Tuesday, January 18, 2011

Acrylic Keyhain - UFO??

Salam penduduk bumi.. serta para pelawat akamika..
Wah...gempar ye rupanya ada UFO melawat KLCC/ Malaysia? yeke nie... susah nak jawab kebenaran itu kan..almaklumla.. gambar tak jelas...ntah kapal terbang ke... habuk pada lense kamera ke.. atau apa saja... kebenarannya sukar di jawab...

Ok..tak nak cerita panjang2 pasal UFO.. tapi nak update pasal produk akamika..
kali ini ..produk Keychain - iaitu kechain acrylic
Acrylic nie apa? mcm plastik transparent...

tapi kenapa design nye putih? kalau nak transparent pun bleh..cuma cetakan tak la seterang n sejelas cetakan yang warna putih nie...

sgt ringan...


dah boleh tempah? boleh je kalau nak tempah..tak kisah... nak tempah satu je? err... berbaloi ke nak tempah satu je nie? harga pos pun dah RM 5 itu blm termasuk harga kecyhain.. jadik pikir2 kan la ye..

Minima order adalah 25 pcs la ye...kalau nak tempah below 25 pcs.. anda perlu sediakan design yang telah siap.

Harga ..cetakan berbeza.. sama ada nak 1 side je atau 2 side.. nak tau harga? sila rujuk web rasmi akamika di www.akamikagift.com

di sini cuma blog untuk review produk sahaja...

Keychain ini sesuai sgt untuk di berikan sebagai doorgift atau pun sebagai cenderahati reunion dan pelbagai majlis lagi.. sgt kiut...


orait... jangan tunggu lama2... kalau suka.. tempah sekarang..
dan di harap..sape yang berkenan tuh..tidak tempah "last minit". last minit bermaksud - 1 minggu sebelum tarikh yang di ingikan.

Itu sahaja untuk kali ini....

p/s: tertunggu2 jugak..kot2 UFO nak dtg buat tempahan di akamika gift.






No comments: