, Jazz, Bumblebee, IronHide dan Ratchet


Bahagian belakang


Geng Decepticons .. cuma ada 4 sahaja..

Bahagian depan

Decpticons di wakili oleh..Megatron, Frenzy, Barricade dan juga Blackout

Bahagian belakang

Jadi keseluruhan koleksi transfomer ini ada 9 kesemuanya...dalam gambar seperti berikut:


So..kalau ada yang berminat untuk dapatkan koleksi ini..boleh email saya atau pun pm saya.. atas tempahan baru saya buat.. Kiranya 1 set 9 pcs keychain..

Tapi ..kalau ada yang memang tak berkenan geng decepticons.. tak mengapa.. boleh jugak tempah untuk geng autobots sahaja..
1 set 5 pcs keychain seperti gambar di bawah:


Tidak terhad kepada transfomer je.. anda boleh bagi sendiri design atau logo mahu pun gambar.. semua boleh buat..takder masalah... :)

Jika ada yang berminat.. untuk buat tempahan.. boleh email saya di akamikasupport@gmail.com untuk maklumat lanjut..

p/s: ada sedikit pembetulan.. geng autobots - Opitmus Prime, Jazz, Bumblebee, IronHide dan Ratchet dan geng decepticon adalah Megatron, Frenzy, Barricade dan juga Blackout.

terima kasih..


p/s: ini adalah cetakan decal.. sila perhatikan betul2 sebelum membuat tempahan.. pada yang tatau cetakan decal tu apa.. sila cari maklumat tersebut terlebih dahulu..

Wednesday, August 5, 2009

Gelas Slim

Ok..tempahan yang kali nie.. adalah tempahan dari Pn Asila.. yang nie diaorg bawak sendiri gelas nya.. saya cuma sediakan artwork dan buat sahaja.. so tatau la gelas nie nama apa... Pn Asila telah membuat tempahan sebanyak 100 unit.. cantik kan gelas nya?

Kalau anda suka.. sila cari dan bawak sendiri ya .. coz saya tidak menyediakan gelas berikut.

Jadi dengan kata lain..anda boleh bawak sendiri apa pun produk yang anda ingin cetak..

Harga..adalah mengikut saiz artwork..

Cepat..tempahlah sekarang...

Tuesday, August 4, 2009

mini akamika - order yang telah siap


Tempahan mini akamika oleh yantie & radzi.. sebanyak 100 pcs. Dengan tema bewarna lembut..



Tempahan mini akamika oleh andaman Sufiyah2u.Com sebagai cenderahati kepada pasangan Taufik & Hidayah dengan tema bewarna purple sebanyak 35 pcs.


mini akamika sesuai sebagai cenderahati bagi sebarang majlis.. jadi.. jika anda suka..tempahlah sekarang.....


Thursday, July 23, 2009

Coming Soon.. Produk Akamika


Akan datang ... lagi produk baru dari akamika...
' Nampak SEJUKKKKK.....' Tunggu...!!!

Friday, July 10, 2009

Produk UNIK & Terkini - mikaTee


Produk Terkini dari Akamika Gift telah di lancarkan.. 'mikaTee' yang amat istimewa. 'mika Tee' adalah produk dari jenis porcelin. Boleh digunakan sebagai bekas pensil dan pasu bunga mahupun untuk kegunaan lain..

Berbentuk baju, 'mikaTee' sesuai sebagai cenderahati bagi mereka yang inginkan kelainan.

'mikaTee' kosong.. beserta ukuran (dalam inci) bagi setiap sudut.Saiz nya hampir sama dengan sebiji mug standard.


Istimewa bagi peminat-peminat bola sepak, anda kini boleh mendapatkan cenderahati pasukan liga Ingeris yang anda minati..sama ada Manchester United, Chelsea, Arsenal,.. dan pasukan lain..
dan yang paling istimewa, anda boleh cetak nama dan no pemain yang anda minati di bahagian belakang.. seolah-olah seperti jersey anda sendiri...

Menarikkan???



Harga??
Harga pengenalan untuk produk 'mikaTee' ini adalah seperi berikut:

1 'mikaTee'(no + nama sendiri) = rm 20.00 seunit
(bagi pasukan yang sedia ada seperti di atas)

1 'mikaTee'(rekabentuk baru) = rm 25.00 seunit
(bagi pasukan yang tidak tersenarai)

1 'mikaTee'(rekabentuk baru) = rm 30.00 seunit
(selain dari pasukan bola)

Harga adalah termasuk kotak dan fix price. Harga tetap sama walaupun di tempah pada kuantiti yang banyak. Ini adalah produk UNIK dari akamika.

Anda suka kan produk ini? Jika berminat..tempahlah sekarang..

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com

Thursday, July 9, 2009

Curve Mug - Tempahan dari Pelajar


Tempahan yang di buat oleh seorang pelajar dari MRSM Kubang Pasu. Walaupun hari bapa telah pun berlalu.. namun beliau masih ingin menempah cenderahati istimewa ini khas untuk bapa yang tersayang.

Anda suka kan produk ini? Jika berminat..tempahlah sekarang..

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com

mini akamika - Hitam Putih

mini akamika bewarna hitam putih , menampilkan ciri-ciri cenderahati klasik untuk majlis perkahwinan mereka... bagi pasangan ina&izat dari temerloh pahang. Bewarna atau tak bewarna.. harga tetap sama.. pilihan di tangan anda..



mini akamika - nikman&fatehah


mini akamika - pasangan nikman & fatehah

Thursday, July 2, 2009

mini Akamika Extended


mini Akamika Extended

Kini satu lagi produk dari Akamika... hampir sama dengan mini akamika.. iaitu.. "Mini Akamika Extended" adik beradik kepada mini akamika yang sebelum ini. Produk ini amat menarik dan sesuai sebagai cenderahati exclusive.

Beza mini akamika dengan akamika extended?
Ok ..bezanya.. mini akamika extended.. mempunyai pemegang.. atau telinga.. menjadikan produk ini sangat exclusive.Malah mini akamika extended lebih tebal sedikit berbanding mini akamika yang terdahulu...

Harga??
Harga pengenalan yang di tawarkan adalah rm - - - seunit dengan tempahan minima 35 unit.

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika

Jadi apa tunggu lagi.. tempahlah sekarang.. sama ada untuk majlis perkahwinan anda, majlis syarikat , majlis harijadi.. mahu pun sebarang majlis yang ingin di adakan... Cenderahati Istimewa yang unik ini pasti menarik untuk anda..

Saturday, June 20, 2009

Akan datang ...Produk Khas..


Akan datang.. Produk Khas dari Akamika.. - Nama Produk? Blm ada nama lagi.. Jadi sekiranya ada yang berminat untuk menyumbangkan nama bagi produk ini ..adalah di alu2kan..sila tinggalkan di bahagian komen atau pun shoutbox.

Sedikit info mengenai produk ini, ia bersaiz besar... iaitu hampir sama dengan saiz standard mug yang anda selalu gunakan.. Dari segi kegunaan, terpulang nak gunakan sebagai apa pun.. sama ada nak jadikan mug untuk minum.. (maaf la takde pemegang). atau pun.. sebagai pasu bunga..atau .. tempat letak pensel.. dan macam lagi ikut kreativiti anda..

Sesuai di jadikan sebagai cenderahati untuk para PEMINAT BOLASEPAK .... kalau tak minat bola pun boleh .. design atas produk boleh di buat ikut kehendak pelanggan..

Bukan itu sahaja.. pelanggan juga boleh tulis nama dan nombor jersy di bahagian belakang..
Jadi ..nntikan kemunculan penuh bagi produk khas ini..

Rajin-rajin la singgah.. untuk mengetahui info terbaru...

TUNGGUU......!!!!

AKAMIKA
"Pasti menarik untuk anda"

Tuesday, June 16, 2009

Katana Wood Keychain

Katana Wood Keychain

Produk terkini dari Akamika... setelah beberapa lama mencari produk keychain yang sesuai, kini produk baru dari Akamika iaitu Katana Wood Keychain (KWK).
Produk ini sangat sesuai untuk di jadikan sebagai cenderahati perkahwinan mahupun cenderahati bagi sebarang majlis .

Berukuran 6.5 cm panjang dan 3.4 cm lebar dengan cetakan gambar peribadi mahupun logo menjadikan produk ini unik dan lebih menarik. Apatah lagi dengan adanya reka bentuk atau gambar boleh di cetak pada kedua-dua bahagian.

Katana Wood Keychain (sample half design)

Jadi jika ada yang berminat untuk dapatkan atau ingin membuat tempahan produk ini, berikut adalah harga yang di tawarkan.

Harga Terkini bagi produk KWK ini:
1) Half design - 1 side - rm 1.50 seunit
2) Half design - 2 side - rm 2.00 seunit

3) Full design - 1 side - rm 2.50 seunit
4) Full design - 2 side - rm 3.00 seunit

Tempahan minima bagi produk KWK ini adalah sebanyak 24 Unit dan harga yang tertera adalah tidak termasuk kos penghantaran dan pembungkusan.

Jadi apa tunggu lagi.. jika anda inginkan kelainan .. tempahlah sekarang...!!!

Cenderahati Akamika - 'Pasti menarik untuk anda'

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com