Thursday, August 6, 2009

Koleksi Keychain Akamika

Salam buat semua.. kini demam transfomer melanda kejap di Akamika..
Produk kali ini adalah Koleksi Keychain (transfomer)

Koleksi keychain la.. dengan kata lain..korang boleh buat tempahan sekiranya berminat..ye... Saya tak jual sebiji- sebiji ya..

Keychain ni ada dua side.. so.. berikut adalah Geng bagi Autobots:

Bahagian depan


Geng autobots nie ada 5 autobtos iaitu , Opitmus Prime, Jazz, Bumblebee, IronHide dan Ratchet


Bahagian belakang


Geng Decepticons .. cuma ada 4 sahaja..

Bahagian depan

Decpticons di wakili oleh..Megatron, Frenzy, Barricade dan juga Blackout

Bahagian belakang

Jadi keseluruhan koleksi transfomer ini ada 9 kesemuanya...dalam gambar seperti berikut:


So..kalau ada yang berminat untuk dapatkan koleksi ini..boleh email saya atau pun pm saya.. atas tempahan baru saya buat.. Kiranya 1 set 9 pcs keychain..

Tapi ..kalau ada yang memang tak berkenan geng decepticons.. tak mengapa.. boleh jugak tempah untuk geng autobots sahaja..
1 set 5 pcs keychain seperti gambar di bawah:


Tidak terhad kepada transfomer je.. anda boleh bagi sendiri design atau logo mahu pun gambar.. semua boleh buat..takder masalah... :)

Jika ada yang berminat.. untuk buat tempahan.. boleh email saya di akamikasupport@gmail.com untuk maklumat lanjut..

p/s: ada sedikit pembetulan.. geng autobots - Opitmus Prime, Jazz, Bumblebee, IronHide dan Ratchet dan geng decepticon adalah Megatron, Frenzy, Barricade dan juga Blackout.

terima kasih..


p/s: ini adalah cetakan decal.. sila perhatikan betul2 sebelum membuat tempahan.. pada yang tatau cetakan decal tu apa.. sila cari maklumat tersebut terlebih dahulu..

1 comment:

a Y u said...

salam..keychain harga bape 1..?
klu book utk 600 pcs utk wedding,bpe harganye?
emel sy at shafizaidayu@yahoo.com