Sunday, January 16, 2011

Aisnic G - Ekslusif, Cantik , Menawan


Review Produk untuk kali ini adalah Aisnic G - Ekslusif, Cantik lagi Menawan...

Bersaiz mini .. 2x2 inci atau bersamaan 5x5 cm menjadikan ia produk yang sgt comel.

Jenis gelas frosted ini, nampak lebih eksulif cantik lagi menawan dengan cetakan gambar yang berukuran 1.5x1.5 inci bagi sebarang majlis yang di raikan.



Cetakan gambar atau design anda..boleh bewarna penuh mahupun satu warna sahaja.. dengan harga yang tetap sama...

Gelas unik ini.. pastinya membuatkan majlis anda lebih menarik buat tetamu anda...
Jadi apa tunggu lagi... tempah la sekarang.. dengan tempahan mini sebanyak 35 pcs..

Istimewa :- Untuk tempahan melebihi 500 pcs "PERCUMA KOTAK HANDMADE MINI GIFT BOX."

Senarai harga mengikut kuantiti dan sample barang lain boleh di rujuk pada webrasmi
www.akamikagift.com



Jadi.. apa tunggu lagi.. kalau ada yang berminat.. meh la tempah sekarang.. ingat..
Hanya di Akamika Gift
"Pasti Menarik Untuk Anda"

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

6 comments:

Anonymous said...

Salam..leh tak nak tau braper sy leh dpt if nak tempah 1000.tq.

mamita said...

salam, saya juga ingin tahu harga untuk 1000 unit bagi gelas frosted mini ini, thanks

Cenderahati | Cenderamata | Akamika Gift said...

bagi 1000 pcs - harga RM 3/pcs dan percuma 1 item free gift (pinggan bercetak dengan gambar bersaiz 6 inci)

Dairy said...

boleh sy tau gambar ni print atas gelas atau sticker?

1 lg.. kalau kotak handmade tu saje ada jual tak? size kotak?

tq

Cenderahati | Cenderamata | Akamika Gift said...

ini adalah sticker.. kalau nak yang direct print pun boleh...tapi harga 2 kali ganda.. dan warna limited.. + minimum order 500 pcs keatas

kotak handmade - ada jual..tapi kena order 2-3 bulan awal dari majlis. saiz lebih kurang 2.5x2.5 x2.5 inci

Cenderahati | Cenderamata | Akamika Gift said...

p/s :- bukan sticker biasa ye..