Tuesday, September 25, 2012

Cenderahati PVC keychain dari aeroline.com.my

Salam buat semua..
rasa macam dah lama tak update sebarang review untuk blog review cenderahati dan cenderamata akamikagift ini.... sebab nya..ada beberapa pelanggan akamikagift email dan sms.. bertanyakan sama ada perniagaan ini masih di jalankan atau tidak.. dan jawapannnya adalah..

YA! CENDERAHATI DAN CENDERAMATA AKAMIKAGIFT ..MASIH BEROPERASI SEPERTI BIASA !!! Cuma blog review je kurang sempat nak update.. kerana kami mendapat tempahan yang LUAR BIASA!!..

Jika ada ragu2.. anda boleh add kami di facebook  - akamikagift atau akamika san

atau ... anda boleh terus ke studio akamika - di seksyen 16 Shah Alam berdekatan dengan padang jawa. - macam2 ada di studio akamika.. tak percaya.. cer datang dulu dan lihat..

Ok..review kali ini adalah tempahan Cenderahati PVC keychain 1.5inci x 1.5 inci 2 sided.. yang telah di tempah oleh.. Aeroline.com.my. Tau ke apa itu aeroline??? 
Sebuah perkhidmatan bus excutive di malaysia ..boleh booking online.. siap ada makan lagi.. n pilih tempat duduk... .....psssss ada pramugari /pramugara ..cam naik flight tau...  :)

Sebanyak 160 pcs cenderahati comel pvc keychain ini ... telah di tempah oleh aeroline sebagai doorgift..
dan telah di siapkan dalam masa lebih kurang 1 minggu... nasib baik la ada stokkan... :)

di bahagian depan cenderahati ini.. tertulis "going futher to connect "
"menjangkaui keeratan perhubungan" .. apa maksud nye?? anda faham ?? kalau faham..sila la komen di bawah.... tapi yang pasti nya..cenderahati ini akan sentiasa menjadi ingatan bagi mereka yang bertuah menerima hadiah istimewa ini..


Jadi ..jgn lupa... areoline.com.my ..... bus malaysia singapore... the conveient way..untuk terbang.. hihih....jangan tak terbang tau....

So.. jika ada mana2 syarikat ..atau business owner la kan..nak bagi cenderahati ini as doorgift ke.. free gift ker.. pada customer anda... anda boleh buat tempahan dengan mengemail kan kepada info di bawah. Anda bukan sahaja membeli dari akamikagift.. tapi cenderahati anda..akan mendapat review percuma di blog kami......

Jadi ..apa tunggu lagi..

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.