Sunday, May 27, 2012

Round Wall Clock (jam bercetak)

Dua update dalam 1 hari... :)

Bagi anda yang masih mencari-cari cenderahati sesuai untuk dihadiahkan kepada insan tersayang, sahabat handal, malah untuk diri sendiri... apa kata tempah sekarang round wall clock (jam dinding bercetak) yang cantik & kreatif ini.

Email kepada kami gambar & kami akan design-kan untuk di abadikan di dalam round wall clock seperti ini;

Boleh cetak gambar sekeluarga... .. jadi setiap hari ...pasti kita akan lihat masa... sambil lihat masa.. kita juga turut lihat org yang tersayang.. :) kan menarik gitu..

Eh eh..... ujung minggu nie pegi kenduri tak?? kenduri kawin siapa tuh?? kul berapa majlis nye??haa..kalau lupa.. baik la ada jam dinding satu .... sure boleh ingatkan dengan masa....
jam dinding nie pun boleh di hadiahkan pada pasangan pengantin... hihihih.. dengan kata lain..jangan bangun lambat-lambat tau..hahaha.... :) kan cantik ..pasti pasangan pengantin yang terima hadiah yang isitmewa ini sangat gembira....



Yang tema merah putih nie.. adalah free gift khas untuk talent-talent di studio akamika (akamikagift)... nak jugak ke?? anda cantik?? Comel?? Pandai posing?? Suka bergambar?? Meh ke studio akamika dengan tema merah putih... untuk sesi photoshoot... nnt leh dapat jam isitmewa ini dengan cetakan gambar sendiri... haaaaa best tau.. kau ada?? hehehehe


Menarik? Berkenan? Jangan tunggu lama lagi... tempah lah sekarang.


"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atauakamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


7 comments:

Mak cik leez said...

berapa harga ? emel sye wak_ni@yahoo.com

Anonymous said...

Harga satu cetakan berapa? Kalau buat tempahan untuk 20 buah jam berapa harganya?

Anonymous said...

Kami berminat dengan produk tersebut dan nak tahu berapa harga yang blh ditawarkan untuk kuantiti 100 unit. Utk makluman, kami adalah pembekal cenderahati dan pakaian korporat di Shah Alam. Harap mendapat maklum balas. Sila respond di email nbprecision@gmail.com. Terima kasih.

huhulolo said...

Bpe harga..blh pm di hasrul_rasyid@yahoo.com...tq

ich~ said...

harga 1 pcs berapa? kalau nak tempah sebanyak 400 pcs berapa harganya? emel kat sy apa-apa maklumat :
bhj_518@yahoo.com.my

Erni Rusliza said...

Brp rm...

Sifu wan said...

Salam.
Sila hantar quatation ke ismailrich@gmail.com
Tq