Tuesday, November 8, 2011

PVC Keychain terkini di akamikagift

Salam satu malaysia... rasannya hampir beberapa ketika blog ini..tidak berupdate...
bukannya menyepi kerana tiada produk untuk di update atau di review.. sebenarnya banyak.. cuma masa agak tidak menginzinkan... akan tetapi ..anda boleh add saya di facebook saya.. iaitu muhd afdhal (akamikagift) untuk melihat gambar2 produk lain..

Ok..cukup berceloteh seketika.. kini.. item terbaru di akamikagift..iaitu .. PVC Keychain. Saiz PVC berukuran 2.5x2.5 inci dengan harga permulaan dari Rm 3 perpcs bagi 1 side dan juga Rm 3.50 per pcs bagi 2 Side. Tempahan minima adalah sebanyak 12 pcs.. jadi kalau nak tempah sikit2 pun paling kurang 12 pcs ye.. kurang dari tu ..harga akan jadi tinggi skit..

saiz kalau nak besar lagi.. harga akan juga turut bertambah.. kalau nak kecik.. harganya tak berkurang.. sebab itu merupakan harga paling minimum .. jadi kalau nak saiz kecik lagi...takde masalah.. juga boleh request...

Buat sementara ini.. hanya bentuk segi empat sahaja... lain2 bentuk.. tidak di sediakan lagi.... cuma perbezaan pada corner sahaja.. sama ada nak rounded corner.. atau pun sharp edges.

PVC keychain ?? apa PVC tu?bagi yang tidak tahu... anda pasti ada kad Atm atau kad bank kan? atau pun id tag .. So itu la material nya..
Nipis..lagi ringan... :) Boleh di cetakan dengan pelbagai design dan juga warna..
Cantik di jadikan keychain.. atau pun di gantung pada beg ...:)


Menarik? anda sukakannya?? jadi apa tunggu lagi.. jom tempah sekarang... !!!

Jom tempah sekarang...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

No comments: