Thursday, May 17, 2012

Mug PUTIH Bercetak

Salam Jumaat buat semua...
haaa apa? dah ari jumaat?? esok dah sabtu..dah cuti hujung minggu..
apa plan hujung minggu anda?? kenduri kawin?? window shoping?? jalan2 di taman? berkelah?? Pasti ada macam-macam perancangan kan...

Ada yang buat reunion tak?? dinner ke??haa...pasti anda kan... sebb hujung minggu la baru free kan.....

jadi bila dah buat reunion ke..dinner kan...takkan la nak jumpa gitu je... mesti la nak ada tanda ingatan ..ye tak? ... tak kisah la tanda ingatan tu besar ke kecik... asalkan ada sesuatu yang boleh di kenang-kenangkan.... haaamcm student UPM nie.. diaorg buat event dinner..
Dan cenderahati mug bercetak di berikan sebagai tanda ingatan atau doorgift..

Cenderahati ini bukan setakat di jadikan hiasan di meja.. tapi boleh di gunakan untuk minum... haaa.. setiap kali minum... mesti ingat.. tak gitu... cenderahati ini lain dari yang lain.. yela.. apa yang lain nye?? dah name pun mug bercetak.. mesti la lain pada cetakan nye... kalau mug biasa2 yang anda beli di tesco ..ada diaorg bleh cetak ikut apa yang anda nak ke?? mesti takkan... itu la lainnye......


Cenderahati Mug Bercetak nie.. boleh di tempah bersama2 kotak... kalau tak nak kotak...kami di akamikagift boleh balut seperti dalam gambar siap riben.. cuma ada sedikit tambahan cas la.. takpe..yang penting CANTIK..MENARIK...kau memeng DEBOMMM.... itu yang penting... :)

Eh ...dah ada yang berminat nak tempah ke?? Kalau anda SUKA KANNYA.. anda boleh emailkan tempahan ke email di bawah.. sila buangkan tanda [ ] dan rapatkan semuanya ye...

Opss... anda boleh tempah walaupun SEBIJI ... haaaa apa??? SEBIJI je pun BOLEH?? yee... BOLEH... takde masalah... kerana apa?? Kerana ...

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com

"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com


sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


No comments: