Saturday, January 14, 2012

Mousepad & Tiles Magnet


Salam malam minggu.. pasti ada yang belum tidur lagi..?? Jika tidak dapat lelapkan mata.. apa kata... "window shopping" di sini dahulu... :)

Hari tu ada salah seorang customer, sms pada saya dan bertanyakan..masih ada lagi ke jualan barangan akamikagift nie?? - Mungkin dia ada lihat blog atau web saya tiada update terkini...
Jadi pada malam ini.. sementara ada sedikit masa sebelum tido...saya updatekan blog ini..

dengan kata lain.. Jualan barangan akamikagift, berjalan seperti biasa... akan sentiasa ada..kerana ini merupakan pekerjaan utama saya dan beroperasi di sebuah kedai.. dan bukannya lagi di rumah ( homebased). Jadi tak perlu ragu2 jika anda ingin buat tempahan.. :)

Panjang pulak intro malam ni.. ok.. update kali ini.. adalah tempahan mousepad dan juga tiles magnet sebagai cenderahati bagi majlis.
Tempahan ini di tempah oleh cik rina dari TNB - cawangan bangsar.
Tempahan gak last minit.. ..tapi nasib baik..design telah pun di siapkan oleh beliau... juga bernasib baik..stok mousepad yang di minta.. masih mencukupi.. dengan bentuk bulat dan juga segiempat.

Dan satu lagi... cenderahati tile magnet yang terpaksa saya ganti kan dengan magnet jenis lain.. kerana kehabisan stok bagi magnet yang selalu di gunakan.
Jadi di sini.. ingin saya sarankan.... seboleh-bolehnya.. anda tidak membuat tempahan pada saat akhir..(last minit).. untuk mengelakkan sebarang masalah... Jika ada bernasib baik.. tempahan anda dapat di siapkan ..tapi jika sebaliknya..mungkin.. anda akan hampa...

dengan itu... jika berminat dengan barangan akamikagift.. apa tunggu lagi.. jom lah tempah sekarang..

lagi cepat lagi baik...

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.



No comments: