Monday, February 28, 2011

Expo Kawin - Wangsa Walk Mall


Salam buat semua pelawat-pelawat di akamikagift.

Akamikagift.com merupakan salah seorang peserta Rahsia Cetak (Geng RC).

Gabungan Peserta RahsiaCetak (Geng RC) akan membuat pameran sulung di Wangsa Walk Mall pada 4-6 mac 2011 ini 10am-10pm.
Bawa bersama kupon ini semasa datang ke booth kami untuk mendapatkan diskaun + Free Gift Istimewa. Anda boleh snap shoot atau print kupon ini untuk dapatkan diskaun dengan pembelian minima RM 200 sahaja!!*

*tertakluk pada terma dan syarat.

Temui kami di bahagian CENTRAL ATRIUM - wangsa walk mall

Jom beramai-ramai ke booth kami.. pasti ada sesuatu yang menarik untuk anda....

JUMPA DI SANAAAA......!!!!!!

Saturday, February 19, 2011

Jigsaw Puzzle - Berapa minit anda mampu siapkan??

Salam khamis buat semua.. walaupun hari ini sibuk.. tetapi nak jugak sempat-sempatkan diri untuk update kejap blog ini.. rasa mcm tak lengkap kalau tak update blog ari ini...

Pasti ramai yang penah main item kali ini..Iaitu Jigsaw Puzzle.. Penah? mahupun secara online.. atau pun secara fizikal (real item) . Hah berapa minit atau berapa lama anda mampu siapkan sesuatu saiz puzzle? mesti la bergantung kepada saiz dan bilangan kepingan puzzle yang hendak di susun..ye tak?


Kalau beribu-ribu keping..pasti akan amik masa yang agak lama. Saya juga sendiri pernah susun puzzle bersaiz besar.. kalau tak silap 1000 keping.. dan amik masa dalam 1 minggu kalau tak silap.. buat skit2.. bila dah siap.. Fuhh!! satu kepuasan yang tidak terkata... Skrg nie.. pulak.. saya cuma mencetak puzzle sahaja.. hehehe.. tapi takde la besar2.. paling besar pun saiz A4 sahaja..

Puzzle yang di cetak ada beberapa saiz iaitu A4, A5 (separuh dari A4) dan saiz mini. Jika ada yang berminat..boleh buat tempahan.. dengan email tempahan anda ke info di bawah.

Puzzle anda boleh apa sahaja gambar yang anda inginkan.. sama ada gambar peribadi, gambar pasangan, banggunan, panorama, binatang, artis dalam dan luar negeri, dan pelbagai lagi.. dan sangat sesuai di jadikan hadiah atau pun doorgift.

Jadi apa tunggu lagi..

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Sunday, February 13, 2011

SYABAS - Dah bayar bil air??

Salam buat semua.. eh dah check peti surat ke belum ?? Bil laterik dah byr?Bil air dah byr? ..
tiap2 bulan pasti akan dapat bil dari TNB dan juga SYABAS. Ops.. negeri lain..lain la syarikat bekal air ye... nie untuk negeri selangor je..

p/s : - jangan lupa bayar bil air anda..

Bercakap pasal SYABAS, tempahan kali ini .. adalah dari SYABAS kuala selangor.... Tall Mug Biru.. dengan tem Program Kesedaran Pengguna Kualiti Air. Maklumla.. air..so semua biru je..:)

Sebenarnya dah banyak kali diaorg buat tempahan..tapi ... saya tak update kan entry untuk tempahan ini kerana tak sempat.. so sementara ada sempat la saya upkan entry ini.

Untuk item ni.., saya masih belum update di webniaga.. jadi..sekiranya ada yang berminat, boleh email terus kepada saya.

Item ini adalah " Tall Blue Mug " -

Untuk melihat produk-produk akamikagift yang lain, anda boleh ke webniaga akamikagift.com

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


Personalised mug , inner colour mug , heat press mug , decal mug, standard white mug, custom mug , mug printing

Saturday, February 12, 2011

anda pernah dengar nama Shalin Zulkifli?

Anda penah dengar nama ini Shalin Zulkifli ?
Pasti ramai yang tahu kan.. beliau adalah pemain bowling negara dan telah pun berkahwin dengan Azidi ameran juga bekas pemain negara. wah..kedua2 pasangan suka main bowling.. hebat..!!

Cerita pasal bowling.. tempahan kali ini adalah dari En Amin iaitu standard inner colour mug yang di tempah sebagai hadiah untuk "Pertandingan Bowling JPZ 2010/2011" di tempat kerja beliau.



Ada 3 warna yang di pilih bagi membezakan Johan, Naib Johan dan tempat ketiga iaitu Merah, Hijau dan Kuning.

Kata beliau..ingin sedikit kelainan dalam pertandingan bowling kali ini ..memandangkan selalunya pemenang akan di berikan medal atau trofi, tapi kali ini..cadangannya bagi hadiah cenderahati mug.

Design di hasilkan oleh akamikagift dan telah di persetujui oleh beliau. Jika anda inginkan design yang di reka oleh saya , charge artwork/design RM 10/design. Jika anda telah pun siapkan design anda sendiri maka FOC la.

Erm.. menarikkan... selain daripada di jadikan sebagai cenderahati perkahwinan atau doorgift, ia masih boleh di jadikan sebagai cenderahati hadiah pertandingan. Yang lebih menarik..ialah anda boleh cetak gambar apa sahaja di atas permukaan mug ...termasuk gambar anda sendiri :)



Untuk melihat produk-produk akamikagift yang lain, anda boleh ke webniaga akamikagift.com

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


Personalised mug , inner colour mug , heat press mug , decal mug, standard white mug, custom mug , mug printing

Thursday, February 10, 2011

Mirror Button Keychain - Pink & White

Setelah dua tiga hari saya tidak sihat..hari ni.. dah baik skit dari sakit tekak dan batuk... aclty bukan sakit tekak n batuk sahaja..tapi.. turut alami sakit kepala... tu pasal tak dapat nak update review bagi produk-produk akamikagift.

Jadi hari ni.. dengan kesihantan yang telah mengizinkan..dapat la update... So apa produk review untuk hari ini?

Mirror Button Keychain - berukuran 58mm diameter, di lengkapi dengan ring kecyhain dan juga cermin di bahagian sebelah nya.

Ini adalah salah satu tempahan dari pelanggan akamikagift . Cenderahati ini di buat bagi majlis cukur jambul anak beliau. Warna lembut iaitu pink dan putih menjadi tema pilihan dan sangat sesuai untuk puteri kecil beliau.

Menarik dan cantik ... sure para tetamu beliau lepas nie boleh gantung keychain ini di beg, kunci, atau di mana2 sahaja..

Anda bagaimana? jika berminat untuk menempah mirror button keychain ini, jangan tunggu lama..buat la tempahan sekarang...

Ops... untuk tempahan mirror button keychain ini.. item ni pre order. Anda perlu buat tempahan 1 bulan sebelum majlis .. Untuk kurang dari 1 bulan, tempahan untuk item ini adalah tidak sah.Dengan kata lain.. no last minit order untuk produk ini. Harap maaf ye..

Jadi apa tunggu lagi...tempahlah sekarang dengan membawa mug anda sendiri..!!!

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


Mirror Button Keychain , Custom Button Keychain , Personalised Button Keychain , Occasion Gift , Door Gift , Wedding Gift

Tuesday, February 8, 2011

Promo Produk AkamikaGift

Sementara saya di landa sedikit masalah kesihatan..(Selsema) .... kita layan dlu video promo khas dari akamikagift.com sambil bersantai...dengan lagu SENYUM

video

Thursday, February 3, 2011

Selamat Tahun Baru Cina - Promosi??

Selamat Tahun Baru Cina - "Happy Chinese New Year"
untuk rakan-rakan dan juga para pelanggan akamikagift.com yang berbangsa cina.

dan bagi mereka-mereka yang bercuti dan balik kampung tu.. berhati-hati ketika memandau dan semoga selamat sampai ke destinasi. Selamat bercuti.. jangan lupa.. minggu depan masuk keje balik yeayy...:)


Akamikagift.com tidak pulang bercuti.... tapi bukan bermakna Akamikagift.com di buka sempena cuti CNY nie.. Kitaorg pun tutup jugak..cuma di tutup untuk tempahan secara offline sahaja dan juga walkin customer. So kalau nak tempah.. anda perlu buat tempahan secara online..

Jadi ... apa yang menarik sempena CNY nie.. takde promosi ke??? Buat masa sekrang nie..takde promosi.. akan tetapi.. akamikagift.com ada menawarkan cabutan hadiah minggu untuk pengguna facebook dan juga twitter. Nak menang hadiah minggu dari akamikagift?? boleh klik di sini: - Hadiah Mingguan dari Akamikagift.com

Apa tunggu lagi.. cara2 penyertaan sangat mudah.. kalau berminat..boleh join.. tak perlu keluarkan satu sen pun.. hanya klik dan isi form.. sangat mudah.. Kalau suka.. boleh share dengan kawan.... cepat2..!!!