Wednesday, October 28, 2009

Terma & Syarat Terkini Akamika

Mulai 1 November, Terma & Syarat berikut akan di guna pakai. Sila rujuk sebelum membuat tempahan. Bagi pelanggan yang telah email sebelum 1 November.. anda tidak terikat dengan terma & syarat ini.

Terma & Syarat Tempahan Akamika


1. Sebarang "booking", anda di kehendaki membuat pembayaran sebanyak 50% dari jumlah tempahan terlebih dahulu. Jika tidak, stok tidak akan di simpan untuk anda.

2. Setiap artwork yang di hasilkan oleh Akamika, akan di kenakan cas sebanyak RM 20 dan pertukaran boleh di buat sebanyak 3 kali sahaja sekiranya tidak berpuas hati. Selebihnya akan di kenakan cas tambah rm 5 untuk setiap pertukaran.

3. Artwork akan di siapkan setelah pembayaran deposit sebanyak 50% dari jumlah tempahan bersama-sama dengan tambahan cas artwork sebanyak RM 20. Jika tidak, artwork anda tidak akan di siapkan.

4. Deposit tidak akan di pulangkan, sekiranya pembatalan tempahan.

5. Artwork sendiri adalah percuma, tiada cas tambahan, Sila dapatkan saiz artwork dari saya mengikut item yang di inginkan.

6. Sebarang kesalahan artwork yang berlaku selepas di cetak,tiada ganti rugi akan di berikan. Sila semak dengan teliti setelah artwork siap.

7. Bagi penghantaran menggunakan pos laju, anda boleh memilih untuk item di insurankan dengan cas tambahan rm 5 (insuran akamika). Setiap item yang pecah akan mendapat ganti rugi secara tunai. Jika tidak di insurankan, setiap item yang pecah, tidak akan mendapat ganti rugi.

8. Tempahan akan di berikan setelah PEMBAYARAN PENUH di buat terlebih dahulu sama ada secara pos atau pun by hand.Di harap kepada semua pelanggan/pelawat Akamika , sila baca terma dan syarat terlebih dahulu sebelum membuat tempahan.Sekian dari saya,

***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com
akamikagift@gmail.com

No comments: