Wednesday, December 16, 2015

JAM REUNION DAN GATHERING SEMBRA - CENDERAHATI CENDERAMATA AKAMIKAGIFT


Salam kembali..dan apa khabar semua??

  Pasti ramai yang ternanti nanti..dan tertanya tanya.. blog akamikagift nie tak di update ke? 
Dah tak beraktif ke? 
Ok jawapannya.. sekarang ini musim cuti sekolah.. jadi ramai la customer akamika yang tersayang buat tempahan..  macam macam tempahan..sehinggakan saya tak sempat nak update entry entry terkini...

Musim cuti sekolah ni.. ramai la yang buat aktiviti reunion.. masa nie la nak jumpa kawan2 yang telah lama tak jumpa.. 
Update kali ini adalah tempahan jam bercetak dari SEMBRA .. 
untuk majlis reunion dan gathering.. 


Jam siap di cetak dan di pack.. di balut dengan cantik... dan di ikat riben.. tapi dalam gambar masih dalam proses ikat riben.. 


Pelbagai bingkai warna .. dengan empat warna.. dari merah, biru, hitam dan kuning..



Untuk yang nak buat tempahan..tak boleh pilih warna ye.. warna kita akan bagi ikut stok yang ada,. biasanya campur2... sebab stok datang dalam kotak pun dah campur2.. jadi nasib la dapat warna apa pun..  


Ok.. dah siap..nie boleh la pos.. postage biasanya di buat melalui pos laju.. bagi yang tinggal di kawasan selangor dan kuala lumpur.. kalau tak nak pos.. boleh datang pick di akamika gift.. Lokasi di seksyen 19 shah alam.. dekat je tu..

Bagi yang tak berkesempatan nak datang.. boleh tempah secara online.. dan jika tak boleh nak pick up... penghantaran via runner jugak di sediakan.. tapi mahal skit .. harga minimum untuk runner RM 35 .  Jadi fikir fikirkan sama ada nak dtg pick up atau upah runner atau pos laju ye.. 

Untuk tempahan.. gambar boleh di cetak dengan gambar apa saja.... bagi design...jika nak pihak akamikagift designkan..cas design bermula dari rm 30 per design...(p/s: gambar di atas.. bos yang designkan)   kalau rasa tak nak byr design..boleh sediakan design siap2.. dalam bentuk bulat dan bentuk jam ye.. 

Orait.. Jika suka..... boleh terus hubungi akamikagift di bawah.. 

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)
01137676810 Niefa (sale person 3)
01137676810 Niefa (sale person 3)
*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Kunjungi showroom kami di:
58-2,Jalan Nelayan B 19/B, Seksyen 19, 40400 Shah Alam,Selangor

No comments: