Tuesday, December 20, 2011

Mikamika Cute Calender 2012

Salam satu malaysia..
tahun 2011 bakal meninggalkan kita .. dan tahun 2012 bakal menjelang tiba.. sudahkah impian atau matlamat anda tercapai bagi tahun 2011?? Jika sudah..syabas untuk anda.. jika belum, semoga tahun 2012 matlamat itu akan tercapai..

Jadi..sebagai menyambut tahun 2012 yang bakal menjelang tiba, satu lagi produk baru di lancarkan di akamikagift.com iaitu mini kalender 2012. " mikamika cute calender 2012"

Lebih kiut dan menarik... berukuran 2 inci lebar x 6 inci panjang sesuai dan sgt comel sebagai cenderahati perkahwinan mahupun doorgift. mini kalender 2012 ini juga sesuai untuk di gantung di ruang/meja kerja anda di pejabat..

bagi mereka yang ingin melansungkan perkahwinan pada hujung januari dan juga februari.. anda masih berkesempatan untuk membuat tempahan ...

bagi yang inginkan mini kalender ini sebagai koleksi peribadi juga boleh buat tempahan...
jadi apa tunggu lagi.. tempahlah sekarang cenderahati yang menarik ini..


jadi apa tunggu lagi.. abadikan kenangan2 teristimewa anda di atas cenderahati cenderamata yang menarik ini dari akamikagift.com (keluaran studio akamika)

hanya yang terbaik untuk anda..


Jom tempah sekarang...
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

1 comment:

Deqla manjew said...

assalammualaikum...sy nk tanya, tempahan utk mini kalendar ni masih dibuka utk tahun 2013 tak? sy ingat nk order sebnyk 45 utk ahli2 blogger group sy. bole emelkan jawapan di emel sy, deqla_manjew@yahoo.com

tq. :)