Tuesday, September 1, 2015

NON WOVEN BAG - MEDIUM MARKETING PHOTOGRAPHER

Non Woven Bag..salah satu lagi produk keluaran cenderahati akamika gift
Apa yang menarik sangat dengan non woven bag ini??
Pasti ramai yang tertanya tanya.. 

Ok.. Non Woven Bag kali ini... di tempah oleh beberapa orang photographer...
Hah... pastinya ramai yang tertanya tanya... buat apa diaorg tempah bag ini..? 


Jawapannya adalah.. untuk isi album perkahwinan pelanggan mereka yang telah pun siap.. 
dan juga isi soft copy... frame dan item item tambahan yang telah di tempah oleh pelanggan mereka...



Itu je? sebenarnya... bukan itu sahaja... non woven bag ini menjadi satu medium pemasaran bagi golongan photographer ini.. di mana.. mereka boleh cetak logo brand atau jenama mereka... supaya lebih di kenali ramai...tak gitu? 

Yang kedua.. bukan sekadar brand.. tapi contact no, website.. bagi memudahkan pelanggan lain hubungi untuk buat tempahan jurugrambar perkahwinan.. 



Amacam? tak best lagi ke tu? kan.. best dah ni.... Ok... tambah skit lagi.... bukan sekadar hitam putih aje.. tapi anda boleh cetak dengan full color printing...  cetakkan berwarna .. nak cetak gambar pengantin terus pun boleh...takde masalah....  kan best tu?

Nak lagi best... tiada tempahan minima... anda boleh tempah walaupun 1 pcs...  dengan sebarang design.. atau gambar .

Non Woven Bag ini hanya warna putih bagi memudahkan cetakan warna penuh atau full color printing..  jadi harapnya..takde la yang request nak warna lain.. sebab non woven bag ini memang di buat khas untuk cetakan warna penuh.

Ada 2 saiz.. saiz A4 dan juga saiz A3.


Pastikan anda like page cenderahati akamika gift untuk maklumat lanjut dan sebarang update lain dari kami.
Jadi apa tunggu lagi..
  Sebarang pertanyaan untuk tempahan..sila contact di bawah...
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"The more you get , when you give"

017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

Studio Akamika (HQ)
03- 5541 0622 No Pejabat
03- 5541 0622 No Pejabat
(Waktu Pejabat sahaja)

01137676810 Niefa (sale person 3)

email : - akamikagift[@]gmail.com
 
akamikagift07[@]gmail.com
akamikagift08[@]gmail.com
 
sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

Ada pertanyaan harga?? Boleh terus pm kami melalui sini:-
 https://www.facebook.com/messages/cenderahatiakamikagift
Anda boleh follow kami di instagram 

No comments: