Thursday, March 31, 2011

Demam K- Pop Melanda....

Anda peminat K - Pop?? Super Junior, 2PM, 2AM, 4 Minute, SNSD, Big Bang, Shinee, Beast, Ft Island ,CNBlUE ..? Mesti muda - mudi sekarang kenal akan kumpulan-kumpulan dari korea ini..yang kini semakin hangat mendapat sambutan di Malaysia..


Dan baru baru nie..kalau tak silap ada yang dah buat konsert di malaysia.. iaitu "Super Junior" .. Haa sure ramai yang pegi... dengan bertemakan warna biru....
Yang dah pegi tu..banyak ke dapat cenderahati? kalau dapat beli ..bagus la.. tapi bagaimana yang tak pegi tengok? sudah pasti...takde la cenderhati nya ye.. tak pa..jangan bersedih... kini.. di akamikagift.. anda boleh dapatkan koleksi-koleksi kumpulan kegemaran anda...

Dari mousepad, button badges, keychain , mug, plate, bookmark, pillow cushion dan pelbagai lagi... boleh di tempah secara custom mengikut gambar yang anda inginkan... Kalau nak yang sedia ada pun boleh...seperti yang tertera di bawah.... ini adalah sebahagian yang sempat saya upload...

Mousepad (segiempat) - SNSD

Untuk mousepad, tiada minimum tempahan... bermakna..anda boleh beli walau hanya 1 item sahaja... nak tukar gambar lain pun boleh.. nak seperti gambar di atas pun boleh..

CBBlue - Button Badges

Girls Generations - Button Badges
CBBlue - Button Badges
2PM - Button Badges

Untuk button badges..anda juga boleh menempah walau pun 1 pcs.. akan tetapi..nnt tak berbaloi pulak sy nak pos semata2 1 keping ...sebab postage akan di buat menggunakan pos ekspress.
Jadi ..seelok2nya... minima tempahan 5 pcs.. baru la berbaloi jika di kira sekali dengan kos penghataran...

Mesti ada yang akan tanya.."kalau nak campur-campur boleh??" contoh nak keychain 1, button badges 1 dan mug 1. Boleh..kalau nak campur-campur boleh... Kalau macam nie .. lebih jimat kos penghantaran dan berbaloi la beli ..:)

Yang ni koleksi keychain - acrylic ..bersaiz lebih kurang 2 cm.. kalau nak satu set pun boleh. - 1 set ada 7 ..kalau nak sekeping je pun boleh...seperti dalam gambar ye...

untuk keychain .. juga tiada minimum order...

dan seterusnya.. pillow cushion... ha.. yang nie paling hangat di pasarkan oleh akamikagift.. cenderahati istimewa .. kalau jatuh..tak pecah..kalau pegang..tak berat.. kalau peluk.. best :)


ada beberapa warna..pillow cushion nie.. di datangkan dengan warna merah, biru cair, oren, pink tua (seperti dalam gambar) , pink cair, dan kuning..
Jadi boleh la request nak border luar tu warna lain...

Apa ?? tak cukup lagi... haa.. kalau tak cukup lagi.. ada lagi satu.. iaitu..tshirt yang boleh di cetak gambar kumpulan k pop yang anda minati.. tshirt nie cuma warna putih sahaja... cetakan..boleh full color..


Salah satu tshirt yang telah di cetak.adalah FT island.. haaa..boleh pakai nie..sambil tunjuk pada kawan-kawan kumpulan k pop yang anda minati.... Untuk tshirt nie..anda boleh tempah walau pun sehelai... dengan saiz bermula dari S, M , L, XL , XXl dan XXXl .

Jadi apa tunggu lagi... jom dapatkan cenderahati ekslusif K-Pop dari Akamika Gift.

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

2 comments:

NIA OSHIN said...

nak tanya, harga brg2 kpop tu brapa?? badges,bantal ngn keychain..sy teringin nk bli

Anonymous said...

salam....nak tanya button badges kpop & keychin kpop Tu brp harga utk 40pcs..