Saturday, February 13, 2016

ASYIK NAK MELARAM DENGAN BAJU BARU JE!


Salam kembali

Minggu nie pasti semua baru je balik dari bercuti Raya Cina... 
mesti penat lagi kan...

Aclty bukan nak cerita pasal minggu nie.. tapi cerita nie adalah cerita minggu lepas.. iaitu sebelum cuti

Tempahan Tshirt bercetak dengan design sendiri banyak di terima sebelum cuti.. 

maklum la.. ada yang nak buat family day ..ada yang nak buat reunion.. masa cuti la.. 

Apa lagi nak melaram la dengan tshirt baru ...satu family plak tu sama... 

Tempahan ini di tempah oleh pn farah .. dia nak satu family punya tshirt dengan tema warna biru..


Tema warrior.... untuk adik , kakak , ibu  dan ayah..  

Macam comel nye kata nya.. macam cantik je kata nya...semua nya di cetak di cenderahati akamika gift ye.. in house production..bukan sub di tempat lain tau.. 


Ok design dari cenderahati akamika gift seterus nya adalah.. design misai dengan bibir.. iaitu mr dan mrs... masih lagi tema warna biru... tapi biru cair skit...

Pada yang berminat untuk buat tempahan dengan cenderahati akamika gift nie.. tshirt nye ada lengan pendek dan juga lengan panjang...  
dari saiz XS sehingga la XXXL utk dewasa ye.. 

Untuk kanak kanak pulak.. ada saiz dari 1 tahun hingg 14 tahun.. tapi kanak2 semua nya lengan pendek...
Ok sebelum buat tempahan tu..saya tunjuk satu lagi design dari cenderahati akamika gift yang pelanggan tempah.. iaitu king dan queen..
bertemakan warna biru gelap..  nampak lebih exclusive.. 

 Kalau tak nak letak tulisan queen dan king tu..boleh la gantikan dengan nama anda.. takde masalah.. segala2 nya di akamikagift kami boleh custom kan untuk anda.. 
dan yang paling best nye..  owner sendiri yang akan siapkan tempahan baju anda tu.. 


astikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

********WAKTU PEJABAT SAHAJA - 10 PG HINGGA 6 PETANG ********
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

*****************************************************************************************

********SELEPAS WAKTU PEJABAT - 7 PTG HINGGA 7 PAGI ********
Whatsapp sahaja
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)
012-5703950 Siti (sale person 6)

Whatsapp sahaja
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)
O16-3239687 Nurul (sale person 5)

************************************
email : - 
akamikagift07[@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

Perkhidamatan kami seperti dibawah :
► Cetak Fridge Magnet
► Cetak Tshirt
► Cetak Mug
► Cetak Medal & Trofi
► Cetak Banner & Bunting
► Cetak Canvas
► Cetak Bantal & Jigsawpuzzle

✄ ============================================
KEISTIMEWAAN KAMI Cenderahati Akamika Gift
✄ ============================================

+ Berpengalaman lebih 4 tahun dalam industri 
cenderahati/cenderamata
+ Kualilti printing adalah yang berkualiti, cantik lagi menarik.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
+ TIADA tempahan minima bagi 80% dari produk cenderahati kami (anda boleh tempah walaupun 1 pcs)
KELEBIHAN TEMPAH DENGAN KAMI :
● tidak perlu ke kedai sendiri.(anda boleh tempah secara ONLINE)
● Barang terus sampai ke rumah.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami..
SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA...

Kunjungi showroom kami di:
58-2,Jalan Nelayan B 19/B, Seksyen 19, 40400 Shah Alam,Selangor 

No comments: