Saturday, September 12, 2015

TROFI KARAOKE - CENDERAHATI DAN CENDERAMATA AKAMIKAGIFT

TROFI KARAOKE 

Tempahan dari jauh .... trofi karaoke siap di cetak ... 
anda cuma perlu bagi perkataan untuk di cetak.. yang lain2 kami akan sediakan..

Sesuai sangat untuk pertandingan karaoke bagi mereka yang minat dengan nyanyian...

jadi apa tunggu lagi? 
Karaoke jom!


Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Friday, September 11, 2015

ALA TOMEY TOMEY - PILLOW CHUSION CENDERAHATI AKAMIKA GIFT

PILLOW CHUSION COMEY

ala..tomey tomey.... buat la sebijik dua utk anak akak yang comel comel...tu...Bukan selalu... kalau xde anak..buat utk anak buah ke..anak sedara ke..

kot2 la rindu..boleh peluk...yg akak akak tu..bawak je bantal tu pegi opis... sambil.buat keje boleh tenung n.peluk "anak" yang comei lagi.kiut tu
.. yang abang2 sado...tu tak payah bawak la

.kang pelik.pulak apa orang Kate... cuma belikan bagi dekat akak... hihihih amacam..best ni...

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Thursday, September 10, 2015

BUY 1 FREE 1 - JIGSAW PUZZLE - Cenderahati akamikagift


BUY 1 FREE 1 - JIGSAW PUZZLE (tanpa frame)
Beli 1 percuma 1 .. kalau beli 2 ...percuma 2 la.. 
Jigsaw puzzle bersaiz A4 sahaja untuk promosi ini....
Tidak termasuk frame ye...

Ok ..senang cerita.. nak tempah .... pm aje... atau ke Cenderahati Akamika Gift dan boleh tempah di page berikut...
Pm gambar yang boleh terus di cetak.. siap cepat.... 
senang dan mudah.. kalau nak jadikan hadiah cenderahati hari lahir.. lagi la senang..boleh terus hantar pada penerima..

Itu aje.. tulis panjang2 pun... kalau korang memang nak tempah.. tengok gambar aje pun ..dah terus pm.. tak perlu baca pun..kannn 
smile emoticon

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Wednesday, September 9, 2015

BOS YANG BUAT! Cenderahati dan cenderamata Photo Props

BOS YANG BUAT!
Ada satu cerita.... cerita kawan saya.... ada sorang customer dia nie... marah.... ops.. sebenarnya.. tak berapa puas hati ... (ayat betul nye la) .... customer nie .. nak jugak si bos yang buat keje tu..... dia tak nak pengganti... dia tak nak staff lain yang buat... dia nak BOS YANG BUAT keje tu jugak... jadi di pendek kan cerita.... yang sambungan cerita tu... tak payah cerita la .tak penting sangat...
cuma nak bagitau..

 PHOTO PROPS dalam gambar nie... BOS YANG BUAT! okay..... Baca sekali lagi betul2.. BOS YANG BUAT dengan penuh KASIH SAYANG..... istimewa untuk customer Cenderahati Akamika Gift..... di buat khas.. ikut permintaan customer...

Jadi .. jika anda nak BOS YANG BUAT Kan... sila pm BOS... hihih.. tapi jangan cerewet sangat... nanti BOS taknak buat.. hahahaha....... (orang seni kalau dia cakap dia taknak buat.. memang dia taknak buat terus) .... jangan cerewet sangat la ye..




Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Tuesday, September 8, 2015

SUPERMAN ORDER FRIDGE MAGNET TUK KAWIN? - Cenderahati Perkahwinan

Cenderahati Perkahwinan Fridge Magnet 

Semalam staff admin tunggu superman datang pick up tempahan ...tapi dia tak datang... mungkin banyak sangat orang mintak tolong kot... hihihi... jadi hari nie...staff admin bagitau..superman dah datang amik... itu pun lewat dah... masa kedai dah nak tutup... nasib la sempat sampai sebelum kedai tutup.... hihihih
Promosi kini .. hanya dengan harga rm 1.10 perpcs  - dengan tempahan minima 100 pcs
Cenderahati Perkahwinan yang paling budget masa kini.. cantik..menarik.. dan tertarik...


SUPERMAN ORDER FRIDGE MAGNET TUK KAWIN?

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Monday, September 7, 2015

Wedding Cinematography - Pixelworks Studio

Setiap hujung minggu ada je saya upkan status.. pegi shoot wedding di sana sini... ok kali nie..sy up kan sedikit sedutan hasil shoot video kawin pada hujung minggu tu.......
jika suka dan nak buat tempahan untuk majlis anda... ..sila ke website dan contact sale person kat page tu ye .. pakej dan detail akan di explain oleh sale person kami yang kiut lagi comel tau.....

Malay Wedding Cinematography starts from RM1500 per event 

Package inclusive of:

1 Event coverage,
2 HD DSLR Videographer,
1 Event Highlight,
1 Full Video (30min),
2 DVD with printed cover

Mug 2nd Reunion SK LKTP Jengk - Cenderahati dan cenderamata


Mug 2nd Reunion SK LKTP Jengka 13 siap! (30 pcs)
Ramai yang mengadakan reunion akhir-akhir ni. Reunion sekolah, universiti dan macam-macam reunion lagi. Jadi apa tunggu lagi? Jadikan majis reunion anda suatu kenangan yang manis dan indah dengan Cenderahati Akamika Gift!
Cenderahati mug ini...bertemakan warna biru..

Siap di cetak dengan nama untuk setiap satu mug dengan cetakan warna penuh ... di buat khas di cenderahati akamika gift


Siap kotak...  

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Tuesday, September 1, 2015

NON WOVEN BAG - MEDIUM MARKETING PHOTOGRAPHER

Non Woven Bag..salah satu lagi produk keluaran cenderahati akamika gift
Apa yang menarik sangat dengan non woven bag ini??
Pasti ramai yang tertanya tanya.. 

Ok.. Non Woven Bag kali ini... di tempah oleh beberapa orang photographer...
Hah... pastinya ramai yang tertanya tanya... buat apa diaorg tempah bag ini..? 


Jawapannya adalah.. untuk isi album perkahwinan pelanggan mereka yang telah pun siap.. 
dan juga isi soft copy... frame dan item item tambahan yang telah di tempah oleh pelanggan mereka...



Itu je? sebenarnya... bukan itu sahaja... non woven bag ini menjadi satu medium pemasaran bagi golongan photographer ini.. di mana.. mereka boleh cetak logo brand atau jenama mereka... supaya lebih di kenali ramai...tak gitu? 

Yang kedua.. bukan sekadar brand.. tapi contact no, website.. bagi memudahkan pelanggan lain hubungi untuk buat tempahan jurugrambar perkahwinan.. 



Amacam? tak best lagi ke tu? kan.. best dah ni.... Ok... tambah skit lagi.... bukan sekadar hitam putih aje.. tapi anda boleh cetak dengan full color printing...  cetakkan berwarna .. nak cetak gambar pengantin terus pun boleh...takde masalah....  kan best tu?

Nak lagi best... tiada tempahan minima... anda boleh tempah walaupun 1 pcs...  dengan sebarang design.. atau gambar .

Non Woven Bag ini hanya warna putih bagi memudahkan cetakan warna penuh atau full color printing..  jadi harapnya..takde la yang request nak warna lain.. sebab non woven bag ini memang di buat khas untuk cetakan warna penuh.

Ada 2 saiz.. saiz A4 dan juga saiz A3.


Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram