Wednesday, October 14, 2009

Manchester United Mug

Salam kembali..
rasa mcm lama tak update .. sebenarnya ada banyak item.. tapi tak berapa sempat nak update... apa2 pun saya akan try update jugak satu persatu.. berkemungkinan ada item yang dah lepas..
Ok.Kali nie.. adalah Standard Mug.. Manchester United..

Berikut adalah Mug tersebut.. yang nie standard mug tu ya..




Ok..kalau ada yang berkenan..or berminat nak beli.. Harga cuma RM 18/pcs termasuk kotak. Dan kos penghantaran RM 10/pcs.(Pos Laju). Kalau nak dtg amik sendiri pun boleh.. atau amik di area berdekatan Stesen Komuter Batu 3.

Untuk yang nak beli secara banyak.. sila email saya terlebih dahulu... harga boleh runding...

Buat masa.. untuk Manchester United jela.. yang lain2... akan menyusul.. so..tunggu... meh la singgah selalu..untuk update item ini..

terima kasih..:)

Harga Terkini..sila rujuk Katalog Akamika

(Afdhal 0173722584)
email: akamikasupport@gmail.com

No comments: