Thursday, April 9, 2015

[Plaque / Plak - tempahan hari guru 2015] cenderahati akamika gift


[Plaque / Plak - tempahan hari guru 2015]

Ya.. ini terbaru dari Cenderahati Akamika Gift ..
khas untuk hadiah hari guru tahun 2015.... "Exclusive." 

Sesuatu yang lain skit tahun nie...
ada 2 jenis.. yang satu tanpa frame.. satu lagi ada frame 
ada 3 saiz.. small, medium dan large..
4x6inch 5x7inch 6x8 inch

jadi apa tunggu lagi.. macam biasa la.. kalau berkenan.. sila pm.. pm segera supaya tak melepas harga istimewa ini...
boleh letak ucapan sendiri ... dah tambah nama.. kalau nak yang ready made seperti dalam gambar pun boleh..cuma perlu pakai permenant marker mata halus untuk terus tulis nama sendiri...



Jadi .. apa tunggu lagi.. buat lah tempahan sekarang.. seawal yang boleh.. supaya tempahan anda dapat di siapkan dengan segera..  


Untuk lebih murah.. adalah lebih bagi buat tempahan banyak.. baru la murah..lagi banyak lagi murah..
Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift

No comments: