Tuesday, July 26, 2011

Button Badge Muslimah

Bersempena ramadhan yang bakal menjelang tiba..
Button Badge Muslimah...

Pelbagai design yang menarik..

Boleh di simpan sebagai koleksi...

Mahupun sebagai nasihat...

Boleh campur2 design...
harga bermula dari RM 3 untuk 20 pcs hingga 100 pcs.
Harga bergantung kepada kuantiti tempahan...

Saiz button badge ini adalah 58 mm diameter.


Jom tempah sekarang...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Friday, July 22, 2011

Beg Sandang Bercetak Istimewa

salam jumaat buat semua...
Sebelum bercuti hujung minggu ini.. kali ni saya uploadkan produk baru di studio akamika - akamikagift iaitu.. "Beg Sandang Bercetak"

Beg sandang bercetak ini ada 3 saiz.. - Kecil , Sederhana dan juga Besar.
Saiz untuk yang paling kecil adalah 44x38x33cm
Sederhana 43x32x37cm
dan Besar 60x31x34cm

Cetakan boleh di buat penuh untuk beg sandang bersaiz kecil
gambar yang tertera adalah contoh sahaja...

Apa yang menarik nya Beg Sandang Bercetak ini?? .. Pasti anda tertanya-tanya..
Pertama nya.... cetakan adalah berbentuk custom.. anda boleh cetak gambar apa saja...
Sama ada gambar artist kegemaran anda, mahupun wajah anda.. atau pun .. movie kesukaan anda...

Kedua - Ini yang paling best.. jika ada telah bosan atau inginkan pelbagai gambar lain... anda tak perlu beli beg baru... anda cuma perlu beli cover hadapan sahaja... so boleh tukar2...
Seandainya ada 7 design.. boleh la tukar2..setiap hari satu design... nampak mcm ada banyak beg.. tapi sebenarnya..1 beg je....cover beg je boleh tukar2.. kan menarik?
Macam handphone la..yang korang dok tukar2 tu ...


Jadi.. apa tunggu lagi.. jom tempah satu... ops!! nak tau harga ye? ok..yang paling kecik ..harga RM 40 sebuah.. untuk yang lain2 boleh request ye...

Jom tempah sekarang...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Wednesday, July 20, 2011

New Item Akamikagift - Magnetic Puzzle

Selamat Pagiiiiiiiii... Malayysiaaaaaa....
Ok.. Pagi nie.. saya nak umumkan... produk baru di akamikagift iaitu - Magnetic Jigsaw Puzzle (Custom Printing)
Hah?? Menarik kan... magnetic puzzle ini ..boleh di tampal di peti ais.. dan sebarnag permukaan besi...

Ada 3 size untuk magnetic jigsaw puzzle ini.. iaitu saiz mini (9.8cm x9.8cm) , sederhana - A5 dan besar bersaiz A4. Dan harga nya berbeza2 bermula dari RM 15 untuk saiz Mini.

Gambar pada permukaan magnetic jigsaw puzzle ini.. boleh di cetak dengan sebarang gambar.. tidak kira sama ada gambar anda sendiri..mahupun gambar artist kegeramaran anda.. dan juga koleksi-koleksi gambar movie terkini...

Sangat cantik dan unik.... apabila anda membuat pilihan gambar anda sendiri..
Ia boleh di jadikan sebagai hadiah hari lahir buat yang tersayang mahupun sebagai doorgift untuk majlis-majlis keraian ..

Jadi..apa tunggu lagi... Jika ada tempah untuk kuantiti melebihi 20 pcs keatas.. harga istimewa untuk anda...

Jom tempah sekarang...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.