Sunday, May 27, 2012

NEW! Satin Mika Gift Bag

Salam hari Isnin.
Terbaru di Akamika Gift. Satin Mika Gift Bag untuk diberikan kepada tetamu sebagai cenderahati untuk sebarang majlis seperti majlis pernikahan, pertunangan, hari jadi, reunion dan sebagainya.

Asal ada majlis perkahwinan ke.. majlis pernikahan ke.. pertunangan ke.. hari jadi ke...reunion ke..majlis makan malam ke.. mesti nak ada doorgift kan... tapi tak kan la nak bagi doorgift macam tu je kan.. mesti la nak ada kotak ke..plastik ke..beg ke...

jadi kali nie... di akamikagift.. kami menawarkan gift beg yang sangat istimewa.. Satin mika gift beg.. haaa... .. bercetak dengan gambar mengikut pilihan anda...
Haa..... apa tak pecaya? cuba try cari di mydin.. ke..tesco ke.. midvelly ke.. sure tak jumpa punya lah....

Terkini di akamikagift.comn tau.. jangan tak percaya.... dengan cetakan depan dan belakang.... fuh....... cakap je pun tak guna.. kalau tak puas hati..boleh datang tengok.. pasti tertawan...



Saiz?? oo nak tau saiz nye..buat permulaan ini...memandangkan..ini adalah produk cenderhati yang pertama khas di buat istimewa untuk anda.... saiz nya berukuran - 23cm x 14cm
muat la letak air kotak sekotak.. dan mini gift lain .. :)
Kalau nak bagi untuk majlis perkahwinan .. satin gift beg nie..boleh di cetak dengan gambar pengantin , nama, tarikh dan juga terima kasih..

nak letak ucapan pun boleh maaa....... special tau..istimewa... pasti takde di mana-mana....


pada yang dah kawin.. ala.. tak semestinya gift beg nie untuk kawin je kan... yang dah ada anak tu.. mesti la nak buat majlis kesyukuran ke.. hari jadi ke... mesti nak ada gift beg jugak... jadik..boleh la di cetak mengikut tema.. mcm ben 10 ke bola ke untuk anak lelaki..
bagi anak dara comel...boleh cetak gambar princess ....kannnnn... kan menarik tu.. gift yang istimewa....

haaa.. jadi?? apa tunggu lagi.. ckp panjang2 pun tak guna... jangan tengok aje... nnt takde stok..melepas tauu...... jangan melepass.......daaaa!!!!! tempah lah sekarang..

Tempah segera, PM/Email untuk pertanyaan harga. Hanya di Akamika Gift!

"Pasti menarik untuk anda"

Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Muhd Afdhal

Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
0380270042 (studio)

email : - akamikasupport[@]gmail.com
atauakamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


No comments: