Thursday, September 10, 2015

BUY 1 FREE 1 - JIGSAW PUZZLE - Cenderahati akamikagift


BUY 1 FREE 1 - JIGSAW PUZZLE (tanpa frame)
Beli 1 percuma 1 .. kalau beli 2 ...percuma 2 la.. 
Jigsaw puzzle bersaiz A4 sahaja untuk promosi ini....
Tidak termasuk frame ye...

Ok ..senang cerita.. nak tempah .... pm aje... atau ke Cenderahati Akamika Gift dan boleh tempah di page berikut...
Pm gambar yang boleh terus di cetak.. siap cepat.... 
senang dan mudah.. kalau nak jadikan hadiah cenderahati hari lahir.. lagi la senang..boleh terus hantar pada penerima..

Itu aje.. tulis panjang2 pun... kalau korang memang nak tempah.. tengok gambar aje pun ..dah terus pm.. tak perlu baca pun..kannn 
smile emoticon

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)


0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only
0111-22246163 akamikagift (sales person 2) whatsapp only

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

No comments: