Monday, April 4, 2011

Custom Bookmark - Cantik dan menarik

Salam selasa buat semua...
Pernah beberapa kali, pelanggan saya bertanyakan soalan seperti berikut" Bookmark ada buat tak? " .. Jawapan saya masa tu..maaf..mmg saya tak buat...

Akan tetapi.. kini...bagi memenuhi permintaan pelanggan yang di sayangi... item baru di akamikagift.com iaitu Custom Bookmark..

Custom Bookmark ini.. di datangkan dengan 3 saiz yang .. anda boleh pilih dari 2x6 inci , 2x7 inci dan 2x8 inci. Tidak kira sama ada full color atau satu color.. harga bookmark ini tetap sama.. cuma yang berbeza skit.. sama ada nak ikat riben atau pun tak... kalau ada riben..ada la tambahan harga..

Custom bookmark ini ..bukan sekadar cetakan gambar2 artist, akan tetapi..juga boleh di berikan sebagai doorgift untuk majlis perkahwinan... ianya cenderahati yang unik jugak tu...

Harga bermula dari RM 2/sekeping..

Cenderahati ini boleh di tempah walaupun satu .. dengan kata lain..tiada tempahan minima..

Jom tempah sekarang..!!


Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

2 comments:

Jom Printing said...

terima kasih atas post ini... =)
t shirt printing

Deqla manjew said...

wahh penanda buku ni pun nmpk menarik...bole cetak gmbr masing2 x kat sini?