Thursday, August 21, 2014

Sticker Bercetak Pelbagai Bentuk dan Saiz - cenderahati dan cenderamata bercetak

Sticker Bercetak dengan pelbagai saiz dan juga bentuk. 
Haa istimewa kan.. selalu kalau tempah sticker mesti bentuk bulat.. atau petak je.. 
kali ini .. di cenderahati akamika gift.. kami ada sediakan cetakan sticker yang pelbagai saiz dan juga bentuk 

cakap je nak saiz dan bentuk macam mana.. kami boleh sediakan..  tapi kalau dah name pun custom bentuk dan saiz.. ada sedikit extra cas la kan....

Untuk sticker nie.. sesuai bagi mereka yang ada produk untuk di jual.. 
tapi tak semestinya untuk peniaga sahaja..
sticker ini juga boleh di designkan.. untuk di lekatkan pada doorgift bagi sebarang majlis.. seperti majlis perkahwinan.. majlis harijadi.. akikah atau pun sebarang majlis keraian...
Harga sticker.. paling minima adalah dari 0.10sen sekeping.. bergantung pada kuantiti yang anda inginkan.. 
Jika banyak lagi murah.. kalau sikit.. harga agak tinggi sedikit.. tapi masih di dalam budget...

Pasti ada yang tertanya tanya.. jenis sticker... itu adalah soalan lazim jika ada yang nak buat tempahan.. 
jenis sticker adalah mirrorcoat / glossy sticker
kalis air atau tak? Ye kalis air.. 

Tempahan minima untuk sticker adalah sebanyak 100 pcs.. kalau kurang dari tu.. pun boleh sebenarnya..tapi harga nanti macam tak berbaloi..jadi di nasihatkan buat tempahan melebihi 100 pcs..

Tempoh siap.. bergantung pada kuantiti.. bermula dari 3 hari bekerja..dan paling lama pun..dalam masa 1 minggu hari bekerja...

Jika berminat untuk tempahan cenderahati cenderamata yang unik dan menarik ini..anda boleh buat tempahan melalui facebook page kami di 
 
 
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
 
Jadi apa tunggu lagi..
 
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"
call/ sms :0173722584 (waktu pejabat)
wassap : 0173722584
 
email : - akamikagift [@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
--> https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift


No comments: