Thursday, April 2, 2015

Tempahan Hari Guru 2015 - Template pilihan cenderahati dan cenderamata akamika gift

Salam satu malaysia... 
ok...kali ini..akan di updatekan template untuk Hari Guru bagi tahun 2015 

Memandangkan sekarang dah bulan 4.. dan hari guru adalah pada bulan 5, jadi adalah lebih baik buat tempahan awal... kalau lambat lambat nanti..takut tak sempat siap atau ada yang tak dapat nak tempah..sebab last minit sangat kan...

Berikut adalah template pilihan untuk hari guru bagi tahun 2015. 
Anda cuma perlu pilih template.. dan pm kan code pilihan.. 
item yang ingin di tempah dan kemudian kuantiti bagi item yang di ingin kan..

jika nak tambah perkataan... boleh juga di maklumkan....

Template ini nak guna untuk item ape? Ok.. pasti tu soalan yang akan di tanya.. 
bagi template di bawah.. item2 yang boleh di tempah adalah seperti berikut

1. Fridge Magnet
2. PVC Keychain
3. Bookmark
4. Mug 
5. Plaque (mini)

Harga?? Pasti ada yang akan tertanya tanya berkenaan dengan harga.. 
ok.. untuk harga.. jika nak tau..anda perlu email atau hubungi pihak kami seperti di bawah.. 
untuk dapatkan harga.. jangan lupa nyatakan kuantiti sekali ye.. 
Bagi yang berminat untuk menjadi agen ...anda juga di alu2 kan... boleh juga hubungi kami...


Bagi design berbentuk bulat ini ..ia adalah bagi item khas iaitu - 
Button Badge dan juga Button Keychain

Bagi item ini..buat masa sekarang cuma ada 5 design sahaja.. jika ada yang baru..akan di update pada entry yang seterusnya
\

Jadi .. apa tunggu lagi.. buat lah tempahan sekarang.. seawal yang boleh.. supaya tempahan anda dapat di siapkan dengan segera..  


Untuk lebih murah.. adalah lebih bagi buat tempahan banyak.. baru la murah..lagi banyak lagi murah..

Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

0173722584 akamikagift
(Cawangan seksyen 19 -HQ)

Studio Akamika (HQ)
0355410622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa
N&Z studio
(Cawangan seksyen 18)
email : - akamikagift[@]gmail.com
akamikagift07[@]gmail.com
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift



No comments: